Arkadaşlar mutlaka bu forumda 5920g'yi hala kullanan ya da daha önce kullanmış olanınız vardır. Benim 5920g ise t7700'lü 8600m gt'li olan model di fakat ısınma sorunumdan dolayı ekran kartı yanmıştı ve bana geri döndüğünde ise ekran kartı değişmiş 8400m g olmuştu. Uğraşmak istemedim bunu böyle kullandım gpu overclock ettim oynamak istediğim çoğu oyunu lowest ayarlarda hafif takılarak oynadım. Şimdi sorum t7700'ü overclock yapmanın bir yolu var mı? ve bilgisyara cpu olarak t9500 gpu olarak 9600m gt takmayı planlıyorum görüş ve önerilerinizi söyler misiniz?
laptoplara overclock yapınca fazla ısınıyorlar ve engellemenin çokta bir yolu yok, laptop soğutucunuz varsa rivatuner ile hafif overclock yapabilirsiniz ama farkeder mi pek, sanmam daha dün çok eski bir laptobun ekran kartını overclock yaptım, ancak 20 mhz arttırabildim, çünkü o halde bile tam yükte 70 e dayanıyordu sıcaklık
ati 4650 - 4670 de takılıyordu. Ben 4670 almıştım 8600m gs bozulunca. Ama malesef 2ay sonra o da cortladı.
cpu yu hiç bilmiyorum ama zaten oc ettiğine değmez diye düşünmekteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme