Şimdi Ara

:::... Crea 40' LCD TV 1355 YTL +KDV + 10 Taksit ...::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sadays

Bak ankaralı kardeş Kont Bilgisayar benim eve 5 dakika 2 katlı sıradan bir bilgisayarcı ben kendim lcd yapamasam da kontun yapamadığını anlayacak kadar aklım fikrim var alanlar güle güle kullansın beni merak ediyorsan turkeyforumda ve bu forumun tv projeksiyon bölümünde yazıyorum burası sıcak fırsatlar bölümü modelin ansiklopedisini yazacak halimiz yok

Senin evine 5 dakika mesafedeki "Kont Bilgisayar" ile "Kont Bilişim" arasında dağlar kadar fark var... Kont Bilişim herşeyden önce distribütör'dür ve basit bir bilgisayar firması değildir.
    Bir konu hakkında yorum yapmadan önce hiç olmazsa Google'da bir aratın ne çıkıyor. 2 katlı bir bilgisayarcı mı? Yoksa senin 2 katlı bilgisayarcıya ürün sağlayan distribütör mü o zaman anlarsın...

Saygılar

• hd ready devri bile daha emeklerken nasıl da hemen bitirme sevdasındasınız ? Su an ulkede tek hd yayin yapan kurulusun full hd yayin yaptigini mi saniyorsunuz ?

quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

quote:

Orjinalden alıntı: mustist81
    HD devri ne zaman başladıda bitti

Hd değil ''Hd Ready devri'' bitti. Yani şu aşamada hd ready lcd almanın espirisi yok. Güzelim görüntüyü kendi kalitesine indirgeyerek gösteren tv'ye bu paralar verilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

hd ready devri bile daha emeklerken nasıl da hemen bitirme sevdasındasınız ? Su an ulkede tek hd yayin yapan kurulusun full hd yayin yaptigini mi saniyorsunuz ?

quote:

quote:

Hd değil ''Hd Ready devri'' bitti. Yani şu aşamada hd ready lcd almanın espirisi yok. Güzelim görüntüyü kendi kalitesine indirgeyerek gösteren tv'ye bu paralar verilmez.

İşte söylüyor ama daha gelmeden nasıl HD-Ready devri bitiyor daha anlamış değilim

• quote:

Bak ankaralı kardeş Kont Bilgisayar benim eve 5 dakika 2 katlı sıradan bir bilgisayarcı ben kendim lcd yapamasam da kontun yapamadığını anlayacak kadar aklım fikrim var alanlar güle güle kullansın beni merak ediyorsan turkeyforumda ve bu forumun tv projeksiyon bölümünde yazıyorum burası sıcak fırsatlar bölümü modelin ansiklopedisini yazacak halimiz yok

başlığı çok fazla okuyamadım, yorum yapamayacağım. Sadece şunu söylemek isterim, Sadays ı turkeyforumdan neredeyse 4 yıldır tanırım, yorumlarını zevkle okurum. LCD, PLAZMA konusunda bilgilerine kesinlikle güvenirim. İlk zamanlardan buyana panel tvleri araştırır, bu konuda birçok tacrübeye sahiptir.

burada onun tecrübeleri, yada kim olduğu konusunda polemiğe girmenize gerek yok, burada yorum yapacak kadar bilgiye sahiptir.

• quote:

neresi saçma çakma panele o parayı vermeyin demem mi?

Türk malına çakma demen bir kere anayasanın 301. maddesini ihlal ediyor. Dolaylı yoldan Türklüğü küçümseyip hakaret ediyorsun. Ayıp, kendin Türk değilsen Türklere saygı göster
  • quote:

quote:

hangi guzelim goruntuyu ? hangi kanal 1080i veya 1080p yayin yapiyor ? kac kisi o kadar para verip de blue-ray film aliyor ? keske dedigin olsa, ama o is 5 yil daha gerekli en azindan.
  • quote:

crea çakma (!) biliyorsunuz değil mi? ona göre alın fiyat herşey demek değildir

çakma ne demek senin görüşüne göre her şey çakma o zaman philips ,hb gibi firmalarda panellerini başka firmalara yaptırıyor onlarda çakma o zaman.

panel kalitesine göre fiyatlar değişiyor zaten Türkiyede satılan lcd panellerin %90 ı en düşük kalitedeki paneldir hepsi çakma o zaman bunların hiç birini almayalım.
  • arkadaslar polemiğe devam ederseniz adminler konuyu kilitleyecek, lütfen konuya dönünüz...
  • Full hd yayın yok, peki full hd film izleme ya da oyun oynama olanağınız da mı yok ?
    Ne diyeyim, paranız çoksa gidin alın bu ara teknoloji lcd'yi.Full hd tv fiyatları paraşütsüz düşerken firmalara giydirirsiniz bu kez de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 16 Mart 2008; 13:12:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.