Şimdi Ara

CPU clock skew control ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x48 ds5 in biosunda bu özellik var ve bunun ne işe yaradığı hakkında en ufa bir bilgim yok.internet üzerideki araştırmam sonucımda da birşeye ulaşamadım.oc yaparken 50ps 100 200ps olarak değişrtirdim bu seferde pc açılamadı.bunun ne olduğunu bilen var mı?

q9550 ve x48 ds5 kullanıyorum.

3.85ghz de stabilite sağladım fakat üzerine çıkamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 3 Aralık 2009; 14:32:33 >

• bizim Türkiyede bunu bilecek heleki bu forumda bitane insan olmaz , ha insanı gec overclock bölümü falan var sözüm ona oranın modaratörleri falan var bunu acıklıyan konuşan aydınlatan orda da olmaz , eski tarih öncesi overclock ayarları falan vardır üst konuda yenilenmez , yenilik olarak anca sayfa gecerken nasıl reklam acılır o konular falan daha cok gelişir
  • Benim board da Cpu Clock Skew+Dram Clock Skew var.Yüksek değer=Hız diyenler var.Ben 200 de kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMANİTUx -- 11 Şubat 2010; 1:10:04 >
  • ben de bu konuda türkçe birşey bulamamıştım, yabancı sitelerde aradım başkalarının yaptığı ayarları kullandım memnundum. cpu 150ps diğerini 250ps yaptım. tabi bu cpu ve anakart hızlarına göre değişeceği için denemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sync Every Frame ne işe yarar?
    17 yıl önce açıldı
    Bus speed overclock nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.