Şimdi Ara

[Çözüldü] inca IUWA-150-X (Kablosuz alıcı) Sürücüsü sitesinde bile yok !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
34.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her tv markasının kendi sistemine uyumlu wifi alıcı var servıslerde satılıyor mesela benim vestel vardı ewdekı wifi alıcılar gormuyordu fakat servısten veezy dıye bı aparat aldım 60tl sorun cozuldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade ettim yerine mouse aldım:)
  • LuthLess L kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ama denemenizi tavsiye ederim..

Orijinalden alıntı: LuthLess

hocam bende inca IUWA-150BX wireless adaptör var ve bende cd yi kaybettim internette bulamadım driveri sizin driver benim adaptöre uyar mı

Adaptör takılıyken "driver booster" programını yükleyip çalıştırın. net bağlantısı ister. büyük ihtimal sürücüyü bulup, yükler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ralink ürünü

driverlara ulaşabileceğiniz adres :
    http://www.mediatek.com/en/downloads/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskopatzencefil -- 30 Haziran 2014; 2:10:18 >
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/118827909 Arkadaşlar bu adresini vermiş olduğum cihaz, Inca iuwa 150x ile aynı degilmi? Bu cihazın smart TV ler de kullanıla bileceği yazıyor, bu Inca iuwa 150x için mümkün değil mi? Sanırım ikiside ralink chipset kullanıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslarin cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• bugün aldım, kendi cdsini taktım ve kılavuzdaki anlatılan sırayla yaptım ancak çalışmadı, sürücüsü kurulmuştu sorun yoktu ama çalışma simgesinde "wifidirect disabled" yazısı çıkıyor ve bağlanmıyordu,
    yazılımında ise "wifidirect özürlü" mesajı çıkıyordu. bu linkteki İngilizce yazılımını indirdim ve kurdum. Cdde gelen Türkçe yazılımda yalnız
    "Switch the AP+istemci mod" ile "Switch the istemci mod" seçenekleri varken, İngilizce sürücüde bunların yanısıra
    "Switch the istemci+wifidirect mod" eklendi ve bağlantıyı başardım. Sanırım diğer modlarda pcye farklı kaynaktan gelen interneti bu adaptör ile dağıtabilirim.
    Tplinkin 3 antenli AP sinin(3x5desibel) 2 diş çektiği uzaktaki modemimi bu tek 5 dblik anteni ile aynı şekilde 2 diş çekiyor, başarılı buldum.

• IUWA-150X adaptörü çekim gücü hakkında şöyle bir bilgilendirme vereyim, wireless modem 15mt ötede 4 duvar ardında salonda ve benimle modem arasında tekrarlayıcı(repeater) var; motorola atrix telefonuma "wifi analyzer" adlı gplay uygulamasını yükledim ve ölçtüm, salondaki modem -95dBm gücünde gözüküyor, tekrarlayıcı ise -65dBm ; tekrarlayıcı kapalıysa telefonum salondaki modemi az görüyor ama bağlanabilmek için belli bir yönde tutulup hareket ettirilmemesi gerekiyor, inca adaptör ise %25-%30 arası başarı gösterip rahatça bağlanabiliyor; tekrarlayıcı(repeater) açıkken telefon 4 çizgiden 2si gücünde gösterip rahat bağlanıyor, adaptör ise %99 başarı ile gözüküyor rahat bağlanıyor. Telefon civarda 7-8 adet farklı wifi tespit ederken adaptör 10-11 wifi tespit ediyor.

@didici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 10 Kasım 2014; 6:47:41 >
    hala kullanıyormusunuz bu cihazı? ilk bağlanıp yukarıdaki değerleri ölçtükten sonra şunu yaşıyorum, bilgisayarı kapatıp hemen açınca sorun yok, ancak bir süre sonra açınca 15-20 dk boğuşuyorum internet bağlantısı için, benim wifi 9. kanalda, gelişmişten 1-11; 1-13; v.s. birini seçiyorum, bazen bu değişiklikten sonra görüyor, olmadı çıkarıp takıyorum usb girişinden, o da olmadı sürücüyü tekrar yüklüyorum. Bazen benim dışında başka wifileri görüyor, benimki görünmüyor, bazen benim wifi göründüğü halde bağlanmıyor, profil oluşturdum yine aynı, bir ssid için girilen şifreleri hatırlamıyor zaten. Bağlandıktan sonra bir sorun olmuyor ama dediğim gibi eve gelip bilgisayarı açınca 20dk civarı bağlanabilmek için boğuşuyorum. Bilmediğim bir ayar varsa yardım ederseniz, minnettar olurum.

• Arkadaşlar bu cihazı laptobuma taktım. Gayet iyi çalışıyor. Yalnız bu aldığı neti diğer cihazlara da dağıtmak istiyorum. Arayüzünde böyle bir şey görmedim. Acaba mümkün mü bu?

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar bu cihazı laptobuma taktım. Gayet iyi çalışıyor. Yalnız bu aldığı neti diğer cihazlara da dağıtmak istiyorum. Arayüzünde böyle bir şey görmedim. Acaba mümkün mü bu?

Şaka bu değil mi ?

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar bu cihazı laptobuma taktım. Gayet iyi çalışıyor. Yalnız bu aldığı neti diğer cihazlara da dağıtmak istiyorum. Arayüzünde böyle bir şey görmedim. Acaba mümkün mü bu?

Şaka bu değil mi ?

Derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maffay__musty -- 1 Temmuz 2015; 12:57:00 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.