Şimdi Ara

creative 5200 mü yoksa phılıps MMM-460 mı _

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar karar veremedim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• arkadaş philips in o tür bir modeli varmı ki
  • pardon arkadaşım MMS-460 5+1 MODELİ yanlız yazmışım pardon
  • o zaman tabiki philips alacaksın creative onun yanında halt etmiş yani 5200 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX_D@LBY -- 27 Ocak 2006 17:35:16 >
  • hayır hiçbiri alınmaz bu setlerin,x530 yada t6060 tercih edilmeli
    quote:

Orjinalden alıntı: THX_D@LBY

o zaman tabiki philips alacaksın creative onun yanında halt etmiş yani 5200 modeli
  • bencede x530 alabilirsin
  • evet verdiğin iki model de pek kaliteli değil maalesef. Aynı sınıfta logitech x-530 daha iiyi bir alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 27 Ocak 2006 19:56:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibi düşünüyordum 2 gün öncesine kadar sonra baktımki forumun %80 i x50 öneriyor vardık bir bildeikleri dedim ve aldım gerçektende bir bildiklari varmış ses eksinin biraz üstünde ve ortalık yıkılıyor çok memnunum kesinlikle x50 derim. Forum ahalisene de teşekkür ederim.
  • ben arkadaşın sorduğu iki set arasında onu tecih et dedim tabi aklıma gelmedi x530
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

evet verdiğin iki model de pek kaliteli değil maalesef. Aynı sınıfta logitech x-530 daha iiyi bir alternatif

• mms 460 // 5200 arasında 5200 alınmalı kesinlikle..

ama tabiki bunların yerine logitech X-530 alınmalı
  • önerilieriniz için teşekkür ederim yarım gidip logitech i alacam
  • 5200 verdigin paranın kat kat karsılıgını alıyosun ama bi sorun var komsularınla aranda munakasa cıkabilir :) oyun film muzik her dalda super bence 5200
  • x-530 al en iisi o
  • quote:

Orjinalden alıntı: burky

5200 verdigin paranın kat kat karsılıgını alıyosun ama bi sorun var komsularınla aranda munakasa cıkabilir :) oyun film muzik her dalda super bence 5200

bir sefer 5200 ün subwoofer ının bass vurduğuna bin şahit ister.
  • aekadaşlar x-530 aldım ancak içinden kitapcık yada cd cıkmadı yada bunlardan hangisinin cıkması gerekiyodu ? yardımcı olursanız sevinirim
  • yanında gelse gelse bağlantı ayarlarını gösteren bi kitapçık gelir
    cd gelmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.