Şimdi Ara

Cowon D2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
9.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cowon D2'nin ne kadar bomba bir alet olduğunu bu 7dakikalık videodan hemen anlayabilirsiniz. Müthiş menü özellikleri, çok rahat kontrolleri var görünüşe göre. Wallpaper seçiliyor mu acaba gibi sorularıma net cevaplar oldu bu video

Stereo Enhance özelliğini de ayrıca çok merak ettim. Cowon'un sesini geliştirdiği söyleniyor...
  • Ya 12 mw ama çok yeterli geliyor bana sesi, um2 ile en fazla 20-22, ben daha güçlüdür diye sanıyordum.
  • Kendi kulağım ile dinlememiş olsam 12mW olacağına inanacağım. Ufak bir araştırma ile 32ohm' da 14mW değer verdiğini okudum. Şimdi hangi değere inanacağız? Ben de Yılmaz' a katılıyorum, 22' den ses zaten dinlenilmez derece de yüksek hale geliyor. Ses kalitesini arıyorsanız, ses çıkışının yüksekliğinin o kadar da sorun olduğunu sanmıyorum. Zaten yüksek güce ihtiyaç duyan kulaklıklara sahip olanların ona göre de ekipmanı vardır.
  • D2 ile ilgili tüyolar yine:

Müzik çalarken, radyo dinlerken fotoğraf klasörlerine gitmek mümkün. Radyo dinlerden ZV:M'de malesef mümkün olmuyor...

Yeni stereo enhance özelliği sesi kibarlaştırıp daha iyi ayırıyormuş söylenene göre. Bilemiyoruz tabii...

İster ID3Tag ayarlarını ister Windows'un klasörleme şeklini seçip müziklere ulaşabiliyoruz.

Videoda ileri sarma özelliği muhteşem, bir filmde bile uzun sarması gerekirken bir saniyeden kısa sürede istenilen dakikaya geliyor.

Radyo kayıtları, Line In kayıtları ve Mikrofone kayıtlarında en ufak ayrıntıya kadar ayar imkanı verilmiş.

Brightness ayarı başarılı deniyor. ZV:M kadar müthiş mi zamanı gelince görürüz.

İstenilen her resim tema resmi yapılabilir. Font renklerinden ikon renklerine kadar her şeyin rengini ayarlama imkanımız var..

Şarkı sözlerini de gösterebilme özelliği var.

Resimlere ZV:M'de de olduğu gibi Zoom In yapma imkanı var. Şu iPod'a bir türlü koyamadıklarından.

Rotate özelliği de var yani resimleri döndürebiliyoruz.

Gappless Playback yok. Ama şarkı gapleri 1/10sn kadar.

Büyük boyutlu resimleri veya videoları bile muhteşem bir hızla açıyor. Geçişler çok hızlı. Muhtemelen güçlü bir işlemcisi var.

Tabii ki Album Art gösterme imkanı var.

Şimdilik bu kadar...

• Be Creative

Dostum sayende cihazı bir elimize almadığımız kaldı Eline sağlık
  • Ne demek abi, bu bilgiler işimize yarasın yeterCiddi şekilde almayı düşündüğüm için deli gibi araştırıyorum şu anda. Bir eksisini falan bulamadım hâlâ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Videoda ileri sarma özelliği muhteşem, bir filmde bile uzun sarması gerekirken bir saniyeden kısa sürede istenilen dakikaya geliyor.

işte bu özellik video yu izlerken beni mest etti resmen. video sararken inanılmaz hızlı ya. bağırıyor resmen ben 30 FPS yim diye.
  • Dokunmatık ekranın harıcınde tuslu versıyonunu cıkartırlarsa cok guzel olur. Dokunmatık olusu benı azda olsa tedırgın edıyor.
  • @cem2004_34
    Ya bu aletler günümüzün teknolojisinde rahatlıkla dokunmatik ekran yapılabilir bence. Zaten en azından 1yıl test etmeden ürün de çıkarmıyor bu tip firmalar, günümüzde de birçok sorunsuz çalışan ve dokunmatik ekrana sahip alet var zaten. Yani kontrolleri müthiş yapmış Cowon, umarım senin korktuğun şey kimsenin başına gelmez

@wq
    Evet aynen öyle. Beni esas etkileyen, video konusunda çok üstün bir cihaz olan ZV:M'de bile yaklaşık 1saatlik bir video'yu açarken yaklaşık 6-7 saniye bekliyor. Aynı şekilde sardırdığın zaman da kendine gelmesi için bir 6-7 saniye geçmesi gerekiyor. Ama bu inanılmaz, bilgisayar gibi atlayıveriyor aradaki yerleri hemen. Aynı şekilde müzikte de öyle, zerre bekleme yok. Turbo SD Kart takıldığı zaman da son derece hızlı, son previewdan da bu anlaşılıyorŞu Cowon D2'nin tek bilmediğimiz yanı ses kalitesi. Bakalım, onu da reviewlar çoğalınca anlayacağız. Tabii Cowon'un yeni yıl ürünlerinde geliştirme yaptığı da belli seste, yani mutlaka eski ürünlere göre birkaç adım önde olacaktır...

• Arkadaşlar forumu yeni yıl stresi mi sardı nedir, herkes en ufak şeyi büyütüp tartışmaya başlıyor hemen. Bu forumlar hepimizin de çok iyi bildiği gibi birbirimize yardım amacıyla açılmış konularla dolu. Birbirimizi alaya alacak ve kıracak ifadelerden kaçınırsak forum asıl amacından sapmamış olur. Ben 2 yıldır buradan çok şey öğrendim ve bildiklerimi de paylaşmaya çalıştım. Lütfen biraz daha 'nasıl derler' relax olalım. Herkese mutlu bayramlar ve mutlu yıllar.

Bu arada Cowon adını zaten u3 ün kalitesiyle bayağı duyurdu. Sanırım bu ses çıkışıyla D2 de liste başı olacak gibi gözüküyor.

• Cowon d2 mi yoksa trekstor vibez mi ses kalitesi açısından iyidir ?
  • @Be Creative belkıde haklısındır haklısındır hocam. Bosuna kuruntu yapıyorumdur. Alete guvenıyorum cunku arkasında Cowon var. Her halde alan sorunsuz sekılde 1.5-2sene kullanır. Belkıde daha fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Cowon d2 mi yoksa trekstor vibez mi ses kalitesi açısından iyidir ?

D2'nin ses kalitesi hakkında henüz hiçbir bilgi yok tabii ama bence Vibez daha iyi olur ses kalitesi konusunda. Belki çok küçük farklar ile de olsa... Ama tabii Vibez'i şahlandıran amfi kapasitesi, yani LO ile uçan bir yapısı var. Cowon D2 ise amfisiz kullanım için en müthiş DAPlardan biri olacak burası kesin, çünkü kaliteli headphoneları bile bir yere kadar dolduracak güce sahip.

İnşallah sesi Vibez gibi olur. Tüm dileğim bu
  • peki ya vibez cıkış güçleri kaç mw ?
  • Kesin bir bilgi olmamakla beraber 14.1mW kanal başına 32 ohm değerinde verdiği söyleniyor. Ses olarak ise D2' nin çok üstün olabileceği bir özellik ile karşılaşmadım. Bilenler bilir Gapless playback özelliği gerçekten çok yararlı bir özellik, saf müzik zevki için cihaz alanların en çok aradığı özelliklerdendir. Ayrıca Vibez da Sigmatel STP3600 yonga kullanılıyor ki, kendisi efsanevidir. D2 adam gibi çıksa da bir an önce onun da nasıl olduğunu ve hangi DAC ya da yongayı kullandığını öğrensek.
  • COWON gibisi yok abi... bu arada hayırlı olsun. darısı başıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

@wq
    Evet aynen öyle. Beni esas etkileyen, video konusunda çok üstün bir cihaz olan ZV:M'de bile yaklaşık 1saatlik bir video'yu açarken yaklaşık 6-7 saniye bekliyor. Aynı şekilde sardırdığın zaman da kendine gelmesi için bir 6-7 saniye geçmesi gerekiyor. Ama bu inanılmaz, bilgisayar gibi atlayıveriyor aradaki yerleri hemen. Aynı şekilde müzikte de öyle, zerre bekleme yok.

e o kadar olucak, biri Flash diğeri Harddrive.
  • çok güzel bir resmini gördüm, koyuyum dedim. Alet kılıfın içinde çok hoş duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

çok güzel bir resmini gördüm, koyuyum dedim. Alet kılıfın içinde çok hoş duruyor.

kesinlikle haklısın fazlalık olan kısımlarını deri ile kapatılması ve sadece ekranını göstermesi hoş olmuş...
  • şimdi bu ürün nerede kaça satılıyor

yada ne zaman kaçtan satışa sunulacak?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.