Şimdi Ara

cpu sıcaklığınız ve soğutucu markanız ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar meraktan dolayı bu konuyu açıyorum bazılarının sıcaklıklarının 17 derece 22 derece olduğunu okudum bazı yerlerde böyle bişeyler doğrumu acaba ? soğutucu markası hyper 103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murt82 -- 2 Temmuz 2014; 20:15:17 >

• İ5 2300 stok fan 35-40 derece hiç 30 un aşşağısını göremedim bi macunu yenileyip yan kapağı açınca 29 30 lara geliyor o kadar
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    sunbeam core contact freezer kullanıyorum
  • bendede sadece ilk açtığım an 27 dereceden başlıyor sonra 40 da sabit crysis 3 de max 63e cıkıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

sunbeam core contact freezer kullanıyorum

maşallah :D
  •  cpu sıcaklığınız ve soğutucu markanız ssli

LG R405 laptop
  • Benım sıcaklık neden 60-70 derece cıvarında cıkıyor bılgısı olan var mı? urunu alalı daha 1 yıl kadar oldu ve sıstem boşta neredeyse aşırı bir işlem de yaptırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktiger -- 2 Temmuz 2014; 22:09:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    klavye ile ekran arasına bi ekmek koyucan böyle içini açıcan yağ kaşar peyniri sucuk ketçap koyucan kapıtcan ekranı hafif 10 dakkaya tost hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

klavye ile ekran arasına bi ekmek koyucan böyle içini açıcan yağ kaşar peyniri sucuk ketçap koyucan kapıtcan ekranı hafif 10 dakkaya tost hazır

Canimi cektirdin la kalkip yapicam simdi :D
    Laptop cok eski ya islemciyle anakarti satinca ablamin laptopu kullaniyorum idaretenlik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Core i5 2500K @ 4.0GHz 1.2v ile,

Soğutucu Noctua NH-U14S;

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5964
  • fx islemcilerin bosta degerlerine pek guvenme derim.oda sicakligi 21 dereceyken 17 gosterebiliyor ilk acildiginda.butun fx'lerde var bu bug.oda sicakligim 25 derece islemci de 25 derece mantikli mi yani?sicaklik ogrenmek istiyorsan yukte sicakliklara bakmalisin bu durumda fx islemciler duzgun gosterir.

sogutucu bu:

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/silverstone-argon-serisi-ar-01-intel-775-115x-1366-amd-am2-am3-fm1-fm2-islemci-sogutucusu.html

• Murt82 kullanıcısına yanıt
    Core İ7 4770K

Soğutucu H80İ Tek fan.Minimum RPM.
    Kasa içinde hiç ir fan çalışmıyor sadece H80İ radyatöründeki fan çalışıyor.Zalman G2 Macun.
  • akasa nero

Kasa da 4 fan var 2x120 üstte,1x120 önde,1x120,arkada

• haklı olabilirsiniz hocam pek bakmıyorum sıcaklık değerlerine genelde
    full yük altında bu sıcaklık değerleri
  • Core i7 2600K @ 4.4 Ghz 1.28v - Noctua NH-U12S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Temmuz 2014; 23:54:36 >
  • Corsair h110

@3.5ghz
  • Corsair H110 , 1.452 V ile 4875 MHz , denemeler sonrası bulabildiğim en makul değerler özellikle de yaz ayları için ..
    4.9 GHz yani sadece 25 MHz lik bir artış için 1.47 V ve 5 GHz için de 1.5 V istiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 3 Temmuz 2014; 3:06:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.