Şimdi Ara

Creative EP-630 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir 5-6 liralık kulaklık almaktan sıkıldım diyebilirim. Hem iPod'umun hem de iPhone'unum kulaklıkları bozulmuşken uygun fiyata ve kaliteli bir kulaklık almak istiyordum. Tavsiyeler sonucu Creative'in EP-630 modelinde karar kıldım.

Kulaklığın kutusu;

Eski paketler daha değişik gibi geldi. Gerçi önemli olan kulaklık, kutusu çokta mühim değil.

Kulaklık ve yedek parçaları;

Benim gibi biraz büyük kulaklara sahipseniz Creative sizin için çözüm bulmuş, 3 tane farklı plastik koyarak kulağınıza uygun olanı seçme şansınız var. Bu sayede yolda yürürken kulaklıkların kulağınızdan düşme gibi bir durumu olmuyor.

Müzik denemeleri;

Farklı türlerde müziklerde denediğimde Apple'ın 80 liralık kulaklıklarından çok daha kaliteli ses verdiği kanaatindeyim. Beats kadar olmasa da ses kalitesi tatmin eden bir seviyede.

Bu kulaklığın süphesiz en iyi tarafı bas özelliği olacaktır. Bası kuvvetli bir müzik dinlediğiniz zaman farkı çok daha iyi anlayacaksınız.

Her kullanıcının özellikle benim gibi öğrencilerin en yakındığı şey fiyatlar olacaktır. Uzunca piyasayı araştırdıktan sonra fiyatların 30 ile 70 lira arası değiştiğini gördüm. Evime yakın olduğu için Vatan Bilgisayar'ın hafta sonu indirimlerinden 35 liraya satın aldım. İsterseniz hepsiburada.com'dan 30 liraya da alabilirsiniz.

Genel değerlendirme;

Creative ses konusunda kalitesini belli ediyor. Müzikle haşır neşir olan arkadaşlarımıza şiddetle önerilir. Uygun fiyatıyla ve basların kalitesiyle benden 10 üzerinden 8 puan almayı başarıyor. Görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 12 Kasım 2012; 19:53:26 >
  • ep630i modelini kullanıyorum 3-4 sene oldu sanıyorum ne yaptıysam parçalayamadım bu kadar dayanıklı kulaklık görmedim valla. Baslar'ıda fena değildir. Bu fiyata alınabilecek en iyi en sağlam kulaklıktır Hayırlı olsun.
    Creative I Trigue 3400 hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme için teşekkürler. Benim de sahip olduğum güzel bir f/p kulaklığıdır kendileri...

@TheFormul: Teşekkür ederim. Şu kulaklıklar neye göre bozuluyor bir türlü anlayamadım.

@GeCCCe: Teşekkür ederim. Evet, fiyatı gayet uygun.

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Hayırlı olsun kulaklık sahte

Vatan'dan alınmış ürüne sahte diyor.

Orjinal kutusu böyle.

Ürünün kutusunun değişik olması sahte olduğu anlamına gelmez. Zaman içerisinde kutusu ve hatta kutu içeriği değişen sürüyle ürün mevcut.

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Ürünün kutusunun değişik olması sahte olduğu anlamına gelmez. Zaman içerisinde kutusu ve hatta kutu içeriği değişen sürüyle ürün mevcut.

Aynı kulaklık 2 yıl önce bendede vardı aynı arkadaşın resmindeki kutudaki gibi ve sahte olduğu ortaya çıktı iade edip başka bir kulaklık almıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Aynı kulaklık 2 yıl önce bendede vardı aynı arkadaşın resmindeki kutudaki gibi ve sahte olduğu ortaya çıktı iade edip başka bir kulaklık almıştım.

Aynı kutuyu hem Vatan'da hem Gold'da gördüm ben. Sahte olması çok ilginç geldi. Siz sahteliğini nasıl anladınız? Neye göre kabul ettirip iade ettiniz?
    Biraz anlatabilir misiniz olayı?

• quote:

Orjinal kutusu böyle.

O kutu E6-630'i de kullanılıyor artık bilgin olsun.

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Tiz sesi nasıldır? Metal müzik dinlemeye uygun mu

Metal müzikle alakası olmayan bir kulaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Tiz sesi nasıldır? Metal müzik dinlemeye uygun mu

Metal müzikle alakası olmayan bir kulaklık.

Hoobastank falan dinliyorum, ağır metalci değilim anladığınız gibi. Metal müzikler için biraz paraya kıyıp senheiser yada Beats'i tercih edebilir siziniz.

İyi günler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.