Şimdi Ara

:::... Crea 40' LCD TV 1355 YTL +KDV + 10 Taksit ...:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana az önce maille gelen bir fırsatı paylaşayım dedim. Digiturk üyelerine özel 40 inç Crea Lcd Tv 1355 YTL + KDV + 10 taksit + eve teslim...belki ilgilenen birisi çıkar...

:::... Crea 40' LCD TV 1355 YTL +KDV + 10 Taksit ...:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 14 Mart 2008; 12:52:23 >

• HDReady devri bitti bence, Digiturk uyeligine para veren insan bence gider FULL HD alır, hatta para sorun degilse gider Digiturk Plus alır..
  • KDV HARİÇ DİYOR
  • HD devri ne zaman başladıda bitti
  • bende Digiturk üyeliği var ama Digiturk + almak için paranın hiç sorun olmaması lazım..700-800 YTL civarında bi alet.

quote:

Orjinalden alıntı: taksoyy

HDReady devri bitti bence, Digiturk uyeligine para veren insan bence gider FULL HD alır, hatta para sorun degilse gider Digiturk Plus alır..
  • crea çakma (!) biliyorsunuz değil mi? ona göre alın fiyat herşey demek değildir
  • çakma diyip geçeceğinize biraz aydınlatıcı bilgi verseniz nasıl olur? bildiğim kadarıyla Crea bir Türk firması...

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

crea çakma (!) biliyorsunuz değil mi? ona göre alın fiyat herşey demek değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevabı kendin vermişsin zaten
  • quote:

HDReady devri bitti bence, Digiturk uyeligine para veren insan bence gider FULL HD alır, hatta para sorun degilse gider Digiturk Plus alır..

bunu yazmadan önce digitürkün hangi çözünürlükte hd yayın yaptığını araştırman gerektiğini düşünmüşsündür heralde.
  • ne kadar abuk subuk, saçma sapan yorumlar yapılıyor bazen hayretler içerisinde izliyorum !
  • neresi saçma çakma panele o parayı vermeyin demem mi?
  • diyecek bişey bulamıyorum sana!yazık!!

quote:

cevabı kendin vermişsin zaten
  • fiyatın hiçbir esprisi yok. 1600 e geliyor kdv ile. toshiba 1700 e verdi 42 yi bi ara. bekleyin biraz daha
  • bence sicak degil ama ilgilenen olur herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 14 Mart 2008; 14:06:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

diyecek bişey bulamıyorum sana!yazık!!

quote:

çok şahane paneldir git al hemen o zaman ne diyeyim ben sana
  • quote:

Vah vah ! Biz yetişemedik o gunlere desene .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustist81
    HD devri ne zaman başladıda bitti

Hd değil ''Hd Ready devri'' bitti. Yani şu aşamada hd ready lcd almanın espirisi yok. Güzelim görüntüyü kendi kalitesine indirgeyerek gösteren tv'ye bu paralar verilmez.
  • fiyat pahalı

marka kont un markası

lg yada samsung panel cıkabılıyor

toshıba ın en ucuz modellerınden daha ıyı

cunku 1:1 pixel mapping yapabılıyor

bızzat test ettım vatada

ayrıca vatan kampanyada bunu 1300 ytl e vermıstı kdv dahıl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

diyecek bişey bulamıyorum sana!yazık!!

quote:

hakaten yazık, her çıkan mala çakma diyip geçiştiren tipler hangi bilgiye dayanarak bunu söyleyebiliyor? Elektronik bilgin varmı? daha önce lcd yaptın mı? veya en basitinden cihazı inceledin mi? @The_WeB arkadaşımızın incelemesi gibi , elle tutulur bir yorum yap inanalım sana. crea son zamanlarda adını duymadığımız ancak ürünleri ciddi anlamda sağlam olan bir marka'dır.

• Bak ankaralı kardeş Kont Bilgisayar benim eve 5 dakika 2 katlı sıradan bir bilgisayarcı ben kendim lcd yapamasam da kontun yapamadığını anlayacak kadar aklım fikrim var alanlar güle güle kullansın beni merak ediyorsan turkeyforumda ve bu forumun tv projeksiyon bölümünde yazıyorum burası sıcak fırsatlar bölümü modelin ansiklopedisini yazacak halimiz yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.