Şimdi Ara

CPAP CİHAZLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Annem için cpap cihazı araştırıyorum. Uyku apne teşhisi yeni kondu. Cihazlar hakkında nette biraz araştırma yaptım. Kafam biraz karışık. Kullanıcılardan öneri bekliyorum. Teşekkür ederim.



    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seraptop

    Merhaba

    Annem için cpap cihazı araştırıyorum. Uyku apne teşhisi yeni kondu. Cihazlar hakkında nette biraz araştırma yaptım. Kafam biraz karışık. Kullanıcılardan öneri bekliyorum. Teşekkür ederim.

    Dostum sana bir arkadaşımın numarasını msj olarak atıyorum.Kendisi daha önceleri Siemens Drager medikal'de çalışmış biri olarak yardımcı olabilir.
    _____________________________
    Arsen Lüpen (Arsène Lupin), Fransız roman karakteridir. Yazarı Maurice Leblanc, bu karakteri oluştururken ünlü Fransız anarşist ve akıllı bir hırsız olan Marius Jacob'dan esinlenmiştir. Onun için, hırsızların piri denilebilinir. Her zaman esprili ve kibardır. Kandan nefret eder, olabildiğince silah kullanmaz, Jiu Jitsu bilir, iyi rol yapar, iyi nişancıdır. Her zaman istediğini elde eder. Kadınları kendine âşık etmekte üzerine yoktur fakat her zaman onları bir şekilde kaybeder.
  • _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    projeksiyon cihazı tavsiye
    20 yıl önce açıldı
    Philips cpap cihazı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.