Şimdi Ara

[Çözüldü] inca IUWA-150-X (Kablosuz alıcı) Sürücüsü sitesinde bile yok !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
33.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün bende olmadığından, deneme yanılma yoluyla da bulamam maalesef.
    Üzgünüm..
  • Yine de çok sağol cevap verdiğin için. Ben RTL8191SU driverını yükleyince oldu. Eğer böyle sıkıntısı olan arkadaşlar varsa RTL8191SU sürücüsünü yükleyince çalışıyor..
  • arkadaşlar bu adaptörü 2-3 hafta önce aldım o zaman xp yüklüydü. bu konu sayesinde çalıştırdım ama dün pc ye 8,1 kurdum ne yaptımsa bu adaptörü çalıştıramadım

driver sorunu yok(aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarının altında ünlemsiz veya soru işaretsiz adaptörün takılı olduğu görülüyor)
    sağ alttaki ağ işareti tıklıyorum "hiç ağ bulunamadı" yazıyor
    airties 2310 var taktım yazılımı yükledim sıkıntısız çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

arkadaşlar bu adaptörü 2-3 hafta önce aldım o zaman xp yüklüydü. bu konu sayesinde çalıştırdım ama dün pc ye 8,1 kurdum ne yaptımsa bu adaptörü çalıştıramadım

driver sorunu yok(aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarının altında ünlemsiz veya soru işaretsiz adaptörün takılı olduğu görülüyor)
    sağ alttaki ağ işareti tıklıyorum "hiç ağ bulunamadı" yazıyor
    airties 2310 var taktım yazılımı yükledim sıkıntısız çalışıyo

Kusura bakmayın ama geç gördüm.

Sorun halloldu mu ?
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Ilginiz icin tesekkerler
    Teknosadan almistim ve 8.1 de calismiyo diye iade ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler. İyi oldu cd rom yok pc de.
  • Rica ederim..
  • Az önce ihtiyacım oldu, saçma sapan ve reklam kakalamaya uğraşan bir sürü site sonrası donanım haberi Google da görünce dedim ki '' bu iş burada çözülür'' sonra da sizin konuyu gördüm indirdim. teşekkürler.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum :)
    Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

inca IUWA-150-X Sürücüsü sitesinde bile yok !!!

CD yi kaybettim ve sürücüyüde bulamıyorum!! ÜRün aşağıdakidir:

http://www.hepsiburada.com/liste/inca-iuwa-150x-150-mbps-11n-harici-5dbi-anten-wireless-adaptor-/productDetails.aspx?productId=bd302513&categoryId=103939

Bilen bulan varmı arkadaşlar ?

ARKADAŞLAR 04.04.2014 TARİHLİ YANDEX İNDİRME BAĞLANTISI:

http://yadi.sk/d/WTWM-C6LLp9mg

az önce ihtiyaç oldu nette aradım yok ve dh.karşıma çıktı elimde cd var fakat cd sürücü çalışmıyor bir baktım sizin link var teşekkürler.
    facede inca ya mesaj attım adamlar bana driver linki veremediler yuhh diyorum onlara.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Açık gören faydalı bir şekilde kapatmaya kalkışsa herkese faydamız dokunmuş olur.

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

Rica ederim.

Açık gören faydalı bir şekilde kapatmaya kalkışsa herkese faydamız dokunmuş olur.

Saygılar..

bir sorun var yalnız arada bir kopuyor nedense. bir türlü sorunu çözemedim
    modem ile alakalı olabilir mi?
    diğer cihazlarda kopma yok, laptopun kendi wifisinde de yok sadece bu kart bağlıyken oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bir uyum sorunu ama anlayamadım..

Modem çok mu eski ?
  • İNCA IUWA-326N wireless adaptör alıdm. Okulda kullanacağım ancak okuldaki masaüstü bilgisayarda cd sürüsücü yok. internette driver arıyorum bulamıyorum. Ne yapmalıyım. Bu ürünü kullanan var mı driver konusunda yardımcı olabilir misiniz
  • cherryberrybluebird C kullanıcısına yanıt
    Konunun amacı oydu zaten!

İlk mesajda indirme bağlantısını göreceksiniz..
  • Teşekkkürler.....
    Ağı gördü. Programda şifreyi nereye nasıl gireceğim biraz karışık geldi ama umarım çözerim.
  • wert_jkl W kullanıcısına yanıt
    çözebildinizmi bende aldım yeni ama bir türlü kullanamadım ağı görüyor bağlan diyorum şifre istiyor giriyorum ama bağlanamadı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyeteq

çözebildinizmi bende aldım yeni ama bir türlü kullanamadım ağı görüyor bağlan diyorum şifre istiyor giriyorum ama bağlanamadı diyor

Aynı problemi yaşıyorum bir türlü çalıştıramadım. Siz çalıştırabildiniz mi? İade etmeyi düşünüyorum zehir etti bütün günümü..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.