Şimdi Ara

çözünürlük dengesi adam mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu nasıl konu la kimyanın en baba konusu gibi integrale göre de bayağı zor geldi bana sizde durum ne yapabiliyo musunuz

• Gazlar en babasi dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanırım hocam pırıl pırıldır
  • Gazları tek geçerim 3 aydır anlamadım konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazlar en sıkıntı konudur bence. Neyseki 1-2 soru geliyor ben de hiç çalışmadım. PV=nrt den yaparız bir şeyler heralde.
  • Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    fem kimya sbde 10 testte 6 fire vermişim o konudan çözünürlükte 2 testte bile bundan daha fazla çıkıyo daha çok çalışmama rağmen bilemedim
    çözünürlüğün ösym soruları da son seneler hariç bayağı kazık gelmiş ya şemsiye açılmayacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa_007

Gazları tek geçerim 3 aydır anlamadım konuyu

cidden zor muydu ya kök3rt/ma formülünü biraz eğip bükünce çıkıyo gibiydi çoğu şey
    çözünürlük dengesini nasıl hallettiniz dinlediğiniz bi yer var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hız Dengesi Normal mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En kolay denge konusu değil mi?

Direk ürünlerle işin var bir kaç soru tipi zor.Denge konusu olarak asit baz daha zor bence.
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    Pembe renkli kitap var final YGS-LYS kimya soru bankası var. Hani ne kadar zorlanabilir sorular? Bu kadar zorlanabilir. Piston kabın tabanına çarpıyorda basıncı dengeleyemiyorda sonra diğer kabın musluğu açılıyor falan filen uzayıp ta gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyuRex -- 12 Mayıs 2016; 0:20:08 >
  • PusLu1 kullanıcısına yanıt
    zorları bayağı zor işte onlardan bahsediyorum hocam kçç ye zor diyecek halim yok
    geçen sene bunu denemedeki soru tiplerini hafızaya kazarak halletmiştim bu sene de öyle yapıcam gibi hadi eyvallah
  • Geçen sene bu konuya haftalarımı verdikten sonra sınavda çıkan soru iptal edilmişti bu senede küsüm bu konuya

• Piston aşağa.. yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ben de o soruları ezberleyerek yazılıya giriyordum

Bu sene eskisi kadar zor gelmedi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.