Şimdi Ara

[Çözüldü] Packard Bell Dizüstü Bilgisayar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard Bell ENMH35 dizüstü bilgisayar açılmıyor. Tuşa bastığım halde tık yok. Kendim ramleri, kablosuz ağ kartını, sabit diski söküp açmayı da denedim. Bip sesi bile gelmiyor. Pilden veya fişten açmayı denedim bir değişiklik olmuyor, yine açılmıyor. Kabloda da sorun yok. Açma/kapama tuşunun kablosunu takip edip kablonun kısadevre ile çalıştırmayı da denedim. O da işe yaramadı. Sorun nerede olabilir?

(Zamanında açma-kapama tuşunda sıkıntı vardı. Bazen açmak için tuşa defalarca basıyordum. Tuş da içine gitmişti. Bir bilgisayarcıya tuşu yaptırdım, bilgisayar yine açılmayınca öyle kaldı. Yani 2-3 yıldır kullanılmıyor.)

Düzenleme: Eski konularıma bakarken buna rastladım. Çözümünü yazmadığımı farkettim. Açma tuşu arızalıymış. Bilgisayarcı eski butonu söktü. Kendi elindeki anakartlardan beş bacaklı bir buton bulup eskisinin yerine lehimledi. Artık çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 8 Eylül 2020; 20:47:44 >

• 2-3 yıldır kullanılmadığına göre garantisi yoktur, yine bilgisayarcıya...
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Müsait bir zamanda yine bilgisayarcıya gideceğim ama buradan da sormak istedim. Bilgisayarı 2008 - 2014 arasında(2014 dahil) kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.