bir yıldır kullandığım Creative 5200 ses sistemi şimdilerde kendi kendine ses kısmakta, buna bir çare var mıdır? garantiye göndermeli miyim?
aynen bende de var kendi kendine ses kısılıyor.bende 2.elden aldım ama sıfır gibiydi eskiden yoktu bu sonradan oldu..
büyük ihtimalle uzaktan kumanda bozulmuştur 5200 lerde çok oluyor bu problem bulmanız zor ama tamir ettirebilirsiniz bir elektronikçiye
saygılar...
onun masrafı zaten x-530'a denk gelir..zaten tipsiz bir hopörlör...
x-530 almadığıma pişmanım zaten. elektronikçiye danışayım en iyisi servis falan uğraşılmaz.
aynı sorun bendede var. NeCroMaN eger sorunun nerden kaynaklandıgını ögrenebilirsen bi haber edermisin bide tmirinin kaça patladıgını ögrenmek lazım
biraz internette araştırdım konuyu çok fazla insanın aynı sorunu var creative in herhalde kumandalı her modelinde oluyor bu. yabancı forumlardan birtanesinde alkol ile içini temizleyin sorun çözülüyor demiş bende açtım içini kolonya ile bir güzel temizledim arka (baskı devre kısmı) tarafını. saf alkol olsa daha iyi olur.
ayrıca ön kısmında bulunan ses kontrolu için olan siyah kısmınıda cıkarıp altında kalan pot(ayarlı direnç) içinide temizledim suanda düzgün çalışıyor. umarım kalıcı bir çözümdür. eger sorun olursa buraya yazarım