Şimdi Ara

Cpu Kullanımı nasıl düşüre bilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci : Intel(R)Pentium 4 Cpu 3.00GHz
    Ram : 4 gb ddr3 1333Mhz Hi Level
    Ekran kartı : ATİ Radeon HD 3800 1gb
    Harddisk : Seagate 160 gb (2.el)
    İşletim sistemi : Windows 7 Professional x64

Arkadaşlar pc özellikleri bunlar Cpu kullanımı anca birşey yapmadıgım zaman düşükken oyun google chrom filan açarkan yükseliyor
    farklı format cdleridne format attım deişmedi combo fix yaptım değişmedi
    Ben League Of Legends oynuyorum normalde bu özelliklerde oyun içi fps yüksek olması gerekirken düşük görünüyor ...
    Byler sıkıntının ne oldugunu bulursanız cok sevinirim iyi günler

• dostum öncelikle bu özelliklerde bir PC için Windows 7 biraz fazla. oda yetmiyor birde 64 bit windows yüklemişsin. bu bilgisayar için XP nin 64 biti bile fazla. 32 bit windows XP ile bu bilgisayarı ancak stabil kullanabilirsin. hiç başka bişey düşünüp kurcalama, bence bu sistem için en uygunu windows XP. belki bir nebze windows 7 Basic de işini görebilir. basic versiyonunda görsel özellikler devre dışı olduğundan diğer versiyonlardan çok daha hızlı. bu tip bilgisayarlarda windowsu hızlandırmanın ve sürekli CPU kullanana bazı windows özellikleri devre dışı bırakmanın çok faydası olacaktır. Windows search, windows update, windows olay günlüğü, windows hızlı getirme, gibi sistem yapılandırması menüsünde bulunan özellikleri devre dışı bırakmanın çok faydası olacaktır. birde yazıcı kullanmıyorsan Yazdırma Biriktiricisi ni de kapat. windows başlangıcında açılan gereksiz exe leri kapatmalısın. sistem geri yüklemeyi de devre dışı bırakmalısın. bilgisayar sağ tık özellikler ve oradan da gelişmişe girip, performans sekmesindeki görsel özellikleri devre dışı bırakmalısın (pencere ve düğmelerdeki görsel stil gibi). bu dediklerimin tamamını yaparsan inan en az yüzde 50 hız farkı göreceksin. ama bunların içinden sadece işine yaramayanları kapatmalısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.