Bildirim
Cpu Optional Fan Speed ile ilgili yardımcı olur musunuz ? ( SS li )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
evet hemen yanındaki yere takacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_KeReMM
evet hemen yanındaki yere takacaksın.
Teşekkür ederim ilk defa kasa topladım 1 tane hata yapmışım :) OC den anlıyorsanız test sonuçlarına bakar mısınız ?http://forum.donanimhaber.com/m_87270005/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadecebirdost -- 31 Ocak 2014; 18:12:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
quote:
Teşekkür ederim ilk defa kasa topladım 1 tane hata yapmışım :) OC den anlıyorsanız test sonuçlarına bakar mısınız ?http://forum.donanimhaber.com/m_87270005/tm.htm
hayırlı olsun hatasız insan olmaz dostum herkes hata yapar. -
quote:
Orijinalden alıntı: gtx295
quote:
quote:
hayırlı olsun hatasız insan olmaz dostum herkes hata yapar.
şimdi de cpu fan error diyor girişte bunu halletmenin bir yolu yok mu ki
-
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten yanlış yere takmamışsın ben yanlış görmüşüm CPU_FAN biosta görünüyor işte?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten yanlış yere takmamışsın ben yanlış görmüşüm CPU_FAN biosta görünüyor işte?
cpu_fan a taktım girişte error hatası veriyordu az önce söktüm yanında ki cpu _ opt taktım bu sefer de cpu_fan error diyor.
-
Yardımcı olacak arkadaşlar bekleniyor. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
cpu_fan a taktım girişte error hatası veriyordu az önce söktüm yanında ki cpu _ opt taktım bu sefer de cpu_fan error diyor.
CPU_FAN a takınca ne hatası veriyor?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
CPU_FAN a takınca ne hatası veriyor?
o zaman da error diyor
-
Bios'tan fanın dönüş hızı için alt limit var. Onu düşürürsen o hatayı almazsın açılırken. Ben 200 yaptım.
edit: Ekran görüntüsünü koymuşsun zaten şimdi gördümLow limit 600 yazanı değiştir düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 31 Ocak 2014; 18:56:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
Bios'tan fanın dönüş hızı için alt limit var. Onu düşürürsen o hatayı almazsın açılırken. Ben 200 yaptım.
edit: Ekran görüntüsünü koymuşsun zaten şimdi gördümLow limit 600 yazanı değiştir düzelir.
peki taktığım yer doğru mu az önce arkadaş yanlış dedi bende söktüm cpu_opt ye taktım ? -
Eğer kule soğutucunda tek bir fan varsa işlemci fanını cpu_fan'a takmalısın. İkinci fan varsa o zaman onu da cpu_opt takarsın.
Bu arada dikkatimi çekti belleklerin yan yana mı takılı o şekilde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 31 Ocak 2014; 19:07:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
Eğer kule soğutucunda tek bir fan varsa işlemci fanını cpu_fan'a takmalısın. İkinci fan varsa o zaman onu da cpu_opt takarsın.
tekrar düzelteyim o zaman teşekkür ederim ilgilendiğin için son bir sorum olacak sana zahmet cevaplarsan bu alt limit kaçtır ya kaçta bırakmamız gerekir neye göre bulacağım ? -
En alt limitte bırakabilirsin. Bilgisayar ilk açılışta sıcak olmadığı için fan az dönüyor tabi o yüzden ben en düşük limite aldım. Gün gelir fan bozulur durursa o zaman hata verir. Bir de sorduğum gibi belleklerin de öyle yan yana takılıysa onları aralıklı takmalısın. -
Hocam belleklerin biri oturmamis sanirim, bir kontrol edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anakartta işlemci için 2 tane fan yeri var. biri normal diğeri optional(isteğe bağlı). eğer tek fan varsa cpu fan'a takacaksın. Fan rpm limiti ise, en az kaç rpm den sonra uyarı vereceğini ayarlıyorsun. örneğin işlemci soğutucusu iyi soğuttuğu için rpm değeri 500'e düştü, bu sırada uyarı verir işlemci fanında sorun var diye. fakat o değeri 400 rpm gibi bir değere aldın mı hata vermez çünkü bu değerin altına düşeceğini sanmıyorum. Bellekler yan yana takılıysa yanlış takmışsın. Anakartın kullanma kılavuzunda 2 ram için çapraz olarak hangi slotlara takılacağı belirtilmiştir, eğer hatalıysa onu da düzelt. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.25
anakartta işlemci için 2 tane fan yeri var. biri normal diğeri optional(isteğe bağlı). eğer tek fan varsa cpu fan'a takacaksın. Fan rpm limiti ise, en az kaç rpm den sonra uyarı vereceğini ayarlıyorsun. örneğin işlemci soğutucusu iyi soğuttuğu için rpm değeri 500'e düştü, bu sırada uyarı verir işlemci fanında sorun var diye. fakat o değeri 400 rpm gibi bir değere aldın mı hata vermez çünkü bu değerin altına düşeceğini sanmıyorum. Bellekler yan yana takılıysa yanlış takmışsın. Anakartın kullanma kılavuzunda 2 ram için çapraz olarak hangi slotlara takılacağı belirtilmiştir, eğer hatalıysa onu da düzelt.
2 siyah 2 kırmızı slot vardı 2 sinide siyaha taktım eskiden de öyle takılmıyor muydu ? ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
-
ikisini de kırmızı olanlara takmanız öneriliyor. Anakartın kitapçığında resimlerle açıklanmış olarak bulunur. 1-9 sayfasında 1.2.4 nolu konuya bakın.http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/MAXIMUS-VI-HERO/E8459_Maximus_VI_Hero.pdf
-
Soğutucuyu nereden aldın?
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- gürcistan media markt
- 14400f vs 7500f
- sıvı soğutma önerisi
- dled nedir
- en iyi anakart markası
- rtx 5060 laptop
- ekran kartı öğrenme
- rtx 5090 fiyat
- 5060 ti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X