Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Ufak bir kaza (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir daha asla ama asla aracımda tutanaksız gezmem. Ne insan kılıklılar var . Başa gelmeden bilmiyor insan. Tutanağa yanaşmıyorsa eğer kesinlikle polis çağırmalı. Çok büyük de geçmiş olsun.

adamı bulsanız bile bir şey olacağını maalesef sanmıyorum.

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Bence 200 - 300 civarina urban halledilir diye beklemeyin düşünüyorum adamlar başvurduğunda gorustunuzmu varmı nerden bir aracin gelişme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim tutunak tutacak adamlarda araclarini kaza yerinden oynatmiyor tutana kadar.Kaza olur inersin gecmis olsun,gecmis olsun denir tutuanak tutulacaksa fotolar cekilir kenara cekersin tutarsin.

Hala eski duzen yasamaya devam ediyoruz.

Tutanak tutmadiysaniz isiniz zor onu soyliyim,karsi tarafin vicdanina kalmis artik.
  • Çarptı kaçtı diyin. Yok öyle insafına kalmış falan. Tutanak tutmadan adam kaçtı diyeceksiniz. Şikayetçi olacaksınız. Fotoğraflar sadece bunlarsa durum karışık ancak yolun gidişini - şeritleri çektiyseniz sizin yerinize kasko firması gerekeni yapacaktır.

Karşı taraf suçlu bulunursa da kaskonuz delinmez. Kasko delinmezse kaskodan yaptırın. Boşuna mı araçları kaskoluyoruz. Saniyede ustamsılara bırakmayın aracı.
  • Kaza resimlerine bakıyorum ben mi birşeyi eksik görüyorum anlamadım. Herkes tutanak falan demiş ama mini onarım üzerinden kasko bozulmadan yapılabilecek bir şey değil mi bu durum ? Tutanağa ne gerek var onu anlamadım ?
  • hocam büyük bi ihtimal o arkadaş gitti... geçmiş olsun ama zaaten çok küçük birşey.bence adam kabul etse bile sigortadan boşu boşuna kaza kaydı yaptırıp arabanızın kaza kayıtlı olmasına gerek yok... 150-200 tl ye hallolur gibi.. tabi adam size ben para vermem dicek en iyi ihtimalle git sigortamdan yaptır diyecek ama bence değmez..keşke o an, abi 150-200 fişekle polisle seni uğraştırmayayım bak yolcularında bekliyor boşuna beklemesinler deseydin belki yerdi :)

Orijinalden alıntı: darkb7ue

Kaza resimlerine bakıyorum ben mi birşeyi eksik görüyorum anlamadım. Herkes tutanak falan demiş ama mini onarım üzerinden kasko bozulmadan yapılabilecek bir şey değil mi bu durum ? Tutanağa ne gerek var onu anlamadım ?

Bende anlayamadım, millet yazmış durmuş, adam kaçmış diyen var, keşke tutanak tutsaydın diyen var. Hasara bakıyorum hasar yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türküm Türkçe imza atarım....
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun , boyasi cikan yere rotus yapip kuruyunca pastayla silersiniz birsey kalmaz gibi . Vurana tutanak imzalatsaymissiniz keske ama pekte bisey yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 23 Şubat 2016; 6:03:10 >
  • Söz konusu olay normal bir vatandaşla yaşanmış olsaydı eğer küçük de olsa anlaşma ihtimali vardı ama minibüsçü olması bu ihtimali tamamen ortadan kaldırmış. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_of_world -- 22 Şubat 2016; 22:18:03 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kardeş sende hasar yoktu bizim sanayide ahmet abi var arıcam onu ben sen git bi pasta cila attırt oraya 2 de rötüş tamam mis :).

kaldı ki pek bir hasar yok rötüş zımpara pastayla geçer o çizikler dert etme tampon çizilmiş biraz :).

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • olayı nasıl bağladınız merak ettim
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.