Şimdi Ara

Cpu testlerinden hangisini referans almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıda iki görsel paylaştım. İlki OCCT Power testi, ikincisi OCCT CPU testi. Power testinde CPU 92 dereceleri görürken CPU testinde maksimum 73 derece gördü. Bu farkın nedenini bilen var mı? Hangi sonuca güvenmeliyim? Bu arada Mafia2 Definitive Edition ve ATS 3-4 saatlik kesintisiz oyun sürelerinde CPU 60 dereceleri görmedi. Görüşlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Cpu testlerinden hangisini referans almalıyım Cpu testlerinden hangisini referans almalıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• OCCT cpu için değildir. WHEA logging için felan güzel

CPU için 2 tane programın var.

1) Cinebench R23 ( microsoft store dan ) R15 de olabilir ama + 0.50mV fazla ister

2- Y-Cruncher VST + VT3. Buda IMC testidir. IMC in çöp se anında hata alırsın

OCCT son olarak PSU testi çok faydalıdır. PSU gidik se bu program ile hemen anlarsınız

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Psu için yaptığım testte cpu 90 ı gördü. Testi durdurmak zorunda kaldım. Psu testinde o kadar yüksek çıkınca cpu testi de yapayım dedim. Cpu yeni sıfır aldım. id-cooling se-214-xt de aldım zaten oyunlarda sıkıntı yaşamıyordum dediğim gibi psu testinde cpu 90 ı geçince şok oldum. Verdiğiniz programlardan hangisi daha doğru sonuç veriyor hocam ona göre indirim test edeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.