Şimdi Ara

creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?
  • Saat çok güzel ama kadrani büyük olan modelini almaya karar verdim. Bu saati de 160 tl ye satıyorum. Almak isteyen varsa özelden mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyorum. Biraz önce sipariş geçtim. Sipariş vermeden önce baya bir yorum okudum yabancı forumlardan güvenilirlik adına.
    Bir sıkıntı olmadan gelirse, geldikten sonra tekrar konu altından resimler ile yorumları paylaşacağım.
  • Evet nihayet saatimi teslim aldım şimdi adım adım işlemleri ve fotoğrafları paylaşıyorum. Bundan sonra almak isteyen kişilere de yol gösterip güvenle alışveriş yapmasına yardımcı olacağımı düşünerekten başlıyorum.

29 Ekim akşamı saat 7 civarında "Seiko SNP023P1" olan saati sipariş verdim. Ödemeyi kredi kartı ile yaptım ve WorldPay'den ve site üzerinden ödemenin onaylandığına dair mail geldi.
    30 Ekim gecesi (oraya göre sabah) siparişin kargolamaya hazır olduğunu ve eğer istenirse $29 daha ödeyerek FedEx/UPS ile hızlı gönderi yapabileceklerini(3-4 gün içerisinde teslimat), bunu isteyip istemediğime dair onay maili geldi.
    -FedEx vb. özel firmaların ekstra ücret almak adına gümrük problemlerini bildiğim için ücretsiz posta ile göndermelerini söyledim ve ardından not aldıklarını en kısa sürede göndereceklerini söyleyen bir cevap geldi.
    1 Kasım günü saatin kargolandığını içeren bir mail geldi. (Site üzerinden üyelik sistemi olmadığı için ticket ile değil mail yolu ile iletişim kuruyor müşteri hizmeti. Oldukça ilgili ve hızlılar)
    6 Kasım günü takip numarasını içeren bir mail daha geldi. (DHL GlobalMail ile gönderi olduğu için anında alınmıyor takip numaraları. Çin üzerinden gelen gönderilerde de böyle)
    11 Kasım günü PTT üzerinden sorgulayıp "Almanya'dan yurtdışına sevk edildiği" bilgisini görebildim. (Singapur'dan direk Türkiye'ye değil önce Almanya'ya oradan Türkiye'ye aktarıldığı için tahminimden biraz daha geç gelmiş oldu)
    15 Kasım günü Türkiye'ye giriş yaptı.
    16 Kasım günü İstanbul'dan torbaya eklendi ve 18 Kasım'da yani bu sabah Ankara'ya aktarıldı.

Bende dağıtılmasını beklemeden gittim ve hemen elden teslim aldım. Sonuç olarak yaklaşık 3 hafta bekleme ile saati Türkiye'deki fiyatının yarısına almış oldum. Müşteri yorumları kısmına da gerekli olumlu yorumlarımı bırakacağım, almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler. Fazla uzatmadan fotoğraflara geçelim ;

creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?

En kısa sürede bu saate anlam kazandıran Auto-Relay özelliğini video çekip ekleyeceğim.

• Hayırlı olsun, ne kadara mal oldu?
  • burbank kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. $452 a aldım. Aldığımda kur tam 2.00 idi. Dolayısıyla 904 liraya mal olmuş oldu. Saat mağazaları 1800 lira gibi bir fiyat verirken en düşük aldığım fiyat 1400 lira olunca bende siparişi vermiş bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

Evet nihayet saatimi teslim aldım şimdi adım adım işlemleri ve fotoğrafları paylaşıyorum. Bundan sonra almak isteyen kişilere de yol gösterip güvenle alışveriş yapmasına yardımcı olacağımı düşünerekten başlıyorum.

29 Ekim akşamı saat 7 civarında "Seiko SNP023P1" olan saati sipariş verdim. Ödemeyi kredi kartı ile yaptım ve WorldPay'den ve site üzerinden ödemenin onaylandığına dair mail geldi.
    30 Ekim gecesi (oraya göre sabah) siparişin kargolamaya hazır olduğunu ve eğer istenirse $29 daha ödeyerek FedEx/UPS ile hızlı gönderi yapabileceklerini(3-4 gün içerisinde teslimat), bunu isteyip istemediğime dair onay maili geldi.
    -FedEx vb. özel firmaların ekstra ücret almak adına gümrük problemlerini bildiğim için ücretsiz posta ile göndermelerini söyledim ve ardından not aldıklarını en kısa sürede göndereceklerini söyleyen bir cevap geldi.
    1 Kasım günü saatin kargolandığını içeren bir mail geldi. (Site üzerinden üyelik sistemi olmadığı için ticket ile değil mail yolu ile iletişim kuruyor müşteri hizmeti. Oldukça ilgili ve hızlılar)
    6 Kasım günü takip numarasını içeren bir mail daha geldi. (DHL GlobalMail ile gönderi olduğu için anında alınmıyor takip numaraları. Çin üzerinden gelen gönderilerde de böyle)
    11 Kasım günü PTT üzerinden sorgulayıp "Almanya'dan yurtdışına sevk edildiği" bilgisini görebildim. (Singapur'dan direk Türkiye'ye değil önce Almanya'ya oradan Türkiye'ye aktarıldığı için tahminimden biraz daha geç gelmiş oldu)
    15 Kasım günü Türkiye'ye giriş yaptı.
    16 Kasım günü İstanbul'dan torbaya eklendi ve 18 Kasım'da yani bu sabah Ankara'ya aktarıldı.

Bende dağıtılmasını beklemeden gittim ve hemen elden teslim aldım. Sonuç olarak yaklaşık 3 hafta bekleme ile saati Türkiye'deki fiyatının yarısına almış oldum. Müşteri yorumları kısmına da gerekli olumlu yorumlarımı bırakacağım, almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler. Fazla uzatmadan fotoğraflara geçelim ;

creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?  creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?

En kısa sürede bu saate anlam kazandıran Auto-Relay özelliğini video çekip ekleyeceğim.

Kardeşim saatin hayırlı uğurlu olsun, güzel durmuş kolunda. Ayrıca gümrük ödemediğin için şanslısın. Fazladan 180 TL ödemekten kurtulmuşsun:)

• merhaba, eğer gümrükte kalsaydı ne gibi prosedürlerle karşılaşacaktınız?
    bir sorum daha olacak aydın saat bu ürüne bakacak mı bakmayacak mı?(umarım bakması gerekmez.)
    güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

merhaba, eğer gümrükte kalsaydı ne gibi prosedürlerle karşılaşacaktınız?
    bir sorum daha olacak aydın saat bu ürüne bakacak mı bakmayacak mı?(umarım bakması gerekmez.)
    güle güle kullanın

Ptt ile gelirken gümrüğe takılsaydı paketin bulunduğunuz şehirdeki PTT'ye ulaşması yaklaşık 1 hafta kadar gecikecekti. Ulaştıktan sonra gümrük memurları senden ya fatura isteyecek ya da saatin yurtdışı piyasa fiyatını baz alarak %20 gümrük ödemen gerektiğini belirteceklerdi ve paketini teslim alacaktın.

Özel kargo ile gümrüğe takılsa ödeyeceğin %20 gümrük ücretine çeşitli komisyonlar, ek ücretler ekleniyor.
  • o konuda biraz şanslıyım sanırım, ptt avrupa yakası gümrüğüne 10 dakika mesafede oturuyorum, biraz yurtdışını inceleyeyeyim o zaman. teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kmvolkan Teşekkür ediyorum. Kolay kolay gümrüğe takılmayacağını biliyordum ama belli olmuyor tabi sonuçta ordaki memura bağlı :)

@Jestia Sanırım cevap verilmiş. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. Bu arada ürünün 2 yıl garantisi bulunuyor, kaşeli bir şekilde geliyor belge, olası bir sorunla karşılaşılırsa kargo parasını ödeyerek gönderip garantiden yararlanabilinir.

• Merhaba ben de 167 dolarlık bir saat siparişi vermeyi düşünüyorum, 75 euroyu geçen arkadaşlar inşallah takılmaz diyerek mi sipariş verdiler yoksa göndericiye üzerinde daha düşük fiyat yazmasını mı istediler.

Şimdidden teşekkürler.
  • mcornek kullanıcısına yanıt
    Ben gönderilmeden önce talep etmiştim düşük fiyat yazılmasını ama zaten kendileri de yazıyorlar. Paketlemede ufak olduğu için dikkat çekmiyor ve sıkıntısız geliyor. Zaten bahsettiğiniz miktarın takılma ihtimali yok gibi bir şey. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
  • Tamamdır çok teşekkür ederim, bahsettiğiniz gibi üyelik sistemi yok ve ben paypal ile alışveriş yapacağım, siparişten sonra mı düşük fiyat konusunu yazıyoruz yani Onlar Fed ex mi yoksa normal gönderim mi diye sorduklarında?

Geriye tek kalan saati burada bir bayide denemek ardından kısmetse ben de sipariş edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 16 Aralık 2013; 23:37:15 >
    Ben sipariş verirken tek satırlık not ekleme gibi bir yer vardı oraya belirtmiştim ama dediğim gibi zaten tecrübeliler bu konuda söylemeseniz bile içeriğe bileklik vs yazıp fiyatı da düşük tutuyorlar. Şimdiden hayırlı olsun, size eklersiniz konuya.
  • merhaba arkadaşlar ..İngilizce özürlü bi kardeşiniz olarak nasıl alışveriş yapabilirim..Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Benim de sipariş inşallah sorunsuz bir şekilde gelir ben de burada paylaşırım. Sizin detaylı anlatımınız zaten birçok kişiye yardımcı olmuştur. İyi geceler..
  • Siz nerelerde problem yaşadığınızı söyleyin bildiğimiz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışalım. Ayrıca İngilizce'den Türkçe'ye çeviride google.translate'e ek olarak Tureng sitesini de tavsiye ederim.

Başka sorularınız da olursa yardım etmeye çalışırım her zaman. İyi geceler..
  • Tekrar merhaba herkese, ben de murderbydeath(sağolsun kendisi hep çok yardımcı oldu) ve proscd'nin tavsiyeleriyle mywatcheshub.com sitesinden sipariş verdim. 11 Ocak tarihinde verdiğim siparişler bugün sabah itibariyle ulaşmış oldu. Saatin değeri 155 dolardı o zamanki kurla bana 349 liraya mal oldu.

Site ile ilgili şunu söylemek istiyorum ödenemyi paypal ile yapmıştım bu konu güzven verici ancak ödemeden sonra processing yazısı hiç değişmiyor (muhtemelen güncellemiyorlar) ve sipariş verirken bizim gümrük sınırının 75 euro olduğunu bu yüzden daha az yazmalarını rica ettim, bunlara hiçbir cevap vermediler ancak zaten gerekeni yapmışlar.

Saatle ilgili olumsuz olabilecek tek yorumum fosfor namına bir şey olmaması eğer karanlıksa napacan saati diyor.

Emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim, ben de belki başka birisi burayı okursa bir faydası olsun diye yazıyorum.

Birkaç fotoğraf paylaşayım, telefonun kamerası pek başarılı değil ama olduğu kadar.

creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?

creationwatches.com sitesinden alışveriş yapan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 29 Ocak 2014; 21:40:28 >

Güle güle kullanın çok şık bir saat almışsınız.
    Ekstradan deri bir kordon edinirseniz daha spor bir görünüme sahip olur diye düşünüyorum. Sıkılınca değişir değişir kullanırsınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.