Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) MEMTEST SONRASI EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramleri test ettim memtest programıyla programı dvdye attıktan sonra bilgisayarı kapatıp ralerden birini çıkardım sonra boot menüsüne geldi ve ekran bilgisayar açıldığından beri pembe renkti. Ben testden dolayı sandım fakat test bittikten sonra windowsda pembe açıldı herşşey pembe.. NE yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 25 Ağustos 2012; 18:13:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ramleri test ettim memtest programıyla programı dvdye attıktan sonra bilgisayarı kapatıp ralerden birini çıkardım sonra boot menüsüne geldi ve ekran bilgisayar açıldığından beri pembe renkti. Ben testden dolayı sandım fakat test bittikten sonra windowsda pembe açıldı herşşey pembe.. NE yapmalıyım

Ramlerin yerini değiştir.Ramleri dual bağladıysan(aynı renklere)diğer renklere bağlamayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

quote:

Ramleri test ettim memtest programıyla programı dvdye attıktan sonra bilgisayarı kapatıp ralerden birini çıkardım sonra boot menüsüne geldi ve ekran bilgisayar açıldığından beri pembe renkti. Ben testden dolayı sandım fakat test bittikten sonra windowsda pembe açıldı herşşey pembe.. NE yapmalıyım

Ramlerin yerini değiştir.Ramleri dual bağladıysan(aynı renklere)diğer renklere bağlamayı dene.

2 adwr slot var. Yerlerini değiştirdim bişey değişmedi. Televizyona bağladım yine pembe renk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı harici mi onboard mı?Eğer hem harici hem de onboard çıkışı varsa monitör kablosunu diğerine takın.Ve uçlarındaki pinleri kontrol edin.
  • Onboard ekran kartıyla girince düzeliyo. Fakat ekran kartı dün stabil çalışıyoodu.
    ram testinde ekran kartının bozulması saçma değil mi. Ve şu dönüştürü kırılmış gibi bir pini

• quote:

Ekran kartı harici mi onboard mı?Eğer hem harici hem de onboard çıkışı varsa monitör kablosunu diğerine takın.Ve uçlarındaki pinleri kontrol edin.

Şimdi bilgisayarcıya gittim geldim. Dönüştürücütle benimkinin arasında bir fark yoktu. Ne yapıxam şimdi ramlerde de sorun yok

• quote:

quote:

Ekran kartı harici mi onboard mı?Eğer hem harici hem de onboard çıkışı varsa monitör kablosunu diğerine takın.Ve uçlarındaki pinleri kontrol edin.

Şimdi bilgisayarcıya gittim geldim. Dönüştürücütle benimkinin arasında bir fark yoktu. Ne yapıxam şimdi ramlerde de sorun yok

Ekran kartını iyice sağlamlaştırın ve herşeyin tam olduğuna bakın.Ayrıca ekran kartınız iyi bir modelse üzerinde 4lü ek güç girişi bulunur.Yanlışlıkla onu çıkarmadığınıza bakın.Ekran kartında başka çıkış varsa onları deneyin.(HDMI-DVI gibi)Son ihtimal başka bir bilgisayarda ekran kartınızı deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ekran kartını iyice sağlamlaştırın ve herşeyin tam olduğuna bakın.Ayrıca ekran kartınız iyi bir modelse üzerinde 4lü ek güç girişi bulunur.Yanlışlıkla onu çıkarmadığınıza bakın.Ekran kartında başka çıkış varsa onları deneyin.(HDMI-DVI gibi)Son ihtimal başka bir bilgisayarda ekran kartınızı deneyin.

dönüştürücü üfledim biraz daha sıkıştırdım falan düzeldi. Zaten ek güç girişini takmasaydım ekrana görüntü gelmezdi. Bana görüntü pembe gelyodu :D

Neyse herşey için çok teşekkürler herkese.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.