< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CPU güç kablosu anakarta yetişmiyor

-
-
Daha once sadece 1 kere boyle bir durumla karsilasmistim. Onda da ekran karti ile anakartin arasindan gecirip cozmustum durumu. Hicbir bilesen takili olmadigi halde bile mi yetismiyor? Normalde rahatca kasanin arkasindan uzatip, ustten kablo saklama bolumunden cikartip takabilmeniz lazim. Dogrudan on taraftan uzattiginizda bile yetismiyorsa uzatma kablosu almalisiniz. 8 pin (8 veya 4 sizdekine gore) CPU kablo uzatici gibi seyler yazarak google da aratip bulabilirsiniz.
ilk cikan site;www.modifiyemalzemecisi.com
8 Pin CPU Uzatma Kabloları - Modifiye Malzemecisihttps://www.modifiyemalzemecisi.com/98-8-pin-cpu-uzatma-kablolari
-
Geçen hafta bu sitenin n11 mağazasından uzatma kablosu aldım. Firma yetkilisi dh de de zaman zaman satış yapan, güvenilir bir arkadaş. Sorunsuz alış veriş yapılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorlarsan yetişir. Dolanmıştır diğer kabloların etrafına. Yetişmemesi gibi bir durum high tower kasalarda bile pek mümkün değil. Atx psu'lar için konuşuyorum. Bu arada bana da çok kısa kablo lazım bulamıyorum :)
Arkadaşlar belki yeri değil ama burada daha çok okunuyor diye birşey isteyeceğim i5 9400f matx anakart 2 ram slotuda dolu soğutucu önerisi f/p eskisi stok
şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonegobükücü -- 28 Haziran 2019; 14:43:25 > -
Herhangi bir dolanma yok. Baya kablo kısa. Nerden çekersem çekeyim yetişmiyor. Daha önce pc toplama deneyimim hiç olmadı. PSU’nun fanı aşağı bakması gerekiyor değil mi?
İşlemci hariç hiçbir şey takılı değil. Kablonun yetişmesini engelleyen bir parça yok. Kablo saklama kanalından çekersem daha da kısa kalıyor. Her şekli denedim hiçbir şekilde yetişmiyor. Bu durum normal mi?
Normal hocam benim de bir kere başıma gelmişti. Thermaltake kasa almıştım bir müddet içerisindeki psuyu kullandım ve güç bela kabloyu yetiştirmiştim ucu ucuna takabildim desem yeridir. -
Malzeme kalitesinden kısmışlar da, bari kablo uzunluğundan kısmasalardı. Ucuz etin yahnisi durumu resmen. Kaç cm o kablo?
-
Kasanın üstüne takılır cpunun yanında direkt yetişir diye kısa mı yaptılar acaba eski usül
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
45 cm. Her yerden çektim hiçbir şekilde yetişmiyor. -
Kısılır da bu kadar kısılır mı yahu. 45 cm işlemci kablosu mu olur Bence iade edin.
-
konuyu hrtlatıcam ama.. psu sharkoon marka mıydı? internette sharkoon shp 650 için bu tip yorumlar gördüm. problemi çözdünüz mü naptınız? -
Ben de bu sorunla karşılaştım, PSU arkadaşın dediği gibi 650lik Sharkoon maalesef
Uzatma kablosu dışında çözüm gözükmüyor.
anakartı kasaya takmadan pcu kablosunu takın. daha sonra montajlayın. (ben normal sekılde montajlamıstım 2 tane atx kasaya ama bılemedım nerede nasıl yetısmıyor
)
-
geçen hafta bende ilk defa pc toplayayım dedim arkadaşın dedigi sharkoon 650w marka psu yu msı meg forge ile kombinledim aldıktan sonra arştıram yapınca benzer sorunlrı yaşayanların yorumları benide çok rahatsız etmişti gigabite b450s2h anakarta kabloları iyice digerlerinden ayırıp biraz çekerek taktım kastıra kastıra kadar pek yetişmiyor yapacak başka bişi olmayınca taktım soket yerine girince biraz rahatlıyor kablou iyice duzelt msı kasası biraz küçük rabi bununda etkisi olabiri benim açımdan olmuyorsa ya iade edicen yada kablo uzatma alıcan
-
Teşekkürler arkadaşlar, kabloyu gere gere bağlayabildim ben de. Kabloyu biraz daha uzun yapsalarmış keşke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X