Şimdi Ara

CREA MS 2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
29.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer başlıkta pdf sorunu için çözüm vermiştim, bakarsanız sanırım işinize yarar, ben tekrar bulup veremiyorum şimdilik.
    Repligo diye bir program, 100mb lık 600-700 sayfalık bir pdf dosyasını 2mb a kadar indiriyor ve smartphonedaki viewerı ile sorunsuz okunabiliyor, sadece font büyüklüğünü seçmeniz yeterli, sayfada kaydırma vs. gibi şeylerle uğraşmıyorsunuz, tam ekranda okuyorsunuz kısa yolları da kullanışlı.
    Sözlük olarak da Livingosoft kullanıyorum gayet memnunum.
    BÜYÜK PDF DOSYALARINI OKUMAK İMKANSIZ diyenlere duyurulur :) mesajı bulursam linki de ekleyeceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_29771887/mpage_4/key_//tm.htm#29964620

mesajıma üstteki linkten ulaşabilirsiniz.

PDF ile ilgili kısmı

PDF dosyaları için adobe u kullanmak pek hoşuma gitmedi başka bir alternatif buldum.

Özellikle sayfa sayısının çok olduğu ve dosya boyutunun büyük olduğu pdf lerle sorun yaşayanlar için ilaç gibi bir çözüm.

Repligo Pdf Mobilizer diye bir program, 100mb lık bir pdf dosyasını 2 mb tan daha küçük hale getiriyor, üstelik kendi viewerı ile çok hoş bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz, font büyüklüğünü seçmeniz yeterli, tam ekranda kolaylıkla okuyorsunuz, adobe daki gibi sayfada kaydırma vs. yapmanıza gerek kalmıyor.

Mobilizer'ı pc nize kurudktan sonra, viewer'ı da telefonunuza kurmanız gerekiyor, böylece convert ettiğiniz dosyaları okuyabilirsiniz.

iyi okumalar.

**** hızlının ingilizcesi :D
    http:/****.com/files/200855812/ReplingoPDF.rar

diğer kullandığım programlar

http:/****.com/files/200850259/crea_ms.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzFB -- 20 Mart 2009; 19:54:26 >

• cihazı dün aldım öncelikle şunu diyebilirim fiyatından çok iş yapıyor..

tabi program bulmak kurmak hiç WM kullanmayanlar için biraz zor gelebilir..
    benim birkaç sorum olacak bir kaç program yükledim ama tam olarak istediğim şeyleri yapamıyorum...

e-book
    ------------
    e-booklar için repligo kullanıyorum daha güzel bir önerisi olan var mı.. foxiti beceremedim amacım mesaj okur gibi okumak e-bookları repligo convert edildiği için küçültüyorda pdf leri..

video
    -----------
    core player 1,2 gibi bir versiyonu var ingilizce ama çok önemli değil.. iyi bir programa benziyor fakat kontrol konusunda ciddi sıkıntım var ileri sarma geri sarma durma kaldığın yerden devam gibi

sözlük
    ------------
    livingsoft tu sanırım kullandığım program..geniş ama istediğim babylon gibi eng tur - tur eng çeviren eş anlamlı zıt anlamlıları sunan bir sözlük..babylon iki tuş kombinasyonu ile pc de bile her yerde kullanılabiliyor.. çok önemli ama buldum kuramadım da..zaten u diskte bir yerlerde masaüstünde de değil

sözlük çok önemli benim için..
    ----------------------------------

windows media player -- müzik çalar
    --------------------
    ya ben ne ileri sarma ne geri sarma ne durdurma falan kontrol tuşları yok yada ben göremedim
    müzik çalmak için sorun yaratmayacak ve license ile uğraştırmayacak güzel program önerileriniz nedir

bluetooth
    ------------------
    görünürlüğü kapa bt kapa aç bir sürü deneme yaptım pc görüyor ama crea görmüyor cpc yi bt ile transfer yapamadım ayrıca nete girmek istiyorum bt ile

son olarak...
    vista kullanıyorum activesync i kuramadım usb ile bağladım programlaro u diske atıyorum oradan kuruyorum ama pc de kurunca telefonda kendi kendine kurulanlara hayranım :)

kendime U diskte kitpalar ve videolar diye dosya oluşturdum telefon ana menüde göremiyorum bunları
    kısayol var mı bilmem

başka ipuçları verecek yardım edecek arkadaşlar varsa çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar elime bu MS2 geçti bir tane de. Kablosuz ağa bağlanmak için cihazın MAC adresini (fiziksel adres, wifi adresi... artık hangisini kullanıyorsanız) öğrenmem lazım. Nereden bakabilirim mac adresine?
  • - u diske kendi dosya programı ile girmek için ekranda sağ tuş basıp depolama kartını seçin u diske geçer
    -müzik dinlemek için media playerı bi kenara atın imkan olsa silecem ben ama silemiyorum tavsiyem tcmp kurun olmadı cre player bile media playerdan iyidir ama tcmp ile dinliyorum ben . ayarlanabilir hızlı tuşları ile müzik için ihtiyaç olan her türlü fonksiyona ileri geri bir sonraki bir önceki durudr sar ses aç kapa vs ayarlayabiliyorum .

-mac için henüz bir proıgram bir ayar bulanımız olmadı bir arkadaş bahsetmiş bende o şekilde öğrendim kendi mac adresimi
    bağlı olduğumuz wireless modemin arayüzüne girip bağlı bilgisayarların mac adreslerini göster diyoruz karşımızdaki adreslerden hangisi ms 2 nin ise onu not alyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 24 Mart 2009; 19:21:18 >
  • Evet mac adresi için ben teknik servisle de görüştüm cihaz üzerinden görüntülenemiyor. Aynen burda verilen çözümü tarif ettiler:)
  • bu telefon ile bilgisayarımdaki BT cihazını entegre edip PC nin interneti üzerinden internete girmeyi bilen var mı
  • abi bu telefonu kullanan adamlar nerde ya
  • mms ayarlarını sildim
    tekrar alamıyorum turkcelli aradım ama olmadı

nasıl ayarlayabiliirim
  • Turkcell İçİn:

MMS Ayarlarınızı kendiniz yapmak istiyorsanız

Bağlantı Adı Turkcell MMS

Veri Taşıyıcı (Data Bearer) GPRS

Erişim Noktası Adı (Access Point Name) mms

Kullanıcı Adı (UserName) mms

Şifre (Password) mms

Şifre sorma (Prompt Password) Hayır

Doğrulama (Authentication) Normal

Ağ Geçidi IP Adresi (Gateway Ip Address) 212.252.169.217

Anasayfa (HomePage)http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms

Bağlantı Güvenliği (Connection Security) Kapalı

Ayrıntılı bilgi için :http://www.turkcell.com.tr/index/0,1265,21600,00.html?brandId=

Telsİm İçİn:

Menü -> Internet -> Profiller -> Seçenek -> Girdi Ekle

Profil Adı : Telsim MMS

yazıldıktan sonra Tamam tuşuna basılır.

Profiller Menüsü altındayken Seçenek Tuşuna basılır.

Ayarlar seçilir.

Giriş Sayfası : 217.31.233.18:6001/MM1Servlet

Taşıyıcı : GPRS

GPRS Ayarları -> IP Adresi : 217.31.233.18

APN : mms

Kull. Adı : mms

Şifre : mms

Resim : Açık

Bağlantı Türü : Devamlı

Güvenlik Ayarları : Kapalı

Menü -> Mesajlar -> Ayarlar -> Multimedya Mesaj

Geçerlilik Süresi : Maksimum

İletim Raporu : Hayır

Otomatik İndir : Açık

Şebeke Ayarı : Telsim MMS

İzin Verilen Mesaj Türü : Kişisel, Reklam ve Bilgi seçilir.

Ayrıntılı bilgi için :http://www.telsim.com.tr/musterihizmetleri/anasayfa/telefonayarlari.php

Avea İçİn:

Menu/Mesajlar/Ayarlar/MMS

Öncelik: Normal

Geçerlilik süresi: Maksimum

İletim raporu: Hayır

Oto. indir: Açık

Yanıtı oku:Evet

Okundu bilgisi gönder?: Hayır

Okundu bilgisi iste?: Hayır

Sonra gönder: Hemen

Gönderici görünürlüğü: Evet

Şebeke ayarı: Profil1/Yeni ad ver

Profil adı: AVEA MMS

Menu/Mesajlar/Ayarlar/MMS/Şebeke ayarı/AVEA MMS/Ayarlar

Giriş sayfası:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms

Taşıyıcı: GPRS

GPRS ayarları:

IP Adresi:213.161.151.201

APN: mms

Kull. adı: mms

Şifre: mms

Bağlantı türü: Devamlı

Güvenlik ayarları: Kapalı

Menu/Mesajlar/Ayarlar/MMS/Şebeke ayarı/AVEA MMS/Aktif

Alıntıdır...

• ben bu ayarlarla crea ya mms ayarı yapamadım abi var mı ayrıntı verebilen
  • quote:

Orjinalden alıntı: seagleye

quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

telefonum bozuldu!

telefona ayarlar/güvenlik'ten şifre koydum. açmaya çalışınca(doğru şifre girip açınca) telefon kilitleniyor ve saat dahi ilerlemiyor. daha önce overclock denemeleri yapmıştım ama program kayıt etmiyordu değerleri, açılışta default hıza geliyordu ve herhangi bir sorun yoktu. ne olduysa bu şifreyi koyduktan sonra oldu. şimdi reset attıktan sonra şifreyi girmezsem herşey normal şekilde çalışıyor. saat ilerliyor, arama geldiğinde cevaplayabiliyosun, tuş takımına dokununca ışık yanıyo filan ama tabi kilitli olduğu için normal hiçbir işlem yapamıyorsun. kilidi açtığımda ise herşey kilitleniyor ve tuş takımı ışıkları sürekli yanar vaziyette(navgasyon tuşu hariç, o hep sönük) ve hiçbir işlem yapmıyor telefon. nasıl bir sorundur anlamadım. işlemci yanmış olsa nasıl açılıyor ve arama cevaplama veya ses kısma(yan taraftaki tuşlardan) yapabiliyorum veya şifreyi girebiliyorum? garantiye gidecek sanırım telefon. bir şekilde telefona dışardan reset atma filan varsa denemem lazım, çünkü normal yazılımsal reseti için telefonun normal şekilde çalışması gerek. telefon elinde mevcut olan bir arkadaş şifre girip süresinide 5 dk yapıp deneyebilir mi? bu bir bug olabilir belki. bir virüste olabilir bu. bir ton oyun yükledim.

telefona hard reset attığında düzelir muhtemelen ancak o cihaza nasıl hard reset atılacağını bilmiyorum elimde olmadığı için...

benim telefonda takıldı acelehard reset atmak lazım
    niye takıldı bilmiyorum açılmıyor
    mobile operator yazısı kalıyor ekranda daha fazlası yok :S
    nasıl atılırhard reset bilen yok mu

arkadaşım telefon kapalı iken * ve sağ softkey(en üst sağ ince tuş) basılı tutarak power tuşuna basılı tut. Açılana kadar kaldırma böyle bir dene umarım olur.
    "* key + Right Soft Key + Power Key"

hocam çok sağolasın baya sıkıntıya girmiştim 2 gün. telin başlat menüsüne giremiyordum doğru dürüs işlem yapamıyordum ..

gerçektende bu kadar basit reset atılcağını tahmin etmezdimm...

• arkadaşlar navigasyon tuşu menülerde aşağı kaymıyor yukar-sağa-sola gidiyor aşağı inmiyor sebebini yada çözümünü bilen var mı
  • ya gprs ve mms ayarlarını sildim ne yaptıysam olmadı
    turkcelli de aradım
    yok mu yardımcı olacak
  • kaç lira şuan bu telefon?

Büyük teknoloji mağazaları satıyormu ?
  • Arkadaşlar merhaba

Telefondaki smsleri bilgisayara kaydedebilmenin bir yolunu bilen var mı? ActiveSync eşitleme seçenekleri içinde smsler yok sanırım.

Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: merthum

Arkadaşlar merhaba

Telefondaki smsleri bilgisayara kaydedebilmenin bir yolunu bilen var mı? ActiveSync eşitleme seçenekleri içinde smsler yok sanırım.

Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

Dostum mesajları bilgisayarda saklamayı bende arıyorum. Fakat şöyle bir çözüm buldum. Madem telefonun kapasitesi çok geniş(mesaj kutum daha dolmadı en az 1000 gelen 1000 de giden vardır) ben şöyle yapıyorum.

Telefona çok program yüklediğimden fabrika ayarlarına dönmeden önce Sprite Backup ile yedekleme yapıyorum.

Daha sonra telefonu fabrika ayarlarına alıyorum.

En son yedeği Sprite Backup ile çalıştırıp içerisinden mesajları telefona yüklüyorum.(Ben sadece mesajları yüklüyorum.Rehber vs gibi şeyler de geri yüklenebiliyor.)

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

kaç lira şuan bu telefon?

http://www.akakce.com/bilgisayar-avucici/en-ucuz-crea-ms2-fiyati,013733.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewre

quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dewre

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_29771887/mpage_10/key_/tm.htm

burada son mesajdaki arkadaş satıyormuş.

murat00124 nickli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 27 Nisan 2009; 9:31:09 >

• Program arayan arkadaşlar için

h t t p : / / creams2smartphone.blogspot.com/
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.