Şimdi Ara

CREATIVE INSPIRE T7900 7+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE INSPIRE T7900 7+1 Speaker bu ses sistemini kullanan varmı acaba güzel bişeye benzio ama bass ı acaba patlakmı çıkarıyo yoksa derin ve netmi bilen varsa yazsın pls.. Bu hafta alıcam bunu.

• TAVSİYE ETMEM LOGİTECH X 530 AL DAHA İYİ BENCE AM YİNE DE SEN BİLİRİSİN.ARKADAŞTA 6+1 İ WAR POM POM DİYE WURUYOR BASI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

TAVSİYE ETMEM LOGİTECH X 530 AL DAHA İYİ BENCE AM YİNE DE SEN BİLİRİSİN.ARKADAŞTA 6+1 İ WAR POM POM DİYE WURUYOR BASI.

Logitech i VATAN da gördüm. Özellikle subwoofer ın bu kadar küçük olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Almaktan vaz geçtim.
  • logitech in woofer benimde dikkatimi çekti ama performansı nasıl bilemicem
  • 24 WATT SUB İSTERSEN FORUMDA ARATIRSAN HERKESİN SEÇTİĞİNİ GÖRECEKSİN.
  • nama logitech in tasarımı kötü geliyo ...
    uydu hoparlorleri cok basit gibi duruyo .. o ses ayarı falan .. .
    ama ses kalitesini bilemiyorum ..
  • arkadasım ben kullanıyorum ama creative audigy 2 zs ses kartıyla kullanırsan muhtşem tavsiye ederim pişman olmazsın sesini son ayar acacaksan al komşularrahatsız olmazsa tabi yoksa extra ucret odemiş olursun onun yerine baska dusuk model dusunebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATIVE SBS A520 5+1 SPEAKER
    13 yıl önce açıldı
    CREATIVE INSPIRE 5300 5+1 SPEAKER
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çekinmeden alabilirsin güzel bir set ayrıca x530 dan daha iyi bas ı vuruyor çünkü x530 5.5 " drivere sahip 7900 6.5 " birde tiz olayı daha iyi audigy2 falan ayarında bir ses kartı varsa oyunlarda ve müzik dinlerken mükemmel performans alırsın
  • bende kullanıyorum komşularım olduğu için fazlasını kullanamam zaten. audigy 2 zs herkes tavsiye ediyo şu yeni xfi ses kartına geçecek yakından takip eden arkadaşlar var. 2. elsatanlarından alıcam bir ara. baslar da sonuna kadar açmadığım sürece patlamıyo. zaten sonuna kadar açıpta patlamayan bişi ben duymadım. (patlama kelimesi sesin bozulması anlamında kullanılmıştır.)

tavsiye ederim hoparlörleri .
  • kim demiş x530 dan daha kötü oldugunu?6.5" driver ile havada karada daha iyi bass verir t7900,ayrıca sub boyutları x530 unkinden cok daha büyük.ama f/p oranına gelirse iş,x530 daha mantıklı gelebilir.zaten ofiyata başka alternatif yok,şu sıralar ses sistemi piyasasında bir durgunlaşma söz konusu.bu arada x530 un tizleri ve mid leride t7900 ile kıyaslanamaz,tweeter lar sayesinde t7900 cok daha iyi tizlere sahip.alınabilir bir set,eğer param cebimde kalsın ben daha ucuza x530 alıyim dersen x530 da iyi bir seçim ama kimse cıkıp t7900 dan iyidir demesin.t5900 ile tartışılabilir ama t7900 ile saçmalık(f/p olayı ayrı)...

+konu yanlış yerde,şikayet edilmiştir

• tylor t7900 ü hiç kullanmadım eger x-530 u dünlediysen ve bu yorumu yapıyorsan bişey diyemem amaaa herşey subbass driverın boyutu değil mesela z5300 megaworksten daha güçlü bass veriyormuş ama 6.5 inç driverı var megaworksun ise 8 inç. ( bilmem anlatabiliomuyum ) tweeter lar t7900 a nasıl bir artı sağlamış bilemiyorum ama gigaworkste tweerterların başarısızlığı herkesin dilinde. ( tizlerin aşırı geldii söyleniyor ).
    tabi zaten olay f/p ye geldiinde x-530 rakipsiz ama gerçekte t7900 ün x-530 dan '' havada karada '' daha iyi bass verip vermediğini iki setide dinleyen biri karar versin. subwoofer boyutlarına bakıp karar vermek yanlış.
    sana lafım yok yanlış anlama. sadece z5300-megaworks karşılaştırmasında gördüüm bir ikilemi söylüyorum
  • kim demiş megaworks z5300 den daha zayıf bass veriyor diye?ben buna inanmıyorum.ayrıca ewet ikisinide dinledim arada cok fark var.megaworks one-way olmasına rağmen tizlerdeki kalitenin üstüne gigada tweeter eklenince aşırı yüklenme yaptı heralde.ewet havada karada t7900 daha iyi,ama illede git onu al demiyorum t7900 ün f/p oranı cokta iyi sayılmaz,x530 dahamantıklı ama daha güçlü bir set arıyorsa ark. t7900 de oalbilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

tylor t7900 ü hiç kullanmadım eger x-530 u dünlediysen ve bu yorumu yapıyorsan bişey diyemem amaaa herşey subbass driverın boyutu değil mesela z5300 megaworksten daha güçlü bass veriyormuş ama 6.5 inç driverı var megaworksun ise 8 inç. ( bilmem anlatabiliomuyum ) tweeter lar t7900 a nasıl bir artı sağlamış bilemiyorum ama gigaworkste tweerterların başarısızlığı herkesin dilinde. ( tizlerin aşırı geldii söyleniyor ).
    tabi zaten olay f/p ye geldiinde x-530 rakipsiz ama gerçekte t7900 ün x-530 dan '' havada karada '' daha iyi bass verip vermediğini iki setide dinleyen biri karar versin. subwoofer boyutlarına bakıp karar vermek yanlış.
    sana lafım yok yanlış anlama. sadece z5300-megaworks karşılaştırmasında gördüüm bir ikilemi söylüyorum

• Öneri ve görüşleriniz için teşekkür eerim arkadaşlar..
  • tylor ben z5300 dinlemedim. en baştan söyliyeyim ama iki setide dinleyen ve bu işi uzun uzun araştıranların bu forumda okuduğum yorumları z5300 ün bass sesi olarak megaworksten daha güçlü olduudur. (en azından eşdeğer ) şimdi senin mantığına bakıcak olursan (subbass driverın büyüklüü oranı ) mutlaka megaworksun z5300 den çok daha iyi bass vermesi gerekir ama bununla ilgili bir yorum bile yok.megaworks kullanan bir allahın kulu çıkıpta hayır ben ikisinide dinledim ve thx 550 nin bassları daha güçlü dememiş. bak yine tekrarlıyım t7900 x-530 dan daha güçlü bir settir ok ama senin düşündüün mantık yanlış onu belirtmek istiyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 14 Aralık 2005, 11:10:44 >
  • bu iki yorumda wolverine in. bu arkadaş butun setleri uzunca kullanmış ve test etmiştir.

ilk mesaja gigadaki tizllerin yuksek sesteki başarısızlığı

ikinci mesajda ise megawoksun 8 inçlik subbass driverının z5300 ün 6.5 inçlik subsass driverıyla aynı sesi verdiği söyleniyor. diper yorumlarda ( başkalarının ) z5300 ün bassın megadan üstün olduu geçiyor. ama her iki setide dinlemiş birinin yorumlarına kulak vermek lazm. herşey kağıt üzerinde olduğu gibi değildir. ( bu arada bende megaworks var )

İLK YORUM ---en büyük sorun olan sesi çok açınca side'lardan yani 4 ve 5. kanallardan sesin kesik gelmesi daha ilerleyen ses artırımlarında center kanala da yayılıyor. Bu olay özellikle yüksek ses seviyesinde dvd izleyen kişilere malesef keyifsiz anlar yaşatıyor.
    Yani kısaca s750niz varsa seti bass, tiz ve son ses kesinlikle açmamak gerekiyor. İşte zaten ben bu yüzden s750den vazgeçmiştim. Çünkü megaworks, j9940 ve z5500de böyle sorunlar yok.

İKİNCİ YORUM --z5300 fiyatına göre iyi sayılabilecek bir ses sistemidir. Ama megaworks ayarında tam olarak değildir. Tizlerde ve surround kalitesinde mega'yı geçemez. Sub'da ise eşit sesi yakalar.http://forum.donanimhaber.com/m_2858920/tm.htm

* aslında bu mesajı atmamdaki amaç kağıt üzerinde olan çoğu şeyin gerçek değerini yansıtmadığıdır. kimseye bir lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 14 Aralık 2005, 17:25:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.