Şimdi Ara

---=== Creative Ep-830 İnceleme(Foto'lu) Tr'de İlk! ===--- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
26.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeezy

bazı arkadaslar EP-830 u yerden yere vurmuslar her turlu kalıbımı basarım EP830 CX300 olsun CX300 II olsun her sekılde tokatlar.N79 da verım alamayan arkadas.o telefonun cıkıs gucu zaten dusuk ve kalıtesız.baska bır cıhazda denesen kulaklıgı benım 2.EP830 um bu.gıdıp Fiio E3 aldım kulaklık amfısı.EP830 ve ıkısı suan canavar gıbı ınletıyo

cx300 II yi kullandiniz mi fiio ile ki her türlü tokatlar diyorsunuz??

• 1-2 saat dınlememın yeterlı olcagını dusunuyorum
  • Arkadaşlar Creative Ep 630 alacağım. Ama 18 yaşından küçük olduğum için internet üzerinden alışveriş yapamıyorum. E piyasadaki fiyatlar da biraz el yakıyor Bursa'da oturuyorum. Elden satan varsa bana mesaj atsın lütfen.
  • Ep-830 umu satıcam.ıstanbuldaysan elden verebılırım.dusunursen tabıkı
  • jizzz lol ben alıcam . İstanbuldan ankaraya kargolaman gerekicek yada ben 1 ay içinde gelince alıcam senden kulaklığı kaça bırakırsın . Ne kadar daha garantisi var kulaklığın. Orjinal mi diye bir soru sormıcam zaten !
  • 4 yıldır creatıve ep630 kullanıyorum çok memnunum bass hastası biri olarak şunu merak ediyorum ep630 dan daha iyi ve daha derin bass veriyorsa hemen almayı düşünüyorum ep830 u ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

4 yıldır creatıve ep630 kullanıyorum çok memnunum bass hastası biri olarak şunu merak ediyorum ep630 dan daha iyi ve daha derin bass veriyorsa hemen almayı düşünüyorum ep830 u ne düşünüyorsunuz ?

630 kullanmaya devam et
  • Burn in son seste yapılmaz haberiniz olsun. Driverin yanma olasılığı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklığı nerede ve nasıl deneyebilirim? Denemeden aldığıma pişmn olmak istemiyorum.
  • Herhangi bir elektronik markette deneyemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Herhangi bir elektronik markette deneyemezsiniz.

Malesef bu kulaklığı deneyebilecek elektronik market bulamadım. Elektronik marketler sadece büyük kulaklıklar deneme imkânı veriyor.
  • Ben de öyle diyorum zaten. Hijyenik olmadığı için kulakiçi denetmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

arkadaşlar bende bugün gittigidiyordan almış bulunmaktayım 58,90 kargo bedava şeklinde. Nası sizce fiyat iyi mi? Ürünü k850i + W980i_MixedAcoustic_2.02_by_Desilver akustiği ile kullanmaktayım. Sesi açıyorum açıyorum bana mısın demiyor hpm 70 de 7. kademenin üzerinde basslar bozulur patlardı. Bu kulaklıklar harika. İçimde kesinlikle sahte korkusu kalmadı. Bu kadar süper ses bir emitasyondan gelemez hadi diyelim emitasyon helal olsun verdiğim para :D

dün bi arkadaş bu sitede ilan açmış gelen yorumlara göre güvenilirde birisine benziyor. 40 lira gibi bir fiyat biçmiş. İlgilenenler bakabilir.http://forum.donanimhaber.com/m_31931555/mpage_1/key_creative%2C830//tm.htm#32187487

ilanı veren arkadas son derece guvenilir bir satıcıdır , herhangi bir sorunla karşılaşmanız halinde sorununuzu halletmek için elinden geleni yapacaktır . Ep830 dun elime gecti ver orjinal

orjinal olduğunu nerden anlarız bende aldım başka biryerden elime gelince nasıl anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

quote:

arkadaşlar bende bugün gittigidiyordan almış bulunmaktayım 58,90 kargo bedava şeklinde. Nası sizce fiyat iyi mi? Ürünü k850i + W980i_MixedAcoustic_2.02_by_Desilver akustiği ile kullanmaktayım. Sesi açıyorum açıyorum bana mısın demiyor hpm 70 de 7. kademenin üzerinde basslar bozulur patlardı. Bu kulaklıklar harika. İçimde kesinlikle sahte korkusu kalmadı. Bu kadar süper ses bir emitasyondan gelemez hadi diyelim emitasyon helal olsun verdiğim para :D

dün bi arkadaş bu sitede ilan açmış gelen yorumlara göre güvenilirde birisine benziyor. 40 lira gibi bir fiyat biçmiş. İlgilenenler bakabilir.http://forum.donanimhaber.com/m_31931555/mpage_1/key_creative%2C830//tm.htm#32187487

ilanı veren arkadas son derece guvenilir bir satıcıdır , herhangi bir sorunla karşılaşmanız halinde sorununuzu halletmek için elinden geleni yapacaktır . Ep830 dun elime gecti ver orjinal

orjinal olduğunu nerden anlarız bende aldım başka biryerden elime gelince nasıl anlarız

buradan karşılaştırabilirsin...

http://digitaletech.blogspot.com/2009/09/confronto-cuffie-creative-ep830-ep-830.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://digitaletech.blogspot.com/2009/09/confronto-cuffie-creative-ep830-ep-830.html

pek bi fark gorunmuyor ama dikkat edeyim hocam.
    teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

• ep 830 yaklaşık 3-4 sene kullanmış biri olarak şunları söylemekte fayda görüyorum.

Artıları (+):

- Ses kalitesi gerçekten tatminkar ve sennheiser'in bir çok serisinden iyi, dinlediğim müzik türleri genellikle metal,rock ağırlıklı.

Eksileri (-)

- Cihazın kablosu çok yumuşak ve çok kopmaya elverişli.Hiçbir zorlamaya mağdur kalmadığı halde 3-4 senelik kullanımım içerisinde 3-4 kez kopmuştur ve her seferinde bir elektronikçi bulup kopan yerden lehimletmek zorunda kaldım.En sonunda lehimliyecek yeri kalmadı ve hatta altın kaplama jack ını bile değiştirmek zorunda kaldım o bölgedeki bir temassızlıktan dolayı.
    Şu an bir enkaz olarak yatıyor ve bundan sonra kesinlikle creative kulaklık almayı düşünmüyorum.Kablo kalitesi konusunda philips ve sennheiser in çok daha dayanıklı oldugunu duydum.Sennheiser cx-300 II almayı planlıyorum.
  •  ---=== Creative Ep-830 İnceleme(Foto'lu) Tr'de İlk! ===---

---=== Creative Ep-830 İnceleme(Foto'lu) Tr'de İlk! ===---

2010 yılında Hepsiburada.com dan Ep-830 almıştım. Yorgun olmadığım günler yatağa kulaklıkla girer müzik dinlerim ama bugün nedense uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda sağ kulaklık bu hale geldi.
    Sorun yok ama gidici hale geldi araştırmalara başlayalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 29 Ağustos 2014; 19:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

2008/9 senesinde Hepsiburada.com dan Ep-830 almıştım. Yorgun olmadığım günler yatağa kulaklıkla girer müzik dinlerim ama bugün nedense uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda sağ kulaklık bu hale geldi.
    Sorun yok ama gidici hale geldi araştırmalara başlayalım bakalım

Hocam geçmiş olsun.Bu arada geceleri nasıl yatıyorsunuz onu düşündüm şuan

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.