Şimdi Ara

Çözülemeyen ACTIVEX sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. geçenlerde bilgisayarıma format attım. ilk 3-5 gün bir şey yoktu. bütün güncelleştirmeler vs her şeyi sorunsuzca yükledim bitti fakat şu son 3-4 gündür çok sinir bozucu bir sorun var.

bilgisayarı ilk açtığımda durmadan karşıma şu ileti geliyor.

bunun dışında skype kullanmak istediğim zaman ise :

Bir veya birden fazla ActiveX denetimi aşağıdakilerden biri nedeniyle görüntülenemedi:
    1) Geçerli güvenlik ayarlarınız bu sayfada ActiveX denetimlerinin çalışmasını engelliyor, veya
    2) Denetimlerden birinin bir yayımcısını engellediniz. Sonuç olarak, sayfa doğru şekilde görüntülenmeyebilir.

bu hata ile karşılaşıyorum.

interntte gezen hemen her çözümü denedim. hiçbiri bir işe yaramadı. kafayı yemek üzereyim. sonunda tekrar format atıcam. bugüne kadar hep win 7 professional kullandım, ilk defa ultimate yükleyeyim dedim ve böyle oldu. sorunu gideremezsem tekrar prof. sistem kuracağım.

işletim sistemi: win 7 ultimate 64 bit.

önerileriniz için teşekkür ederim.

denediğim çözümler:

"Başlat > Regedit.exe

1) HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0 Klasörünün içerisindeki 1200 anahtarını sağ tıklayıp değiştiri seçin. "0" olan değeri "1" yapın.

2) HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones klasörünün içerisindeki "0" klasöründen önce gelen garip işaretli klasörü tamamen silin. "

regeditteki ters L şeklindeki simgeyi silme,

sfc /scannow komutu

internet explorerdan internet seçeneklerinden özel düzeye girip tüm active x denetimlerini etkin/devre dışı bırakarak denedim sorun aynı.

boşa kürek çekmeyelim diye denediklerimi yazayım dedim teşekkürler.

• Selam
    Internet Exploreri çalıştırın ve Araçlardan >> Internet Seçeneklerine girin. Açılan pencereden Gelişmiş sekmesine tıklayın ve alttaki Sıfırla tuşuna tıkladıktan sonra Uygula deyin. Ayrıca Genel sekmesine geçin ve Sil tuşuna tıklayın, açılan penceredeki tüm seçeneklere tik koyun ve Sil yaptıktan sonra pencereyi kapatın.

Normal şartlarda hata giderilmesi gerekir. Olmazsa başka yöntem denersiniz..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Internet Exploreri çalıştırın ve Araçlardan >> Internet Seçeneklerine girin. Açılan pencereden Gelişmiş sekmesine tıklayın ve alttaki Sıfırla tuşuna tıkladıktan sonra Uygula deyin. Ayrıca Genel sekmesine geçin ve Sil tuşuna tıklayın, açılan penceredeki tüm seçeneklere tik koyun ve Sil yaptıktan sonra pencereyi kapatın.

Normal şartlarda hata giderilmesi gerekir. Olmazsa başka yöntem denersiniz..
    Kolay gelsin..

sil seçeneğini denemiştim.

diğerini deniyorum.
  • arkadaşlar yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra ilk koyduğum fotoğraftaki sorun gitti fakat ikinci sorun hala aynı.

her skype, youtube vs video açmaya çalıştığımda böyle diyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 26 Eylül 2013; 12:47:18 >
  • ++++++++++++++++++++++++++++++++
  • web tarayıcısından geliyor güncellemeyi falan denedin mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufumoto

web tarayıcısından geliyor güncellemeyi falan denedin mi???

chrome zaten son sürüm hocam. başka web tarayıcısı yüklü değil pc de. i.e yi saymıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.