Şimdi Ara

[Çözüldü]Ptt posta çeki hesabına eft yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amacım herhangi birinin ptt posta çeki hesabına,banka(finansbank) aracılığı ile para göndermek.

Nette araştırdım bulabildiğim en güncel sonuç bu şekilde yapılabileceğini söylüyor.

Alıcı banka Aktif Bank.
    Şube : İstanbul / UPT şubesi
    Hesap no: Posta çeki numarası olacak şekilde gönderebilirsiniz.

kaynak: http://www.r10.net/sorum-var/1546606-ptt-posta-ceki-hesabina-eft-yapilir-mi.html

Finansbank ile görüştüm. Onlar da aktif bank aracılığıyla yapılabileceğini söylediler ama hangi şubesine göndereceğimi ptt ye sormamı istediler.

Ptt Çağrı merkezi ve ankara genel müdürlüğü nü aradım,sordum. Fakat onlar böyle bir işlem yapılamayacağını söylediler.

Sonuç olarak ptt böyle bir işlemin mümkün olmadığını söylüyor. Fakat forumlarda yazan insanlar var ve banka müşteri hizmetleri de mümkün olduğunu söylüyor. Açıkçası bu işe bir anlam veremedim.

Konu hakkında güncel bilgisi olan arkadaşlar varsa Lütfen Yardım Edin.

Teşekkür ederim.

Edit : Son olarak AktifBank ı aradım. Görüşme sonucunda. Posta çeki hesabına eft yapılamayacağını söylediler.

Ama isme havale şeklinde para gönderebiliniyormuş. Para gönderdiğiniz kişi ptt şubesinden parayı alabiliyormuş. İşlem ücreti 5 TL. Girmeniz gerek bilgiler.

Kişi bilgileri : Göndereceğiniz kişinin adı ,soyadı

Banka : Aktif Yatırım Bankası

Şube : Upt (666)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 9 Nisan 2018; 2:49:5 >

• ‪Posta çeki hesabı için büyük bir eksiklik giderilmiş.http://www.guncelbanka.com/bankadan-posta-ceki-hesabina-efthavale-yapmak/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.