Bildirim
cowon iaudio 7 ne zaman gelir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
18 temmuzda korede, temmuz sonunda da avrupada stoklara girecek olarak gözüküyor.Amerikada da buna benzer bişeydir.Fiyatlar da kore parası cinsinden 4GB olan 169won(yaklaşık 182 dolar) , 8GB olan da 229won(yaklaşık 246 dolar) olarak belirlenmiş.Tabi amerika ve avrupa fiyatı ne olur bilinmez.Ama buna yakın bişeydir yine.
Ürün güzel,özelliklere bakınca basitçe:
Capacity: 4, and 8GB
Display: 1.3" TFT, 262K colors (Previously OLED)
Audio: MP3, WMA, FLAC, Ogg, WAV, and ASF
Video: Xvid
FM Tuner/Recorder and Voice recorder
Battery Life: 60 Hours from built-in Lithium-Polymer battery
UMS Device
Swing-Touch Control system
gözüküyor.Ama 4GB D2 de 190$ civarı olduğundan bunu tercih eder misin bilemiyorum,D2 özellik olarak çok üstünde bu aletin, bunun tek artısı 60 saat pil ömrü diyor ki D2 de 52 saat.Boyut olarak da bu cihaz ufak sayılmaz belirteyim
Tabi karar senin,bu da fena bişey değil çünkü
_____________________________ Dell Inspiron N5010 * Intel Dual Core Core i3 370M (2400mhz) * ATI Mobility Radeon HD 5470 * Samsung 4GB ram DDR3 1333mhz (2x2GB) * Hitachi 320GB 5400rpm HDD
Kullanmış olduğum DAP'lar= Muzio JM200 , Iriver T10 , Cowon D2 , Samsung YP-Z5 , Sony NWZ-S616F
Şuan kullandığım DAP=Ipod Touch 3G 32gb + SENNHEISER CX 500
-
valla benim pek bilgim yok elimde rio carbon vardi 5gb oda öldü onun yerine geçecek bişiler bakiyodum d2 sanki biraz daha buyuk gibi oldugundan buna bakiyodum oneri için saol bide d2 yi enine boyuna inceleyelim
cevap için saol_____________________________ -
peki bide kore sitesinde d2 lerin dbm olanlari var arada da baya bi fiyat farki on neyin nesidir ki _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kasapcan
peki bide kore sitesinde d2 lerin dbm olanlari var arada da baya bi fiyat farki on neyin nesidir ki
dmb bi çeşit dijital televizyon yayını,sadece koreye has.o yüzden kore versiyonlarında bulunuyo.bize gerekmez yani
_____________________________ Dell Inspiron N5010 * Intel Dual Core Core i3 370M (2400mhz) * ATI Mobility Radeon HD 5470 * Samsung 4GB ram DDR3 1333mhz (2x2GB) * Hitachi 320GB 5400rpm HDD
Kullanmış olduğum DAP'lar= Muzio JM200 , Iriver T10 , Cowon D2 , Samsung YP-Z5 , Sony NWZ-S616F
Şuan kullandığım DAP=Ipod Touch 3G 32gb + SENNHEISER CX 500 -
bizdeki dvb-t gibi bişey mi acaba egeroyleyse guzel olur _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kasapcan
valla benim pek bilgim yok elimde rio carbon vardi 5gb oda öldü onun yerine geçecek bişiler bakiyodum d2 sanki biraz daha buyuk gibi oldugundan buna bakiyodum oneri için saol bide d2 yi enine boyuna inceleyelim
cevap için saol
carbondan sonra d2nin sesi seni kesmez:)_____________________________ -
nasil yani carbon baya iyidide bizim haberimiz mi yoktu yuh bilseydim ben daha ii bakardim ama hala umidi kesmedim artik kendim bi çaresine bakacam _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler