Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim clio arabamız var satmayı düşünüyoruz.Satınca megane hb alacağız.Ama bizim clio'ya 3 ay binmeyince aracın akü bitmiş.Şarj ettik aküyü.Sonra radyoyu açayım dedim CODE diye bir yazı yazdı ilk sonra 0000 Yazıyor ve radyo açılmıyor sorun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 23 Şubat 2012; 16:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Arkadaşlar bizim clio arabamız var satmayı düşünüyoruz.Satınca megane hb alacağız.Ama bizim clio'ya 3 ay binmeyince aracın akü bitmiş.Şarj ettik aküyü.Sonra radyoyu açayım dedim CODE diye bir yazı yazdı ilk sonra 0000 Yazıyor ve radyo açılmıyor sorun nedir ?

aracın kullanma kılavuzları duruyorsa orada yazar teyp kodunu girmeniz gerekiyor girdiğinizde sorun çözülecektir ama kitapçıklar kayıpsa servise gidin onlar halleder yada telefon ile arayın servisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

Arkadaşlar bizim clio arabamız var satmayı düşünüyoruz.Satınca megane hb alacağız.Ama bizim clio'ya 3 ay binmeyince aracın akü bitmiş.Şarj ettik aküyü.Sonra radyoyu açayım dedim CODE diye bir yazı yazdı ilk sonra 0000 Yazıyor ve radyo açılmıyor sorun nedir ?

aracın kullanma kılavuzları duruyorsa orada yazar teyp kodunu girmeniz gerekiyor girdiğinizde sorun çözülecektir ama kitapçıklar kayıpsa servise gidin onlar halleder yada telefon ile arayın servisi

Teşekkürler kitapçık olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

Usta 4 haneli kodu girdim kitapcıkta yazdığı gibi.Sonra hiçbir şey olmadı.Kodu yazdıktan sonra hangi tuşa basmam gerekir ya da ne yapmam lazım ? Kitapçıkta bu konu hakkında hiçbirşey yazmıyor kod haricinde.

• Dört haneyi yazdıktan sonra, hane geçişleri arasında kullandığınız tuşa 5 saniye basılı tutun. Bip sesini duyacaksınız. İşlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yen@l

Dört haneyi yazdıktan sonra, hane geçişleri arasında kullandığınız tuşa 5 saniye basılı tutun. Bip sesini duyacaksınız. İşlem tamam.

Tşekkürler şimdi oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.