Şimdi Ara

Creative Aurvana X-Fi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lap topum var onboard ses kartı var,bu kulaklığı alsam ses kartına gerek kalmadan güzel ses ile film müzik dinleyebilrimiyim.eğer tam randıman alamazsıderseniz 5.1 çıkışlı x-fi ''creativin usb bağlantılı harici ses kartındanda alacağım.bu kulaklığa bu para verilmez derseniz biraz daha uygun fiyata öneriniz varmı.bbütçem bu kulaklığa kadar uygun.yada 150-200 arası şu modelden ben menunum diyeniniz varsa önerinizi beklemekteyim.bu akşama sipariş vereceğim çünki.tşk.

link aşağıda

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-aurvana-x-fi-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd85254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 7 Kasım 2010; 5:22:05 >

• Açıkcası gelecek olan cevapları bende merak ediyorum. Şu aralar desktop PC için kaliteli bir kulaklık arayışı içindeyim.
  • valla bende iyi bişi olsun istiyorum ama herşey maddiyat işte :)
  • Aynen konuyu açan arkadaşın durumundayım. Ben ses kartını kesin alacağımda kulaklık konusunda bumu olsun başka birşeymi olsun diye gidip gelmekteyim. Zira laptopun ses kartı bozuldu. Dandik bir harici ses karta kulaklık takarak kullanıyorum. Kulaklığım kaliteli ama ses iğrenç ses kartından olsa gerek ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sound Blaster zx kulaklık sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.