Şimdi Ara

Cpu soğutucu açı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar corsair spec delta kasam b450m s2h anakartım var tt ux200 soğutucum. aldığım soğutucuyu kasada sadece bu yönde takabiliyorum ne yapmam lazım ya da bir şey olmaz der misiniz bilgisayarcıya taktırdım o da böyle yapabildi bilgisayarcılara bi soğutucu parası daha verdim duruşu bile komik ki faaliyetini düşünemiyorum kasada. Kasa da mı sorun anakartta mı acaba

    Cpu soğutucu açı sorunu


    Cpu soğutucu açı sorunu


    Cpu soğutucu açı sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu fanı böyle takan bilgisayarcının taa amk. Hayatında hiç soğutucu takmamış sanki. Fanı ters takmış geri zekalı. Fan, kasanın ön tarafından arka tarafına doğru üfleyecek pozisyonda olmalı.


    Soğutucu bloğu çıkarmanıza gerek yok, sadece fan pozisyonunu değiştirin. Kasanın içinde bunu yapmak zor olabilir, yapamazsanız anakartı söküp kasa dışında fanı ayarlayın.

  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Yani bu fanın pervane kısmı sökülüp bloka dokunmadan ve cpudan cıkmadan diğer tarafa bakıcak şekilde monte edilebiliyor mu onu mu demek istediniz? eve gidince bakacağım. Bende amk bu saaten sonra o pccinin bir de dedim ki ters taktın böyle bende takardım beceremedim dedim o da olmuyor alttaki pinlerine oturmuyor soğutucu dedi bir de 80 tl verdik

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mamac1ta M kullanıcısına yanıt

    Yuh amk... Soğutucu takmaya 80 TL mi aldı amk vicdansızı! Fanını bile düzgün takmamış hayvan herif. Sakın bir daha o dükkana adımını atma. Hem beceriksiz hem kazıkçı.


    Evet, bloğu çıkarmana gerek yok. O soğutucu bloğa fan çift yönlü takılabilir. Aslında birçok modelde durum böyledir, yani iki tarafa da fan takılabilecek şekilde yapılırlar. Bu da onlardan biri. Fanı bloğa tutturan çelik telleri esneterek yerinden çıkar. Tel yerinden çıkınca fan kendini bırakır zaten. Fanı diğer tarafa tak. Önden arkaya doğru üfleyecek şekilde tak.

  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Oldu inşallah

    Cpu soğutucu açı sorunu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cpu soğutucu açı sorunuLemuryoutube
    Topladığımız bilgisayarı satın almak için: https://tr.rog.gg/iKBrqz Uygun fiyatlı sistemi satın almak için: https://tr.rog.gg/UUaAs6 ASUS PC DIY sayfası için: https://tr.rog.gg/ndGqFV Bu hafta detaylı bilgisayar toplama rehberi ile karşınızdayım. Sıfırdan bilgisayar nasıl toplanır, parçalar nasıl seçilir, hangi parça nereye takılır gibi ilk defa bilgisayar toplayacak bir kişinin aklına gelebilecek tüm soruları yanıtlamaya çalıştım. Ayrıca videoda gördüğünüz Intel i7 11700K işlemci ve RTX 3080 Ti ekran kartı içeren sitemi hazır olarak yukarıdaki online alışveriş linkinden de alabilirsiniz. Bu rehberi hazırlamama vesile olan Asus, incehesap ve Intel'e teşekkürler, iyi seyirler! Instagram: https://www.instagram.com/mendeburlem... Discord: https://discord.gg/lemur
    https://www.youtube.com/watch?t=510&v=RvPjiCYKKtU&feature=youtu.be
  • Mamac1ta M kullanıcısına yanıt

    Olmamış... Fanı ön tarafa taşımışsın ama yönünü ters tutmuşsun Cpu soğutucu açı sorunu  Fanın ortasındaki "Tt" logolu etiket, soğutucu bloğa bakacak.

  • Hallettim sağolun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.