Şimdi Ara

Cpu masaüstünde 48-50° oyunda ise 58-60° bu normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni cpu aldim eskisi amd sempron 3000+ 1.8 ghz yenisi amd athlon 3400+ 2.4 ghz bilmiyorum ama ilk aldigim günler pc baya iyi hizli calisiyordu 1 hafta sonra yavasladigini hissetmeye basladim sizce sicakliktan kaynalaniyor olabilirmi

• normal değil ama idare eder. tabi her zaman böyle gitmez. çıkarıp fanını temizlemelisin aşırı tozlandı ise.
  • fanı temizlemek te çözüm tabiki ama asıl termal macun olayı önemli.

termal macun kullandınız sanırım işlemci fanını takarken. işlemciyi kim taktı _? eğer sen taktıysan termal macun kullandınmı _? kullandıysan nekadar kullandın yazarsan yardımcı olabilirim
  • vallaha ilk taktigimda macun cok azdi idare etmek zorundaydim simdi eridi gitti bence okadar azdi yani hatta ilk taktigimda 5 dk sonra pc kapandi 70 derece filan oldu kesin sonra fani cikardim elimde zor tutuyodum fani cok sicakti sonra tekrar taktim ondan sonra hic bir sorun olmadi dedigim gibi oyunlarda asiri sicak oluyor ama hic restart atmiyor bi sorun yok sicaklik pc performansini düsürürmü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErkanCo

normal değil ama idare eder. tabi her zaman böyle gitmez. çıkarıp fanını temizlemelisin aşırı tozlandı ise.

evet normal deil katılıorm ama idare etmez.fanını çıkart bir temizle ve yeni macun al muhtemelen sorun budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

vallaha ilk taktigimda macun cok azdi idare etmek zorundaydim simdi eridi gitti bence okadar azdi yani hatta ilk taktigimda 5 dk sonra pc kapandi 70 derece filan oldu kesin sonra fani cikardim elimde zor tutuyodum fani cok sicakti sonra tekrar taktim ondan sonra hic bir sorun olmadi dedigim gibi oyunlarda asiri sicak oluyor ama hic restart atmiyor bi sorun yok sicaklik pc performansini düsürürmü?

düşürürmü nedemek. tabiki düşürür. neden okadar fan takılı pc de.

sen git kaliteli bir termal macun al . sonra işlemci fanını çıkart işlemciyi fan yüzeyini iyice temizle sonra işlemcinin tam ortasına yarım leblebiden biraz ad macunu sık hiç ellemeden direk fanı tak ve öyle kullan. işlemciyi yakarsın valla

kolay gelsin diyorum ve ihmal etmemeni öneriyorum

• peki islemcinin yandigini nasil anlarim ekrana görüntü gelmez heralde degil mi? artik pazaratesine kadar beklicem mecbur ama eski islemcim hic 40° gecmezdi anlamadim ben bu isi islemci ne kadar iyi olursa okadaar sogutucuyami ihtiyaci olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

peki islemcinin yandigini nasil anlarim ekrana görüntü gelmez heralde degil mi? artik pazaratesine kadar beklicem mecbur ama eski islemcim hic 40° gecmezdi anlamadim ben bu isi islemci ne kadar iyi olursa okadaar sogutucuyami ihtiyaci olur

Merak etme pek fazla araştırma yapmana gerek kalmıyacak yandığını anlaman için. Bu arada 40'C o kadar fazla bir sıcaklık değil. Benim ki 50'C civarı dolaşıyor devamlı. Tabi daha önce de değindik; modele göre değişiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.