Şimdi Ara

CREA MS 2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
29.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    crea ms 2'nin mac adresini bende bulamadım. Araştırmadığım yer kalmadı hiç bir yerde bilgi yok.
    Sana pratik çözüm söylim. bende bu şekilde buldum.
    Kullandığın wireless modemin varsa sorunu çözersin.
    wireless modemin ayarlarına gir orada bağlı olan cihazları bak.
    ordaki bağlı olan cihazın mac adresini senin telefonun adresidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_ozbek

merthum merhaba,
    crea ms 2'nin mac adresini bende bulamadım. Araştırmadığım yer kalmadı hiç bir yerde bilgi yok.
    Sana pratik çözüm söylim. bende bu şekilde buldum.
    Kullandığın wireless modemin varsa sorunu çözersin.
    wireless modemin ayarlarına gir orada bağlı olan cihazları bak.
    ordaki bağlı olan cihazın mac adresini senin telefonun adresidir.

bende mac koruması ile kullanıyordum eskidne
    telefonun mac adredini bilmediğimen kaldırmıştım
    bak bu iyi fikirmiş arkadaşım
  • arkadaşlar bu telefonun hafızasını nereden bakıyoz. ayarlardan/diğer/hakkında bölümünden bakıyom kullanılabilir hafıza 132 mb görünüyor. diğer kullanılabilir hafıza 47mb görünüyor. bilgilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony61

arkadaşlar bu telefonun hafızasını nereden bakıyoz. ayarlardan/diğer/hakkında bölümünden bakıyom kullanılabilir hafıza 132 mb görünüyor. diğer kullanılabilir hafıza 47mb görünüyor. bilgilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

aynı sorun bende de var? çözümü bilen var mı?
  • Ya bu telefonun hafızası ne kadar olduğunu bilen yok mu? 2gb diye sattılar bize toplam kullanılabilir hafıza 180 mb.
  • Telefon elime dün ulaştı ve dünden beri kurcalıyorum bulduğum bi kaç şeyi paylaşmak istedim

Hafıza
    Hafızasının devamını bulamayanlar için hafıza kartı iki bölümden oluşuyor Birisi windowsun olduğu yer 131 MB diğeri dosyalarınızı atacağınız yer 1.56 GB. Bilgisayara bağlayınca görmesi lazım telefonun içinden girmek içinse; Başlat>Dosya Gezgini>Menü>Depolama aygıtı gibi bi yol izleniyor.

Bluetoth
    Bluetooth'unda bi sorun yok sadece türkçe çeviri yaparken ters yazmışlar Başlat>Ayarlar>Bağlantılar>Bluetooth>Menü>Görünürlüğü Kapat demeniz bluetoothun çalışması için yeterli

Hareket topu
    Menü hareket topunun hassaslığından şikayet etmiş bazıları onuda azaltmak için ; Başlat>Ayarlar>Diğer>Navigaston Tuşu Hızı>Yavaş yapabilirsiniz.

Mp3 zil sesi
    Mp3 leriniz direk zil sesi yapamıyorsunuz. Mp3ü My Documents>My tones'e atmanız lazım ama bunla uğraşmak istemezseniz aşağıdaki programı indirerek direk istediğiniz yerdeki mp3 seçiyorsunuz gerekli işlemleri program otomatik yapıyor
    http://www.cepforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=153613&d=1209929618

Bluetootla internet
    Ve en güzel özelliğini sona sakladım çevrenizde wi-fi yoksa ve bilgisayarınız kablodan bağlanıyorsa bluetooth üzerinden bilgisayaradaki internete telefonla girebiliyorsunuz.bunun için yapmanız gerekenler
    Kutunuzdan çıkan CD yi takın içindeki programı kurun
    yukarıda belirttiğim şekiilde bluetotooth'u aktifleştirin
    Bilgisayardan Bluetooth özelliklerinden Aygıt ekle diyerek gerekli işlemleri yapın
    telefondan Başlat>ActiveSync>Menü>Bluetooth ile Bağlan'ı tıklayın Bisüre bekleyin Windows mobile aygıt merkezi açılacaktır
    Aygıtınızı ayarlamadan Bağlanın'a tıklayın
    programdan Mobil aygıt ayarları>Bağlantı ayarları kutucukları işaretleyin Sekmeden bluetoothu seçin.
    Telefondan Başlat>İnternet paylaşımından Bluetooth PAN'ı seçin
    Windows mobile aygıt merkezini kapatmayın ve telefonunuzdan internet explorer'dan telefonunuzdan dilediğiniz siteye girin yada msn'nizi açın. bluetoothu çok zayıf değil yan odadan girebildim ben

Telefon için program arayan varsa şurda bi kaç güzel program buldum
    http://www.cepforum.com/forum/programlar-370/yeni-smartphone-program-arsivi-148370.html

Telefonu almayı düşünenler için;

şarj ve data kablosu girişi hepimizin dijital kameraları bilgisayara bağlamak için kullandı klasik kablolardan ve bilgisayara takıncada şarj oluyor
    Kulaklık girişi standart mp3 player girişinden
    Hoparlör seside iyi laptobumdan çok çıkıyor
    Made in China =)
    emin olmamakla birlikte arttırılabilir hafıza yok ama içine 2 GB lıık bi SD bellek yerleştirmişler içini açıp yerine 10 GB lık birşey takılabilir belki
    Hepsiburadadan 250 tlye aldım fiyata göre özellikler çok iyi ama %59 indirim olmadan 550-600 tl verilecek bi telefonda değil o fiyata daha iyileri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer.ich -- 7 Mart 2009; 13:37:47 >

• Hafızasının devamını bulamayanlar için hafıza kartı iki bölümden oluşuyor Birisi windowsun olduğu yer 131 MB diğeri dosyalarınızı atacağınız yer 1.56 GB. Bilgisayara bağlayınca görmesi lazım telefonun içinden girmek içinse; Başlat>Dosya Gezgini>Menü>Depolama aygıtı gibi bi yol izleniyor.
    Yaptım fakat 1,5gb görünmüyor. daha ayrıntılı açıklarmısınız.
  • mer.ich bluetooth ile internet bağlantısını söylediğin gibi yapamadım
    "telefondan Başlat>ActiveSync>Menü>Bluetooth ile Bağlan'ı tıklayın Bisüre bekleyin Windows mobile aygıt merkezi açılacaktır
    Aygıtınızı ayarlamadan Bağlanın'a tıklayın "

aygıtınızı ayarlamadan bağlanın ne demektir onu anlamadım. Zaten windows mobile aygıt merkezi de açılmıyor :)
    yardım için şimdiden teşekkürler
  • Telefonla gelen CD den programı yüklediysen activeSync den bluetoothla bağlan deyince otomatik programın açılması gerekiyor. program açıldıktan sonra orda iki seçenek çıkıyor aygıtınızı ayarlamadan bağlanın seçeneğini seçeceksn...
  • arkadaşlar bende arama ve aramayı kapatma tuşları çalışmıyor bi düzelio bi gidio arama yapıyorum kapatamıyor yada hiç arama yapamıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yada çözümünü bilen?
  • ben o tuşlarla ilgili bi problem yaşamadım henüz. İstersen servisle görüş. Ben mac adresiyle iligili görüştüm gayet iyi ve hızlıydı (gerçi sorun çözülmedi ama :))

Bu arada bir sorum var. Bluetooth ile bilgisayara gelen belgelerin depolama yerini Udisk olarak gösterebilmemiz mümkün mü? Şu anda telefonun normal hafızasında çok az yer kaldığı için belli büyüklükteki dosyaları bluetooth ile alamıyor. Bluetooth ile gelen belgeler "my documents" altına kaydediliyor direk olarak. Bu kayıt yerini değiştirmem nasıl mümkün olur?
  • Merhaba.
    Bluezard isimli programla kayıt yeri değiştirilebiliyor diye biliyorum.
    Kolay gelsin.
  • www.ipaqim.com a 'da bekleriz
  • merhaba arkadaşlar
    bende crea ms2 telefon alanlardan birisiyim.
    ilk kez bi smartphone telefon kullanıyorum
    esasen memnunum diyebilirim.
    klasik telefon kullanmaya alışanlar için tabi biraz zor yönleri yok değil, ama genel itibari ile görünüş ve kullanılabilirlik olarak memnunum.
    fakat her yeni crea ms2 kullanıcısı gibi benimde bi kaç takıldığım yer var onları danışmak istiyorum sizlere.
    şimdi birincisi crea dan internete girmekle ilgili; kablosuz bi internetim yok ve deneyebileceğin bi wi-fi bulamadım şu ana kadar.
    forumdaki yorumlara bakarak bluetooth aracılığı ile bağlanmak istedim bunun için gidip bi bluetooth cihazıda aldım bilgisayarıma taktım ve kurdum.
    fakat bir türlü burda bi arkadaşın anlattığı gibi bağlantı yapamadım. bilgisayardan telefona dosya gönderebiliyorum fakat telefondan bilgisayara gönderemedim açıkçası. ve tabi daha önemlisi internete girmek onu halledemedim arkadaşlar.
    activesync yi bir türlü başlatamadım bluetooth ile
    ya ben yanlış bişey yapıyorum yada belki aldığım bluetooth cihazı buna uyumlumu değil nedir çözemedim bir türlü
    bu konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
    bir diğer konuda hadi bunu yapamadım bari diğerini yapayım dedim telefonu usb ile bilgisayarıma bağladım o şekilde de mevcut bağlantımı telefonumda kullanabileceğim konusunda bi yazı gördüm onu denedim fakat onuda yapamadım arkadaşlar
    sizden isteğim bu konuda yardımcı olmanız
    bu uygulamaların nasıl yapıldığını tarif ederseniz çok sevinirim.
    hepinize iyi günler...

• Şık cihaz.
  • arkadaşlar CREA MS2 almayı düşünüyorum... kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var..

forumdaki ve diğer forumlardaki az da olsa bütün topikleri okudum...

*ben ingilizce öğrencisiyim ve elimin altında her an kullanışlı bilgisayardaki babylon tarzı bir sözlük olması gerekiyor...
    *bir çok podcast ve mp3 üm var bunları dinlemem lazım...
    *eğiitm videolarım var takılmadan izlemeliyim...
    *en önemli şey pdf leri ekrana uygun oturacak şekilde okumalıyım mesaj okur gibi
    şarkı dinlerken şarkı sözlerini görmem lazım** özellik olarak olmayabilir ama arka tarafta şarkı çalarken ben ön planda şarkı sözünü okuyabilirim buda olur...

bu gibi özellikler önemli tabi telefon olarakta rahat mesaj yazdığım çok yazarım zira..konuştuğum birşey olmasını istiyorum...

ayrıca güvenilir olarak alabileceğim yerler neresi 15 gün önce herkes 250 ye almış şu anda en ucuz 360 !!!

yardımlarınızı bekliyorum

• merhaba nicolasanelka39

*sözlük olayını smartphonelar için yapılmış sözlük yazılımlarıyla halledebileceğini sanıyorum. Ben hiç kullanmadım ama olduğunu biliyorum
    *mp3leri dinlemende hiçbir sorun yok ister mediaplayerla ister kendi yüklediğin programla rahatça dinleyebilirsin. Tek sorun cihazın hafıza kartı girişi olmaması yani "birçok" mp3 için sorun bu olabilir.
    *videolar için güzel programlar ve converterlar var ben takılmadan izleyebiliyorum.
    *pdfleri açmak için de yazılımlar var ama bu cihazda büyük belge okumak hayal gibi bişey. Zoom yapmak yana geçmek vs. çok sıkıntılı ve yavaş. Dokunmatik olmadığı için hareket kabiliyetiniz sınırlı tabi.

Özetle saydığın özelliklerin hepsini belli düzeyde yapabilirsin bu telefonla ama hayatının bi parçası olacak bişey arıyorsan buna 360lira verdiğine sonradan üzülebilirsin. Başka soruların olursa yine yaz.

• tolgadeser bluetooth ile internet işini ben de yapamadım zaten yukarda bir yere de yazmıştım. Ama bluetooth üzerinden pek tat vereceğini de sanmıyorum.

cihazdan bilgisayara dosya atmak için önce bilgisayardan "dosya al" seçeneğini seçmelisin bu arada...
  • merthum

bilgiler için teşekkürler mp3 için kapasiteyi öğrendim zaten ben hit parçalar değil özellikle ingilizce birşeyler dinlemek için düşünüyordum cihazı
    pdf için araştırdım mesaj okur gibi okuyacağın programlar varmış ...önemli olan telefonun ekranına uyumlu hale getirilmesi..
    videolar için söylediğin referansa çok sevindim

son olarak cihazı 275 liradan aldım :)

artık burayı biraz canlı tutarsak sevinirim :))
    ingilizce eğitimle ilgili bütün programlara açığım...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.