Şimdi Ara

Çözemediğim rölanti sorunu Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arabamda seyir halinde ayağımı gazdan çekince her seferinde rölanti 200 devire kadar düşüp stop etmeden normale çıkıyor

sanayide boğaz kelebeği temizliği yapıldı ,bilgisayara bağlanıp adaptasyonda yaptırdım ayrıca bilgisayarda arıza sorun felanda görünmüyor.
    sorun birkaç hafta tamamen düzelmişti şuan tekrar başladı,ne yapmam gerekir yada istanbulda bu işlerden anlayan iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz.
    bu araçta rölanti valfi yok zaten normalde rölantide hiç sorun yok,sadece gaza basıp bırakınca düşme sorunu var.

aracım 2012 model logan 1.2 16 v benzinli,lpg yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce 96 model rav4'ün beynine su kaçınca benzer bir durum yaşanmıştı.Meğer kalorifer radyatörü delikmiş.Kurutunca geçti sıkıntısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayi pc ye baglattinmi ? hata varsa gosterir en sagliklisi bu

bu arada eminmisin rolanti valfi yada motoru olmadigina ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 9 Mayıs 2016; 9:26:40 >
  • Rölanti motoru vardır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

arabayi pc ye baglattinmi ? hata varsa gosterir en sagliklisi bu

bu arada eminmisin rolanti valfi yada motoru olmadigina ?

bağlattım arıza göstermedi,boğaz kelebeğini söktürüp temizlettim üzerinde valf felan yoktu,ustayada sordum rölanti valfi nerede diye motorun içinde dedi,aynı motorlu araç kullananlarda bunlarda rölanti valfi yok demişti.

zaten rölanti sadece gaza basıp bıraktığın anda düşüyor normalde düzgün çalışıyor,heralde boğaz kelebeği bozuk bu araçta işte pahalı parça emin olmak istiyorum 33 binde araba.bide dikkat ettim soğuk havalarda daha çok oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten motor sogukken tam isinmamisken olur bu sorun ve bir cok sebebi olabilir. Ben gecen seferde demistim sarj dinamosuna baktirdinmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

zaten motor sogukken tam isinmamisken olur bu sorun ve bir cok sebebi olabilir. Ben gecen seferde demistim sarj dinamosuna baktirdinmi ?

motor soğukken değil normal kullanımda sürekli oluyor,hararet göstergeside normal yerinde ondada sıkıntı yok.

zaten bozuktu klima açınca dahada kötü oluyordu, enson adaptasyon yaptırınca hep klimasız kullandım iyi gibiydi ama son günlerde düzelmediğini anladım.

sanayiye gitmekte çözüm olmuyor düzgün bi usta bulamadım,karbiratörcüye baktırdım bilgisayarı bile bağlayamadı

işte çözebilecek usta arıyorum ,elektrikçiyemi kime yoksa direk servisemi gideyim ortada pinpon topu gibi dolaşmadan halletmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maf sensörü varsa aracta temizletin. Polenler kirletmis olabilir.

• ustaların en çok zorlandığı baş belası bir sorunla karşı karşıyasınız. boğaz kelebeği, beyin gibi organallerin yanı sıra, oksijen sensörü veya hava akış sensörü problemleriyle de muhatap olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ustaların en çok zorlandığı baş belası bir sorunla karşı karşıyasınız. boğaz kelebeği, beyin gibi organallerin yanı sıra, oksijen sensörü veya hava akış sensörü problemleriyle de muhatap olabilirsiniz.

aynen,adam gibi bi usta bulabilsek bide
    her gittiğimde sağlam yerleride bozuyorlar.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.