Bildirim
Creative ep-660 vs Sony MDR-EX50LPB

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
ep 660 aldım gayet guzel oneriririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
ep 660 aldım gayet guzel oneriririm
saolun -
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/100-orjinal-sony-mdr-ex300sl-kulakici-kulaklik-103163947 buna da bir bakabilirsin -
arkadaşlar almayın sony bugün aldım pişmanım -
bugün farkettimki bu kulaklığın kablosu aşırı dandik bir birleştirme yerinden kablo soyulmaya başladı ve içi gözüküyor koptu kopacak çokta dikkatli kullanırım halbuki acaba garantiye göndersem değiştirirlermi alacak arkadaşlara duyurulur -
quote:
bugün farkettimki bu kulaklığın kablosu aşırı dandik bir birleştirme yerinden kablo soyulmaya başladı ve içi gözüküyor koptu kopacak çokta dikkatli kullanırım halbuki acaba garantiye göndersem değiştirirlermi alacak arkadaşlara duyurulur
aynı şeyin benim de başıma geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19
quote:
bugün farkettimki bu kulaklığın kablosu aşırı dandik bir birleştirme yerinden kablo soyulmaya başladı ve içi gözüküyor koptu kopacak çokta dikkatli kullanırım halbuki acaba garantiye göndersem değiştirirlermi alacak arkadaşlara duyurulur
aynı şeyin benim de başıma geldi
ne yapmayı düşünüyorsunuz? -
herhalde yaza kadar beklemeyi, sonrasında yurtdışından cx-500 getirtmeyi felan.. o arada bunu garantiye vermeyi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- logitech g435 alınır mı
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods seri no sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- freebuds 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X