Şimdi Ara

Creative EP-630 İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 2 sene önce 50 küsür liraya almıştım ve hala kullanıyorum. yine 50 olsun yine alırım. 30 liraya kadar düşmüşse başka kulaklık bakmayın bile.

Orijinalden alıntı: vinorosso

Hepsi burada.com'da 30 tl+ kargo bedava.

şuan kargo bedava değil almıyorum işte bedava olmadığı için

mx270 alcam

Orijinalden alıntı: Mr.Adsense

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Hepsi burada.com'da 30 tl+ kargo bedava.

şuan kargo bedava değil almıyorum işte bedava olmadığı için

mx270 alcam

Bende tam alırken kampanya kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 senesinde çıktı sanırım kulaklıklar ve ilk çıktığında almıştım. Iriver mp3 çalar ile kullanırdım srs wow açtığımda şenlenirdi kulaklarım Dün şeytan dürttü ve htc nin müzik değiştirebilen kumandalı kulaklığına lehimliyeyim dedim. Demez olaydım, creative in kabloları lehim tutmuyor nedense. Nasıl üretmişler hayret ettim. Kestiğimle kaldım. Tam lehimledim hah tuttu dedim bu seferde htcnin kutusuna girmedi falan bişeyler oldu. Kısacası içine ettim güzelim kulaklığın. 7 senelik beraberliğimiz son buldu Carrefourdan 35 liraya almıştım 7 sene önce :) Tiz olarak çok hoşuma giden bir kulaklıktı temiz veriyordu kimileri sevmiyor anlamıyorum. Acaba yeni nesil üretimlerde mi sorun var bilemicem. 100 tl ye kadar kulaklık arıyorum bende. Kafama göre bişey bulamazsam tekrar ep630 alıcam sanırım. cx300 cx200 falan beğenmiyorum :/

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Kutu farki harbidende var vatan bimeks gibi yerlerde o oval ince kutu var teknosada duz kutu farkli ulke uretimindenmidir nedir duz kutu olan daha iyi vatandan ben 40 liraya almistim arkadasima 90 liraya aldik teknosadan acip ben test ettim biraz fark var sesde.. Ama 2 sene dayaniyor en son sac kurutma makinesiyle isitim dedim baslar yumusar belki diye yaktim tekini :)

Yil 2013 hala ayni kulaklik kullaniyoruz farkli bi kulaklik yokmudur hala sony ye gecis yapmayi dusunuyorum ep630 sahinlere abartili tesisat yaparlarya basi ve tizi yuksek crativede bana ayni oyle geliyo bass veirim derken cogu esturumani yutuyo iphone kulakliklariyla test edin anlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Hayırlı olsun kulaklık sahte

Hocam neye göre sahte diyosunuz ki, ben de hepsiburada dan almıştım garantisi de vardı, kutusu da aynı bu şekilde. Arkadaş da Vatandan aldığını söylüyor. Bi kulaklığın iki farklı paketi olamazmı?

DONANIMHABER HALF-LİFE SERVER

Varsa şekliniz Crossfire'a bekleriz

People tell me that my personality is divided. I don't think so, but maybe it is.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

ben 2 sene önce 50 küsür liraya almıştım ve hala kullanıyorum. yine 50 olsun yine alırım. 30 liraya kadar düşmüşse başka kulaklık bakmayın bile.

DONANIMHABER HALF-LİFE SERVER

Varsa şekliniz Crossfire'a bekleriz

People tell me that my personality is divided. I don't think so, but maybe it is.
  • CREATIVE EP-660 arasında ne gibi fark vardır ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.