Şimdi Ara

Creative 4400 4+1 ses sistemini Philips PFL4606'ya bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • creative 4400 4+1 ses sistemini philips pfl4606'ya bağlamak ve 4 hoparlörden de ses almak için nasıl bir düzenek oluşturmak gerekiyor bir bilen varsa ve açıklarsa sevinirim. ben çift stereo girişini teke düşüren aparatla kulaklık girişinden ses almayı başardım ama sadece 2+1 den ses geliyor. (bu aparatı mp3 player'da test ettim her iki ayrımda da ses yüksek; yani biri arızalı biri çalışıyo gibi bir durum da yok) diğer hoparlörlerden de ses geliyor ama çok düşük; neredeyse hiç gelmiyor da diyebilirim. ekstra olarak kablolar arasında bi ekleme yaparak bu durumu düzeltebilir miyim veya tvnin arksındaki audio bölümünden ses alabilir miyim merak ediyorum. dün biraz araştırdım da tv'nin arkasındaki audio bölümünden ses alamazsın dediler, ben yine de bir adet 1xstereo to 2xRca dönüştürücü alıp deneyeyim dedim dedikleri gibi başarısız oldum. cihazların girişleri şu şekilde..

    creative 4.1

    http://img140.imageshack.us/img140/995/dsc02837n.jpg

    pfl4606 lcd

    http://www.electrovenik.ru/gallery/Televizor-PHILIPS-37PFL4606H_STI0NjA3MlRm.jpg

    diğer yandan bu ses sistemini bluray player alıp onun arkasına bağlayaraktan 4+1 in her hoparlörünü aktif hale getirebilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim.

    Edit:Ses sisteminden çıkan kablolardan birinde arıza varmış. Onu değiştrince sorun halloldu bilginize. Eğer bu şeklil eski tip bir ses sisteminiz varsa tv'nin kulaklık bölümünden tam verim alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosannual -- 2 Aralık 2011; 15:40:15 >







  • Bu konuyu hortlatıcam ama aynı şekilde creative inpire 4+1 i sony lcd ye bağlamak istiyorum... Tv nin kulaklık bölümünden tam verim alabilirsiniz derken , ses sisteminin 2 li ses çıkışını teke düşüren bir aparat mı almak gerekiyor acaba ?

    Yada ses sisteminin 2 li ses çıkışını televizyonun 2 li ses çıkışına bağlama imkanı yokmudur ? Denedim ancak televizyonun ses girişi daha ince o yuzden ses sisteminin ses çıkışları lcd ye girmedi , bunları inceltip lcd ye girmesini sağlayacak bir aparat varmıdır ?
  • merhaba mosannual,

    "ben çift stereo girişini teke düşüren aparatla kulaklık girişinden ses almayı başardım" demişsin. Bunu yapan aygıtı nereden aldın? benzer şey bana da lazım..
  • Aynen yauu bana da lazım, taktım kulaklık girişine 2 hoparlorden ses aldım ama diğer 2 sinden ses yok...
    Dieğrlerinden de ses almam için 2 yi bire düşüren aparat lazım s anırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.