Şimdi Ara

Creative ep-660 vs Sony MDR-EX50LPB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım derin bass arıyorum açıkcası kulaklıkta sony ile ilgili güzel yorumlar duydum ep630 kullanmıştım benim yorumum ep-630 yeterli idi sony de ep630deki bassları bulabilirsem alıcam sizce hangisini almalıyım

ikisinin fiyatıda 37 lira

• up
  • ep 660 aldım gayet guzel oneriririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

ep 660 aldım gayet guzel oneriririm

saolun
  • arkadaşlar almayın sony bugün aldım pişmanım
  • bugün farkettimki bu kulaklığın kablosu aşırı dandik bir birleştirme yerinden kablo soyulmaya başladı ve içi gözüküyor koptu kopacak çokta dikkatli kullanırım halbuki acaba garantiye göndersem değiştirirlermi alacak arkadaşlara duyurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bugün farkettimki bu kulaklığın kablosu aşırı dandik bir birleştirme yerinden kablo soyulmaya başladı ve içi gözüküyor koptu kopacak çokta dikkatli kullanırım halbuki acaba garantiye göndersem değiştirirlermi alacak arkadaşlara duyurulur

aynı şeyin benim de başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

bugün farkettimki bu kulaklığın kablosu aşırı dandik bir birleştirme yerinden kablo soyulmaya başladı ve içi gözüküyor koptu kopacak çokta dikkatli kullanırım halbuki acaba garantiye göndersem değiştirirlermi alacak arkadaşlara duyurulur

aynı şeyin benim de başıma geldi

ne yapmayı düşünüyorsunuz?
  • herhalde yaza kadar beklemeyi, sonrasında yurtdışından cx-500 getirtmeyi felan.. o arada bunu garantiye vermeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.