Şimdi Ara

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN KENDİME BİR KASA ALACAKTIM BİR PSU YA BAKAYIMDA PSU İYİ İSE PSU SUZ BİR KASA (DAHA UCUZ) BAKAYIM DEDİM VE DRAMATİK BİR OLAY İLE KARŞILAŞTIM. PSU DA 2 ETİKET VAR OLDUĞUNU GÖRDÜM. EN ÜSTTE CODAGEN 200 WATT ONUN ALTINDADA SP 350 WATT ETİKET VARDI. BENDE HANGİ ETİKETE GÜVENEYİM BİLEMEDİM . BENİM KASAM (SUPER POWER) SP KASALARDAN OLDUĞU İÇİN ALTTAKİ ETİKET DAHA GERÇEKÇİ GELDİ. KASAM TOPLAMA OLDUĞU İÇİN ÜSTEKİ DE OLABİLİR AMA ŞUNU FARK ETTİM İKİSİNDEDE MODEL KISMINDA 200XA YAZIYOR KASAYI 8 YIL ÖNCE TOPLATTIM TOPLATTIĞIM ADAMDA DÜKKANI KAPATTI AİDA64 İLE BAKTIM GÜÇ KAYNAĞINDA AC HAT YAZIYO BEN NE YAPACAĞIM DOSTLAR

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin.dogukan -- 26 Temmuz 2016; 22:35:01 >

• Eger sistem fln toplıcaksanız Psu değiştirmek daha mantıklı çünkü Psu 8yıllık olduğu için yıllar geçtikçe psu verimide azalır ve psu arıza verme ihtimalide artar

kaliteli bi psu alırsınız uzun süre idare eder sizi

Kasada alcaksanız kasa+psu bütçenizi belirtiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 25 Temmuz 2016; 23:52:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustteki etiket yapistirma sokup atin onu alttakinin resminj cekin ve almak istediginiz sistemi yazin

• 8 yıllık güç kaynağı ne olursa olsun değiştirilmeli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruma gore degisir bu durum ici acilip kondansator sisikligi varmi bakilir bide yuk altinda voltaj degerlerine bakilir para ihtiyacindan 550w highpower psumu sattim elimde sparkle 300w 15a power vardi ne satasi var ne 24pin atx kablosu 550w highpower guc kaynagimdan daha iyi voltaj veriyor serin ve istikrarli calisiyor her power icin gecerli degil bu ki bu power temiz 12 yasinda 6-7 aydir tik demedi

L&c / sparkle / sp / hadron / hp bunlar vaktinin fp powerlari gunumuzde dahi kullanilabilirler frisby vs olsaydi size hak verirdim tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 26 Temmuz 2016; 1:15:38 >
  • Yarın altındaki etiketi cekerim ben bir sistem toplamayacam kasam eski sadece bir cpu değişimi olabilir . psu şuana ladar hiç bir sıkıntı olusturmadı ama eger 200 watt ise psu degistirebilirm.

Hepsiburadada 300 watt psu + kasalar var 90-110 tl arası alırsam onlardan alırım fazla para harcamak istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki kasadan pek farkları yok o kasaların 110tl civarında sıfır çok kaliteli bir psu alabilirsin elindekine göre ama gerek kalmayacaktır diye düşünüyorum etiketi söküp resim at 12v kanalına bakayim yorum yaparım etiketle beni :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800gt için kaç watt ?
    14 yıl önce açıldı
    250W PSU ile?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın İlgili,

Oluşturacağınız sisteme bağlı olarak 350W genel olarak yeni sistemlerde yetersiz kalmaktadır.

Saygılarımızla
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Codegen marka çıkarsa eğer hiç güvenmiyorum açıkçası. Bu durumda güç kaynağına verilen para boşa gitmez bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 26 Temmuz 2016; 11:25:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok eski hocam markada pek iyi değil direk değiştirn
  • Power supply nin heryerinin fotoğrafı aşşagıda bu arada sistemim

Amd sempron le 1100 1.9Ghz
    Amd readon hd4650
    3 gb ram 381 hz
    N61s anakart
    Windows 7 home basic 32 bit sp1

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

[Çözüldü] PSU KAÇ WATT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin.dogukan -- 26 Temmuz 2016; 12:44:19 >

• İki etiketdede 12v kanalı 192watt verebilio
    siz şimdi bu sisteme ne yapmak istiyorsunuz hangi işlemci yada hangi ekran kartı takacaksız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 26 Temmuz 2016; 13:06:33 >
  • Sadece amd athlon 64 x2 5000 yada 5200 alacam diğer donanımları degiştirmiyecem ama benim sorduğüm o etiketlerin hangisi doğru
  • Etiketlerin 2sindede 12v kanalları aynı yani etiketin şuan pek bi önemi yok

Sadece işlemciyi değiştirirseniz sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Codegen marka çıkarsa eğer hiç güvenmiyorum açıkçası. Bu durumda güç kaynağına verilen para boşa gitmez bana kalırsa.

Codegenin yeni psulari cok kotu nedense tamam eskilerde pek hos degil ama ornek vermek gerekirse vaktinin dark/tx klasinda guc kaynagiydi 16a veriyormus psu suan le1100 var athlon 5200 degisiminde sorun olmayacaktir boardun tam adi ogrenilirse brlki daha yuksek bi islemci onerilebilir

Yeni sistem toplamiyorsa arkadas zaten butce dar demektir 70 80 liraya guc kaynagi aldirmanin anlami yok ikinci el mumkunse asus veya sparkle marka 300 350w bir psu almasi yeterli 20 25 lira para cikar cebinden ama gerekli gormuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 26 Temmuz 2016; 16:47:28 >
  • 350 watt olsa ne olacak.Yeni sistem toplayacaksaniz psu kesinlikle degismeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Codegenin yeni psulari cok kotu nedense tamam eskilerde pek hos degil ama ornek vermek gerekirse vaktinin dark/tx klasinda guc kaynagiydi 16a veriyormus psu suan le1100 var athlon 5200 degisiminde sorun olmayacaktir boardun tam adi ogrenilirse brlki daha yuksek bi islemci onerilebilir

Yeni sistem toplamiyorsa arkadas zaten butce dar demektir 70 80 liraya guc kaynagi aldirmanin anlami yok ikinci el mumkunse asus veya sparkle marka 300 350w bir psu almasi yeterli 20 25 lira para cikar cebinden ama gerekli gormuyorum

Evet sistemi geliştirilmeye hiç uygun değil. Sil baştan bir sistem toplaması faydasına olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200207

Sadece amd athlon 64 x2 5000 yada 5200 alacam diğer donanımları degiştirmiyecem ama benim sorduğüm o etiketlerin hangisi doğru

Şu anda kullandığın işlemci ve ekran kartı ne?

Etikette yazan toplam watt önemli değil. İkisinde de 12V kanalın 16 amper yazıyor yani; 12x16=192 watt.
    Arkadaş da açıklamış durumu hâlâ etiket soruyorsun.
  • Şuan amd sempron le 1100 ve readon hd4650 var sadece athlon 64 x2 islemci alacam fazla masrafa girmek istemiyorum am2 icin

• Alabilirsiniz :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.