Şimdi Ara

CPU'ya termal macun sürmezsek ne olur? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
40.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

bazı arkadaşlar termal macunu sanki bağımsız bir soğutucu gibi anlatmışlar yani macunu sürün üstüne fan bile koymanıza gerek kalmaz gibilerinden

macun varsa sürün yoksa da macun macun diye aranmanıza gerek yok ,etkisi 3-4 derecedir,işlemci fanı ile işlemci arasında kalan mikron boşlukları doldurur ve tam teması sağlar ama olmazsada olmazlardan değildir.

Bu arkadaşın mesajıyla konu kapansa iyi olur. Doğru demiş. Janti'nin dediği gibi.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son Dip Not: Overclock yapan arkadaşlar bu yazıyı okumasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Ya şu foruma üye olduğumdan beri çok kişiyi mort ettim. Burada da var 4-5 tane mort olacak. Ben insanları rezil etmekten,forumdan uzaklaştırmaktan bıktım onlar benimle iddea etmeye bıkmadılar. koyuacam 2-3 link sonra arkalarını dönüp gidecekler. Sonra tartışan janti olacak.
    Ben diyorum ihtimal var, siz diyorsunuz bende hiç çıkmadı. İnşallah çıkar

Bu nasıl bir yaklaşımdır nasıl bir üsluptur? Gerçekten yakışıksız olmuş.
    Yetişkin insanların görüşlerini daha seviyeli beyan edebileceğini düşünüyorum.

Karşı taraf anlamak istemiyor ise gereken cevap bu diye düşünüyorum. Kendisine böyle böyle olacak diyorum, cevap olarak öyle olması imkansız diyor. Söylediğim yanlış mı evet yanlıs,söylenmemesi gereken bir kelime. Kabul, ama bir kere daha söylüyorum. İnşallah bu imkansız dedikleri olaylarla karşlaşırlar ve gelirler buraya konu açarlar.

Ben yanlış şey söylemem. Daha önce bu yorumu yaptığım kişiler, sorunlarnı yaşadılar ve tıpış tıpış gelip konu açtılar. Yine yardım eden ben oldum.. Herneyse sanırım kimin ne anlatmak istediği , kimin doğru , kimin yanlış olduğu anlaşıldı..

@ Spirit_of_sLy +1
    @ SimoneKSK Yaptığın yorum hiç hoş değil. Benzetecek veya kullanacak başka bir deyim bulamadın mı ?

Bu şekil yaklaşımlar kapansın. Artık başka soru sormak isteyen veya gerçek konu üzerinde yorum yapmk isteyenler....

• @Jant! güzel kardeşim seni gerçekten çok iyi anlıyorum...

Edit: Yinede sakin olmak daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 9 Temmuz 2008; 14:05:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

@Jant! güzel kardeşim seni gerçekten çok iyi anlıyorum...

Edit: Yinede sakin olmak daha iyi :)

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!
    Karşı taraf anlamak istemiyor ise gereken cevap bu diye düşünüyorum. Kendisine böyle böyle olacak diyorum, cevap olarak öyle olması imkansız diyor. Söylediğim yanlış mı evet yanlıs,söylenmemesi gereken bir kelime. Kabul, ama bir kere daha söylüyorum. İnşallah bu imkansız dedikleri olaylarla karşlaşırlar ve gelirler buraya konu açarlar.

Ben yanlış şey söylemem. Daha önce bu yorumu yaptığım kişiler, sorunlarnı yaşadılar ve tıpış tıpış gelip konu açtılar. Yine yardım eden ben oldum.. Herneyse sanırım kimin ne anlatmak istediği , kimin doğru , kimin yanlış olduğu anlaşıldı..

@ Spirit_of_sLy +1
    @ SimoneKSK Yaptığın yorum hiç hoş değil. Benzetecek veya kullanacak başka bir deyim bulamadın mı ?

Bu şekil yaklaşımlar kapansın. Artık başka soru sormak isteyen veya gerçek konu üzerinde yorum yapmk isteyenler....

Ben daha fazla uzamasını istemiyorum.
    Yeter ki biraz daha sakin olun...

• quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

eeeeeee şimdi kimin çişi daha uzağa gitti arkadaşlar ?

valla en genç kimse onunki gitmiştir herhalde
  • Bu konu uzamış fakat ben yorumumu yapayım

Pc işlemci ile soğutucu arasında termal macun olmasada çalışır şuan ben öyle kullanıyorum çoğu bilgisayar tamircileri zaten gerek duymuyor macun sürmeye (anakart, işlemci ve soğutucu değişiminde)
  • Arkadaşlar forumda yılların tecrübesi olan Jant! var.Bana da zamanında yardımı dokunmuştu.Allah razı olsun.Diğer arkadaşlar yanlışlıkla burada yanlış bişey yazmışlarsa mesela şart gibi onu iddea etmeden düzeltsinler.Aslında kendileride biliyor macunsuz bişey olmucağını.Devam ettiriyolar.Sonuç olarak bende p4 işlemcimi 5 yıl macunsuz kullandım.Hiç bir şeyde olmadı.Süren sürer sürmeyen sürmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Arkadaşlar forumda yılların tecrübesi olan Jant! var.Bana da zamanında yardımı dokunmuştu.Allah razı olsun.Diğer arkadaşlar yanlışlıkla burada yanlış bişey yazmışlarsa mesela şart gibi onu iddea etmeden düzeltsinler.Aslında kendileride biliyor macunsuz bişey olmucağını.Devam ettiriyolar.Sonuç olarak bende p4 işlemcimi 5 yıl macunsuz kullandım.Hiç bir şeyde olmadı.Süren sürer sürmeyen sürmez

Allah cümlemizden razı olsun. Teşekkür ederim.
  • vay beaa yılların tecrübesi JANT! abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear Dot Com

İPANA DDİŞ MACUNU FOREVER :

FORZA Dove krem
    hem nemledirici hemde cpu yu besler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 10 Temmuz 2008; 0:26:18 >

• Termal macunun işlemciyi fana yapıştırdığı doğru,az önce fanı çıkarmayı denedim biraz zorladım işlemci de birlikte geldi Macuna ne kattılarsa işlemciye o kadar yapışmışki işlemcinin anakarta sabitlenmesini sağlayan kilit işe yaramamış. Şansıma işlemcide sorun yok pinler sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

quote:

Orjinalden alıntı: Fear Dot Com

İPANA DDİŞ MACUNU FOREVER :

FORZA Dove krem
    hem nemledirici hemde cpu yu besler

Colgate Misvak Özlü üstüne tanımam. Hem misvak kullanmak sünnet.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.