Sistemim: İşlemci: AMD Ryzen 5 2500X Ekran K: Sapphire Pulse RX 570 4 GB Anakart :MSI B450 PRO M2 DDR4 AM4 MicroATX Ram : Adata Gammix D10-DDR4-3000Mhz 2X 8 GB Psu : High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail ATX Kasa : Zalman Z3 PLUS ATX Mid Tower Bütçe : 15 Bin TL Üstteki parçalara sahibim, monitörüm 1080p ve simülasyon, strateji tarzı oyunlar oynuyorum. Anakart uyumlu, darboğaz yapmayacak, F/P güncel işlemci ve ekran kartı önerilerinize açığım. Sıfır almak birinci önceliğim ama 2.el de kovalayabilirim yeter ki seçenekleri göreyim uzun zamandır uzakta kaldım bu mevzulardan. Yakında Amazon indirimleri başlayacak umarım iyi fiyatlar yakalayabilirim, gerekirse bütçemi biraz daha yükseltebilirim. Bunun yanı sıra boşa çıkacak 2500x işlemcim için denk güçte ekran kartı önerisi istiyorum, okulu bitiren yeğenim için düşünüyorum. Bu işlemciye uyumlu ve biraz daha güçlü, minimum 6 VRAM kart seçeneklerini görmek istiyorum. RX6600 ve GTX 1660 TI diyorlar ama emin değilim bir de buradaki PC hocalarına sorayım dedim neler uyumlu merak ediyorum. |