Şimdi Ara

Cpu %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım da 2 uygulama açtığım zaman cpu %100 oluyor oyun oynamak zaten eziyet video izlerken takılarak ilerliyor bilgisayar 3-4 kez formatlandı cpu fan temizlendi işlemciye macun sürüldü bana mısın demiyor bilgisayar açılırken fan'dan biraz ses geliyor bu bazen oluyor tabi bilgisayarım 6-7 senelik masaüstüdür aldığımda 1gb ram 512 ekran kartı vardı parçaların çoğu değiişti bunlar:ekran kartı anakart ıde kablolarım yandı değişti YARDIM EDEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM BU SORUNLA EPEYDİR UĞRAŞIYORUM

• ertan5958 E kullanıcısına yanıt
    power bu arızayı yapabilir
  • bunu nasıl anlayabilirim
  • görev yöneticisinden hangi program kullanıyor ona bak derim örneğin benim görev yöneticisi altta %65 sistem boştaymış. Seninde orda program olması gerekir. O programı bul ve sil sorun kalmaz
     Cpu %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsint158 -- 9 Temmuz 2014; 13:59:26 >
  • Hocam şimdi sende chrome 5-6 yiyor cpu bende 3 tane 25-30 yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan5958

Hocam şimdi sende chrome 5-6 yiyor cpu bende 3 tane 25-30 yiyor

sen resmini çek at
  • durum bundan ibaret
     Cpu %100
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    8+8 CPU pin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • face,twitter bir de youtube açık
  • quote:

face,twitter bir de youtube açık

işlemci marka ve modeli nedir? ve chromeye gelin chrome://plugins/ yazın girin resmini çekin atın
  • İntel pentium D 3.00 ghz
     Cpu %100 Cpu %100

• quote:

İntel pentium D 3.00 ghz
     Cpu %100 Cpu %100

chromenin ayarlarına gelin. gelişmiş ayarları göster diyin. en alttaki sıfırla yerine gelin. chromeyi sıfırlayın. düzelmezse silin yeniden kurun

• sorun tek chrome de değil oyun oynarken falan diğer uygulamalarda da böyle hocam
  • quote:

sorun tek chrome de değil oyun oynarken falan diğer uygulamalarda da böyle hocam

o zaman işlemcide sorun var. işlemciyi hiç söktünüzmü? ayak yamulması falan olayı olmasın? veya fanı tam oturtamamışta olabilirsiniz
  • işlemciyi hiç sökmedim fan'ı söküp temizledim işlemciye macun sürdüm ama fan tam oturdu yani taktığımda
  • yok mu yardımcı olacak biri ya
  • chrome daki eklentileri sil en fazla kaç sekme açiyon?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chromeyi sil
  • Bazı zararlı yazılımlar kendini arkaplanda çalıştırıp işlemciyi meşgul edebiliyor virüs olduğundan şüphelendiğin program varsa kapatmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronology

chrome daki eklentileri sil en fazla kaç sekme açiyon?

en fazla 3 sekme açıyorum bunlar;Facebook,Twitter,Youtube aynı zamanda da tek sorun chrome de değil oyunlarda cpu'yu aşırı yiyor (%70-80)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Bazı zararlı yazılımlar kendini arkaplanda çalıştırıp işlemciyi meşgul edebiliyor virüs olduğundan şüphelendiğin program varsa kapatmayı dene

Bilgisayarda virüslü olduğunu düşündüğüm herhangi bir program yok çünkü yeni format attım virüs taraması yapıldı eset'le ayrıca combofix kullandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.