Şimdi Ara

CPU'da aşırı kullanım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir haftadır CPU'mda aşırı bir kullanım söz konusu. Arkada sadece antivirüs çalışırken normalde en fazla %8 CPU kullanım oranına sahip dizüstü bilgisayarım şu anda %60 %80 arası geziniyor. Bir türlü sebebini bulamadım. Yardım için yönlendirebilecek arkadaş var mı?

• görev yöneticisinde işlemler kısmından hangi işlemin cpu yu kullandığına baktınızmı??
  • Baktım, abartılı işlem kullanan uygulama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

Baktım, abartılı işlem kullanan uygulama yok.

SS koyarmısın
  • abartılı işlem yoksa %80 e çıkmaz kullanan uygulama olmalı arkadaşın dediği gibi ss koyun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

Yaklaşık bir haftadır CPU'mda aşırı bir kullanım söz konusu. Arkada sadece antivirüs çalışırken normalde en fazla %8 CPU kullanım oranına sahip dizüstü bilgisayarım şu anda %60 %80 arası geziniyor. Bir türlü sebebini bulamadım. Yardım için yönlendirebilecek arkadaş var mı?

Kuvvetle muhtemel virüs!
    Bilgisayarını iyi bir yazılımla tarat.
  • sıcaklıktan da olabilir çünkü aynı şey başıma geldi bıostan bi baktım ki sıcaklık 82 derece hemen kapattım pcyi açtım içini baktım ki fanın çeltiği kırılmış yeni bi fan aldım düzeldi sende bi kontrol et sıcaklıkları !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

sıcaklıktan da olabilir çünkü aynı şey başıma geldi bıostan bi baktım ki sıcaklık 82 derece hemen kapattım pcyi açtım içini baktım ki fanın çeltiği kırılmış yeni bi fan aldım düzeldi sende bi kontrol et sıcaklıkları !

hocam görev yöneticisindeki işlemci kullanımı yüksek diyor, sıcaklıkla ilgisi olamaz.

muhtemelen virüstür
  • sistemin kullandığı işlemler de görünüyor mu? görünmüyorsa win7 için tüm kullanıcıların işlemlerini göstere tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

sıcaklıktan da olabilir çünkü aynı şey başıma geldi bıostan bi baktım ki sıcaklık 82 derece hemen kapattım pcyi açtım içini baktım ki fanın çeltiği kırılmış yeni bi fan aldım düzeldi sende bi kontrol et sıcaklıkları !

hocam görev yöneticisindeki işlemci kullanımı yüksek diyor, sıcaklıkla ilgisi olamaz.

muhtemelen virüstür

aynı sorun benimde başıma geldi bakıyorum kullanımda yok görev yöneticisi sakin ama CPU uçuyordu sıcaklık çok yüksekti yeni fan aldım düzeldi bende ne olur ne olmaz format attım şu ana kadar hiç bi sorun olmadı arkadaşta yedeğini alsın temiz bir format atsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.