Şimdi Ara

Cowon D2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
9.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohoo bunların keyfini beklersek seneye alırız.Yurtdışından gelen ürüne garanti vermezler 6 ayda ürünü getiremezler ne beceriksiz bir şirkettir anlamadım ben.Ben fiyat konusunda da süpriz bekliyorum açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Ohoo bunların keyfini beklersek seneye alırız.Yurtdışından gelen ürüne garanti vermezler 6 ayda ürünü getiremezler ne beceriksiz bir şirkettir anlamadım ben.Ben fiyat konusunda da süpriz bekliyorum açıkçası.

U3'deki gibi bir fiyatlandirma yaptiklarini varsayalim:
    U3 1GB fiyati (TR): 296.67 YTL (27.02.2007) (link)
    U3 1GB fiyati (US): $79.99 + VAT (27.02.2007) (link)

D2 2GB fiyati (US): 189.99 +VAT (27.02.2007) (link)

tahmini D2 2GB fiyati (TR): 296.67 * 189.99 / 79.99 = 704.64 YTL

U3'un 1 seneden fazladir piyasada olup fiyatinin dustugunu, buna karsilik D2'nin yeni bir urun ve ustelik piyasadaki en optimize PMP'lerden biri oldugunu (portability, output power, vs.) dikkate alirsak fiyatin biraz daha yuksek olmasini bekleyebiliriz.

• Bende bu tarz birşeyler bekliyorum.Öyle olursa garantiyi falan geçerim yurtdışından getirtirim , bozulursa yenisini getirtirim aynı fiyata gelir , enayi parası vermemiş olurum böylece .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Bende bu tarz birşeyler bekliyorum.Öyle olursa garantiyi falan geçerim yurtdışından getirtirim , bozulursa yenisini getirtirim aynı fiyata gelir , enayi parası vermemiş olurum böylece .

Bu tür mp3 playerları asla TR'den almam %100 den fazla kar koyup satan distribütörlere O kadar enayi değilim
  • Quaker

abicim sen 260 dolar falan diyodun. nereden getirtiyosun? bi de bu hangi modelin fiyatı?

2 gb mı?
    2 gb+ 2gb sd mi?
    4 gb falan mı yoksa?

ve bu ürünlerin hepsini kaça bulabiliriz acaba? sen en iyisi link ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: Difference

Quaker

abicim sen 260 dolar falan diyodun. nereden getirtiyosun? bi de bu hangi modelin fiyatı?

2 gb mı?
    2 gb+ 2gb sd mi?
    4 gb falan mı yoksa?

ve bu ürünlerin hepsini kaça bulabiliriz acaba? sen en iyisi link ver

Ebayden alıcaktım 2gb olanı , 3 kere satışa çıkardı bir satıcı (202$ + 49$ Ups express kargo) nicki ukiahh20, fakat vazgeçtim mayısta gelicek dendiği için olmadı arkadaşıma yollatıcam Amerikadan.Bu satıcı baya sağlam gibi kontak kurup alış-veriş yapılabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 28 Şubat 2007; 0:20:01 >
  • Fiyat beklenildiğinden ne kadar fazla olacak merak ediyorum aslında

Düşünün peşin fiyatı hepsibilgisayar sitesinde 525 ytl gibi bir fiyattan satılıacagı yazıyordu 2gb model için,4gb olanı içinse 640-650 ytl gibi bir fiyat vardı yanlıs hatırlamıyosam.. Bundan daha fazla fiyata stılsa, millet gider a2 alır ki o bile taksitle 950 ytl civarında bulunuyo..

Kıssadan hisse şu alet geldiğinde 2gb'lık modelinin peşin fiyatı 500 ytl olsun alıyorum hemen
  • jetmall D2'nin 4GB modelini de satisa cikardi.

en son fiyatlandirma su sekilde:

D2 2GB: $189.99
    D2 2GB + 2GB SD card (Toshiba) : $219.99
    D2 4GB: $219.99
    D2 4GB + 2GB SD card (Toshiba) : $249.99

link
  • jetmall çok mal Türkiyeye yollamıyorlar ya ebayde satışı var sadece Amerika.
  • Evet jetmall'dan almaya ve New York'a yolamaya çalıştım. O bile olmuyor. Kuzey Amerika adresine kayıtlı kredi kartı olması gerekiyor. Peh.

Oysa 4GB D2 + 8 GB SDHC card alacaktım başka bir yerden.
    Acaba bunu bekleyeceğime Trekstor Vibes mı alsam, sonuçta ses kalitesi daha iyidir vibes'ın. Video yok ama, Audio player olarak daha üstün sonuçta.

Üffff zor iş.
  • Birşey soracağım ABD de yayılmayacak mı bu cihaz???

Yani amazon.com
    bhphotovideo falan düşmez mi_?
  • merhaba arkadaslar!! ben bu aleti alicam galiba cok bekledim artik sabrim falan da kalmadi..fakat kafamda bi kac soru var ben simdilik su an aklima ilk gelen seyi sorayim..cowon a2 modelinde batarya entegreymis galiba (yani degismiyormus) cowon d2 modelinde de aynı sey soz konusu mu onu sormak istedim... bilenler yardimlarini esirgemesin lutfen..ayrica gittigidiyor.com da bi arkdaas bu işi yapıyormus galıba ondan alıcam..mailini isteyenler gorusmek ısteyenlere maılını verebılırım...
  • ABD'de belirttiğiniz amazon ve bhphotovideo Cowon ürünlerini satıyor ve gelecektir oralara da.
    Jetmall ile konuştum ben, buradan satın alıp abd'deki arkadaşımın adresine göndermek için; paypal ile ödememi belirttiler talimatları da e-mail ile yoladılar sonra.

Ancak paypal'a üye olduktan sonra bir süreç var. kredi kartı ekstrenize gelecek bir kod var onu girmek gerekiyor filan bu iş de 4-5 gün sürebiliyor. Yakında dönecek arkadaşım oradan ve bu yüzden bu şansı kaçırdım. 220 dolara 4GB olanı alacaktım oysa.

Gittigidiyor'da kim yapıyor bu işi (ve güvenilir olarak tabii) ?
  • kardes bu ısı yapan bırı var amerıkapazari.com sitesinden satıslarını yapıyor galıba...maıl adresı ibrahimcamdeviren@hotmail.com budur..ben ne oldugunu tam bılmıyorum yanı arkadasın guvenılırlıgı konusunda arastırma yapıyorum..gitti gıdıyorda sadece 1 kotu yorumu var onu da sonraında sattıgı urunle telafı etmıs..hatta sattıgı musterı kotu konustugu ıcın vermemıs galıba ...aralarındakı konusmalar yazıyor orda..neyse ıste ben ayın 8 ı gıbı sıparıs vermeyı dusunuyorum...ınsallah ıyı bırsey olur hayırlısııle aletı kazası belasız alırızı arkadaslar
  • Resimlerde D2'nin pili gözüküyor, oldukça ince ve değiştirilebilir. Ancak değiştirmek için bu pilden bulmak herhalde oldukça zor olur. 60 dolara filan Cowon değiştirir bunu artık ama yurtduışından alınanları Türkiye'deki panatel değiştirmez parasını bile verseniz. 2 sene gider pil o zamana kadar da daha iyi playerlar çıkar ondan alınır. Elektronik artık tüketim hatta sarf malzemesi haline geldi biliyorsunuz.

Cowon D2

Cowon D2

Cowon D2

• d2'nin kullandığı dac çipi ne marka acaba u3 'de cirrus logic kullanılmıştı bundaki ne acaba
  • fennezs
    kardes cok saol yaaa gercekten tatmın edıcı bır cevap oldu...ben aylardır bır mp3 calar alıcam yenı bır model cıkacak dıye bekledım bekledım bekedım artık ayın 7 sının gelmesı bıle bana bır omur gıbı gelıyor...kardes sence kalıte bakımından a2 mı d2 mı amerıkadan getırtecem..aradıgım ses kalıtesı,agırlık pek onemlı degıl, boyutta cok buyuk olmasa ıyı olur ;)bu yuzden d2 de karar kıldım fakat yınede tereddutler ıcındeyım....bılıyorsun nefıs her zaman daha ıyısını ıstıyor ;) bu 9. mp3 calarım olacak bundan oncekı de sony a1000 ıdı ondan da memnundum fakat arkadas ısteyınce kıramadım..neyse ben uzattım galıba lafı :D yardımların ıcın sımddıden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

d2'nin kullandığı dac çipi ne marka acaba u3 'de cirrus logic kullanılmıştı bundaki ne acaba

Telechip. TCC7801

link burada: http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12894&highlight=battery+replaceable
  • Şu sıralar sanırım piyasada çok fazla bulunmıyor. Bir süre sonra Avrupada ve Ebayda rahatlıkla bulunabilinir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

fennezs
    kardes cok saol yaaa gercekten tatmın edıcı bır cevap oldu...ben aylardır bır mp3 calar alıcam yenı bır model cıkacak dıye bekledım bekledım bekedım artık ayın 7 sının gelmesı bıle bana bır omur gıbı gelıyor...kardes sence kalıte bakımından a2 mı d2 mı amerıkadan getırtecem..aradıgım ses kalıtesı,agırlık pek onemlı degıl, boyutta cok buyuk olmasa ıyı olur ;)bu yuzden d2 de karar kıldım fakat yınede tereddutler ıcındeyım....bılıyorsun nefıs her zaman daha ıyısını ıstıyor ;) bu 9. mp3 calarım olacak bundan oncekı de sony a1000 ıdı ondan da memnundum fakat arkadas ısteyınce kıramadım..neyse ben uzattım galıba lafı :D yardımların ıcın sımddıden tesekkurler.

Rica ederim, yardımcı olabilmek beni de memnun etti.

Açıkçası bence D2 daha iyi. A2'nin tek üstün tarafı ekranının daha büyük oluşu. Ama D&R'da gördüm ve aleti alet olarak beğenmedim, takozumsu ve kalitesiz bir görünümü var. Kalitesiz değil tabii ama beklentilerime göre bu şekilde gördüm yanlış anlaşılmasın. Ayrıca D2'de daha yaratıcı bir çok özellik var. Dokunmatik ekran bir çok yenilik getiriyor, mesela şarkının ortasına atlama gibi vs. Ana amaç video değilse D2 kesinlikle daha iyi. Ses kalitesi bile X5'e göre biraz daha iyiymiş. Pil ömrü 50 küsür saat. Ses çıkışı 37+37 toplam 74 mw (bunu sadece Rio Karma geçiyordu galiba). Ses Line-out'ı yok ancak fakat Türkiye'de çok az kişi taşınabilir anfi kullanıyor zaten.

Daha da önemlisi kapasitesi bence en yüksek alet D2. 4 GB alıp 8 GB SDHC kart takabiliyorsunuz (5 gün önce çıkan yeni firmware bir çok şey getirdi biri de SDHC kart desteği. Teorik olarak SDHC kartlar 32 GB'a kadar yapılabilir, bu sene sonu 16 GB'lar çıkacak. 8 GB'lar 50 dolar filan şu anda , hem de Class 2 bile olsa D2'de sorunsuz kullanılabiliyorlar. Ben alırsam arşivim de büyürse yanımda taşırım 3-4 adet 8 GB kart, birine jazz diğerine elektronika, diğeri klasik miüzik filan. Üstelik D2 ID3 browing'i de destekliyor.

Kesinlikle D2 al. Kesin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.