Bildirim
CREATIVE Hitz MA2300 Kulaküstü Kulaklık Beyaz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fiyat hatası
$ yerine TL girilmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artik :)
Spekulasyon mu ne ondan yapma ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BekiRoRo
Fiyat hatası
$ yerine TL girilmiş
Ürün yorumlarında 50tl yazmışlar mr soros
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
MM ve yanlış fiyatlı kulaklık aşina olduğumuz birşey artık.
ürün elimizde yok tedarikçiden bekliyoruz vs saçmalıkları ile uğraşırım diyenler affetmesin -
http://urun.n11.com/kulakliklar/creative-hitz-ma2300-kulakustu-beyaz-kulaklik-P169535396?cid=604001&gclid=CMyN9ZXT0dICFQIG0wodNlgB3w&gclsrc=aw.ds
64.90 liraya var. Çokta abartı bir fırsat değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma
MM ve yanlış fiyatlı kulaklık aşina olduğumuz birşey artık.
ürün elimizde yok tedarikçiden bekliyoruz vs saçmalıkları ile uğraşırım diyenler affetmesin
iyi e fiyat hatası degil ki bu -
hocam normalde 50 lira olan şey MM'de 49.90 ise fiyat hatasıdır, sıcak fırsatlarda bunu öğrenmiş olmanız lazımdı -
ben 300 tl lik kullaklıgı 19 tl ye aldım zamanında MM'den THH'ne gitmeden gönderdiler kulaklıkları -
Doğrudur ama satıcı yorumları pek olumlu değil incelerseniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandaki leptop muhabbeti gibi olsa millet et gormus pirana gibi dadanirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürünü yanlış hatırlamıyorsam 55 liraya aldım onun için 49 lira anormal bir fiyat değil. Yalnız ürünün taç kısmı çok kalitesiz, toplasan 10 kere kullanmadan ortadan ikiye ayrıldı ki eşyalarımı oldukça dikkatli kullanan biriyimdir. İlk kez bu kadar kalitesiz bir ürün almış oldum. Sonrasında nette araştırma yaptığımda kronik sorunlu bir kulaklık olduğunu öğrendim. Size tavsiyem bu üründen uzak durmanız...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X