Şimdi Ara

İşlemci için Fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar core 2 duo e4500 2.2 ghz işlemcime 2.8 ghz voltajsız overlock yaptım 7 dakikalık testtte en fazla 75 dereceye çıktı boşta 27 derecelerde gezinio fan almak istiyorum öneriniz varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingarthasilker -- 28 Mart 2012; 22:06:15 >

• Stok fanla normaldir. Siz yinede termal macunu yenileyin.
  • Stok fanlarla yüksek sıcaklıklara çıkar macunu yenile fakat onla olacak is değil orta derece de olsa bı soğutma blogu Alman lazım yoksa stok fanlarla önermem
  • beyler 80-90 tllik bütcem var ne önerirsiniz işlemci soğutucusu olarak 3 ghzye çıkarmak istiyorum
  • nolmal bi soğutucu kullanılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606

bu fan nasıldır bilginiz varmı almak istiyorum

kasa genişliğinizi ölçün toplam 19 cm den az sa kule tipi fanlar baş ağrıtır (sığmaz) aslında kule tipi fanlar en idealidir ama kasaya sığarsa.....kapak açık kalsada olur derseniz..uygun fiyatlı bir üründür...arkadaşımızın(KALORA) tavsiyesi zalman küçük kasalarda boyundan büyük işler yapar ...aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 30 Mart 2012; 0:20:48 >

• hocam ben bunu kullanıyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-vtps-28pk-r1-vortex-plus--intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58127 iilemcim intel dual core 3.4 ben bunu 4.0 o.c liyorum ve yük altında 45 civarında yüksüz 35 falan aynı fiyata çok güzel kule tipi soğutucular var kasama sığmadığı için bunu almıştım. Kule tipi kasana sığmıyorsa aklında bulunsun bu modelde

• arkadaşlar kasa genişliğini ölçtüm 16cm çıktı bu soğutucular 144mm oluyo sizce sığarmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.