Şimdi Ara

CPU Dioda 121°C Sıcak Değil Mi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim cpu diyot çok ısınıyor.. Fanı temizledim, macunu da yeniledim ama sonuçlar yine aynı. Bilgisayarımı açtığımda sıcaklık normalken oyun oynarken bir süre sonra ısı 121 C'yi buluyor. Bu durum oyunların aşırı kasmasına sebep oluyor, oyundan çıkınca ısı yavaş yavaş inmeye başlıyor, sorunu çözemedim..

Bu da SS oyundan çıktıktan 1 kaç dk sonra:

CPU Dioda 121°C Sıcak Değil Mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness018 -- 16 Temmuz 2011; 18:26:04 >

• bu konularda pek bilgim yok ama o 121C olan işlemci ısısı değil ekran kartı ısısı
  • Evet GPU yu CPU diye okumuşum ama nasıl o kadar ısınır ve buna dayanır anlamış değilim
  • Nvidianın standart tasarım soğutuculu bir modeli sanırım GPU. Ben bilgisayarı topladığım zamanlarda GTX 2.. serilerinin kanal tipi soğutuculu modellerinde bahsediliyordu sanırım bu tarz yüksek sıcaklık sorunu. Havalarında ısınmasıyla daha fazla körüklenmiştir birde
  • everst in gösterdiğine göre ekran kartı fanınız dönmüyor olarak görünüyor böyle bir problem varmı.sıcaklığın sebebi o olabilir.
  • öyle bir şey olsa direk yanardı gpu diye düşünüyorum. ama bir kontrol etsin. büyük ihtimalle zaten var olan kasa içi sirkülasyon sorunu sıcak havalar ile kendini göstermiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.