Bildirim
cpu sıcaklığınız ve soğutucu markanız ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İ5 2300 stok fan 35-40 derece hiç 30 un aşşağısını göremedim bi macunu yenileyip yan kapağı açınca 29 30 lara geliyor o kadar -
sunbeam core contact freezer kullanıyorum
-
bendede sadece ilk açtığım an 27 dereceden başlıyor sonra 40 da sabit crysis 3 de max 63e cıkıyor :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo
sunbeam core contact freezer kullanıyorum
maşallah :D -
LG R405 laptop -
-
klavye ile ekran arasına bi ekmek koyucan böyle içini açıcan yağ kaşar peyniri sucuk ketçap koyucan kapıtcan ekranı hafif 10 dakkaya tost hazır -
quote:
Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo
klavye ile ekran arasına bi ekmek koyucan böyle içini açıcan yağ kaşar peyniri sucuk ketçap koyucan kapıtcan ekranı hafif 10 dakkaya tost hazır
Canimi cektirdin la kalkip yapicam simdi :D
Laptop cok eski ya islemciyle anakarti satinca ablamin laptopu kullaniyorum idaretenlik :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Core i5 2500K @ 4.0GHz 1.2v ile,
Soğutucu Noctua NH-U14S;
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5964 -
fx islemcilerin bosta degerlerine pek guvenme derim.oda sicakligi 21 dereceyken 17 gosterebiliyor ilk acildiginda.butun fx'lerde var bu bug.oda sicakligim 25 derece islemci de 25 derece mantikli mi yani?sicaklik ogrenmek istiyorsan yukte sicakliklara bakmalisin bu durumda fx islemciler duzgun gosterir.
sogutucu bu:
http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/silverstone-argon-serisi-ar-01-intel-775-115x-1366-amd-am2-am3-fm1-fm2-islemci-sogutucusu.html
-
-
-
haklı olabilirsiniz hocam pek bakmıyorum sıcaklık değerlerine genelde
full yük altında bu sıcaklık değerleri
-
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X