Şimdi Ara

Creative EP-630 Kulaklığıyla İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Pazar Günü Vatan Computerden Alıcam Geçen Pazar 2 Tane Jack kablosu Aldım tane 10 tl den 20 tl oluyodu %30 indirimle 13 tl ye aldım şimdi bi de kulaklık alıyım diyorum ses sistemlerinde z906 şaşmam ama kulaklırdada kesinlikle creative hiç almadım kullanmadım ama creative den iyisi yoktur kulaklarda bilmiyorum yanılıyomuyum neyse asıl soruma geliyim ben bu kulaklığı alcam 41 tl %30 indirim desek ne kadara geliyor yani ? birde kullananlar memnunmu ? basslar nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 1 Ocak 2014; 0:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

Arkadaşlar Bu Pazar Günü Vatan Computerden Alıcam Geçen Pazar 2 Tane Jack kablosu Aldım tane 10 tl den 20 tl oluyodu %30 indirimle 13 tl ye aldım şimdi bi de kulaklık alıyım diyorum ses sistemlerinde z906 şaşmam ama kulaklırdada kesinlikle creative hiç almadım kullanmadım ama creative den iyisi yoktur kulaklarda bilmiyorum yanılıyomuyum neyse asıl soruma geliyim ben bu kulaklığı alcam 41 tl %30 indirim desek ne kadara geliyor yani ? birde kullananlar memnunmu ? basslar nasıl

kusura bakmada buna sadece gülerim :) anlaşılan pek falaza ses sitemleriyle haşır neşir olmamışssın. logitech z906 yı müzikte tek geçerim ne demk ya 5.1 den müzik dinlemek işkencedir. özellikle logitechten dinlemek çin işkencesidir. yaklaşık 3 ay z5500 kullandım. torretten indiirline orjinal olmayan filmler için iyi bir sistem ama müziklerde adamı süründürür. tiz yok yok yok. tweeter olmadan hiç bir müzik sistemi başarılı olamaz. basslar tüm sesleri bastırıyordu orası ayrı mesele. sen düşün bide z906 yı o hepten berbat bir sistem. Müzik dinliceksen stereo sistemlere yönel. Kulaklık konusuna gelirsek o kulaklığı kullandım. Creative o işin en iyisi filan değildir creative uygun fiyatlı ürünleriyle öne çıkan bir markadır. Z906 dan zevk alıyorsan o kulaklıktanda alırsın. bassları yoğun değildir sürücüsü 9 mm olduğu için. Yüksek bass sesler verebilen kulaklık arıyorsan sürücü boyunun büyük olmasına bak.

• kulaklık için ne öneriyosunuz valla ben 5+1 de müzik dinlemeyi daha çok seviyorum pek çok 2+1 aldım sevmiyorum ya 2+1 dinlemeyi açıkca söylemek gerekirse Sony Ev Teyibi Vardı Evde Tizli Süper Çalışyo 4.0 Onu Bağladım Baktım Güzel Çalıyo Sesler Falan Tizler İyi Güzel Ama 5+1 Değil Sonra Mikado V28 Aldım 2.0 Tizler Sesler İyi 5+1 Değil Ve Basslar Hiç Yoktu Doğru Düzgün Logitech Z623 Aldım Evet Güzel Çalıyodu Ama 5+1 Değildi Bende 5+1 Bağımlılığı Var Napalım Yani :D Ayrıca z906 2+1 modunada alabiliyosun 2+1 istiyosan al sana 2+1 :D neyse boşver kapatalım şu ses sistemleri konusunu da kulaklık için ne oneririrsin böyle dip frekansları çok rahat duyabileceğim bişey olsun ya basslar çok güzel olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 1 Ocak 2014; 16:52:35 >
  • Arkadaşlar Aranızda hiç kullanan yokmu ?
  • Ben 38 TL lik kulaklığı Vatan Bilgisayardan %30 indirimle 22 TL ye almıştım :D Kulaklık "Creative EP-430" Ses çok net ama bass konusunda bıraz az vuruyor ama memnun kalıcagını söyleyebılırım
  • ben 630 alıcam o zaman o daha iyidir he ?
  • yani ep-630 daha iyidir o zaman bende samsung s3 kulaklıgını kullanıyorum oda bozuldu bozulacak s4 kendi kulaklıgıda dengelemişler sesle bası ben bassı daha çok istiyorum ses tiz bass
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative I Trigue 3400 hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende s4 ün kulaklığını pek beğenmiyorum telefon iyi güzel ama Kulaklık kötü benim açımdan. Creative, s4 ün kulaklıgından ıyıdır
  • ep 630 kötü bir kulaklıktır sennheiser cx300 al çok daha güzel yumuşacık basları kristal tizleri vardır
  • hocam dediğiniz kulaklık çok pahalı :D :D bana böyle 30 40 arası güzel basslı tizli kulaklık lazım
  • param olsa gider sennheiser alırım o daha iyidir tabi creativeden :d
  • indirimden Philips She9000 almıştım, memnunum, ses kalitesi tatmin edici düzeyde. tavsiye ederim.
  • agulec kullanıcısına yanıt
    baslar nasıl hocam ? ya öyle bi bass vurcakki bida bass "b"sini adını almıyıcam :D :D ya kulaklık baktım iyi güzelde 100 tl yazıyor ya .s birde ben paraya kıyar alırım sorun değil gider 200 tl likte alırım annemlere ne diyicem :d evde bir sürü kulaklık var ama hepsi dandik çalıyor :D bir o kadar para vermek yazık yani bi kablosu kopsa bitti gitti garantiyle falanda hiç uğraşılmaz bence ?
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    Bass tiz gerçekten güzel, içinde çalıyor sanki. indirimi bekle, 80-100tl vermem bi kulaklığa, bana 43tl'ye mal olmuştu. ben aldıktan sonra 37'yi falan da gördü.
    hadi ya goldda 63 tl 37 ye düştünde keşke alsaydım ya :S
  • almalıydın
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    Pardon 31TL yi görmüş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_84156374/f_/key_She9000//tm.htm#84222257
    off ya bi daha ne zaman düşer kim bilir :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

off ya bi daha ne zaman düşer kim bilir :S

Suan hepsiburada da yine en dip fiyati var. 32.5 tl. Dolar kurundan ötürü 1 tl farketmis. Fiyatı daha da dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • District7 kullanıcısına yanıt
    kredi kartıyla internetten alışveriş yapmam ya hem getiriyolar depodan kırık mırık çıkıyo ya da başka mal getiriyolar benim arkadaş çok yaşadı böyle şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.