Şimdi Ara

çözüm yayınları 10'lu deneme cevap anahtarı olan var mı? (acilen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
27.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu denemeye sahip olanınız varsa cevap anahtarının fotoğrafını çekip bana yollayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 8 Mart 2012; 16:39:29 >

• ben bitirdim bunu yardımcı olabilirim de kaçıncı denemenin cvp anahtarını istiyorsun? hepsini deme çünkü toptan bi cvp anahtarı yok hepsi ayrı ayrı. özellikle istediğin biri varsa yardımcı olabilirim.

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Arkadaşlar bu denemeye sahip olanınız varsa cevap anahtarının fotoğrafını çekip bana yollayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

2yi istemişin sanırım

http://www.resimyukle.com.tr/origview/18504/2012-03-08_17.31_.23_.jpg

Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Arkadaşlar bu denemeye sahip olanınız varsa cevap anahtarının fotoğrafını çekip bana yollayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

2yi istemişin sanırım

http://www.resimyukle.com.tr/origview/18504/2012-03-08_17.31_.23_.jpg

teşekkürler hocam

• Kardesim cok rica etsem , Cevap anahtarlarını liste biciminde gönderirmisin ? Biliyorum zahmet olacak ama , Cok makbule gecer duâmızı alırsın kardesim :) Bende de yok anahtar 15 ' gün kaldı ve bu denemeyle soru kalıplarını pekistirmek istiyorum , Lakin cevap anahtarı olmadıgı icin değerlendirme sansimiz olmuyor , Simdiden Tesekkürlerimi sunuyorum , Gönderemeseniz dahi ..

Orijinalden alıntı: Lupuserim

Kardesim cok rica etsem , Cevap anahtarlarını liste biciminde gönderirmisin ? Biliyorum zahmet olacak ama , Cok makbule gecer duâmızı alırsın kardesim :) Bende de yok anahtar 15 ' gün kaldı ve bu denemeyle soru kalıplarını pekistirmek istiyorum , Lakin cevap anahtarı olmadıgı icin değerlendirme sansimiz olmuyor , Simdiden Tesekkürlerimi sunuyorum , Gönderemeseniz dahi ..

kardeşim şimdi tarıyorum hepsini en gec yarım saate yüklerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah razı olsun kardeşim senden inşaAllah , bu gün bana yardım için zahmet ettinya , rab'bimde sana katından bir ruhla mahşerde yardım buyursun inşaAllah.

Orijinalden alıntı: Lupuserim

Allah razı olsun kardeşim senden inşaAllah , bu gün bana yardım için zahmet ettinya , rab'bimde sana katından bir ruhla mahşerde yardım buyursun inşaAllah.

saol kardeşim senden de
  • abi bunlar açılmıyor tekrar atarmısnız ltfennn
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.