Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
1
Favori
56.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @eozen hayırlı olsun yeni sevimli canavarın resimlerde harika olmuş bu arada
  • hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
  • Hayırlı olsun Emre kardeşim, resimler ZV:M ile arasındaki boyut farkı için çok yararlı olmuş, eline sağlık...
  • Sağolun dostlar teşekkür ederim
  • Emre hocam hayırlı olsun...

Ya bir de Buhran Abi gibi olacak amma söylemem gerek

16 ya 9 ekranı varmışşş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 20 Aralık 2006; 8:58:49 >
  • Nacizane A2 Yorumlarım

Zen Touch ı dinledikten sonra gelişen güzel ve tiz sese olan sevdam daha da artmıştı ve bir yakınımızın USA ya gitmesi üzerine Zen Vision M i getirtme şansını elde etmiştim, aleti alırken Video oynatması benim için sadece ekstra bir özellikti, asıl önemli olan sesti, ancak ZVM sonrası Video Player olayının tadını çıkartmaya başladım (İş araları, işe gidip gelmelerde serviste izleme vs..) İşte bu noktada artık PMP olayı benim için hem ses hem de görüntüye dönüştü, bu anlamda ZVM ile video anlamında idare ediyor iken yılmaz ın incelemesi üzerine düşünmeye başladım ve incelemeye, Cowon u çok tanımıyordum ama biraz araştırınca zaten ses konusunda sıkıntı olmadıgını çabucak anlıyorsunuz video desen zaten ekran codec desteği vs. Çok geniş.

Ben yılmaz arkadaşımın incelemesine ek birşey yapmayacagım zaten kendisi en güzel noktaları en can alıcı yerleri açıkça belirtmiş.
    Boyut konusuna da girmicem keza zaten ZVM ile arasındaki farkları detaylı bir şekilde önceki mesajda resimli olarak belirttim, kimse bana demesin bu aleti cepte taşıyamazsın diye, tabi kot cebinde taşıyamazsın, her ne kadar ZVM yi boyut olarak sıgdırsanız da kot cebinde taşıyamazsını ama, isterseniz deneyin, hem çirkin durur hem alete baskı yaparsınız, ancak kumaş pantolun cebinde deri kılıf ile birlikte sorunsuz taşıyorum iş yerinde

Kabaca en sevdiğim özellikleri

* İşletim Sistemi : Alet o kadar güzel bir işl. Sistemine sahip ki ZVM gibi bir yazılıma ihtiyaç duymadan direk Dig Foto, PSP kablosu olarak bilinen kabloyla bilgisayara baglayıp hızlıca dosyalarınızı transfer ediyorsunuz, bu yönü ZVM den çok ama çok üstün, hız + yazılım ihtiyacının olmaması,

İşletim sistemindeki arabirim size hem şarkı veya radyo vs. dinlerken döküman okumanıza, veya resimleri izlemenize olanak veriyor. Bu çok + bir özellik

Ayrıca bir çok arkadaşım ZVM de şarkıları göremediğinden daha dogrusu bulamadıgından şikayetçiydi, bu aslında ZVM nin mp3leri Taglara göre sıralamasından kaynaklanıyor, tabi taglama konusu da ayrı bir olay ama bilmeyen çok, A2 de böyle bir sorun yok dosya ismini nasıl windowsda görüyorsanız o şekilde klasörlere girip çıkıyorsunuz, Türkçe karakter derdi yok herşey pırıl pırıl.

* Ekran : Aşık oldum : ) ZVM gibi hassas değil ama gene de ben yıkanabilir koruyucu talep ettim BSE gibi o gelsin onu da tanıtıcam

* Ses : Iaudio işi biliyor, efektler dehşet ses kalitesi ve şiddeti ZVM den çok fazla.

* Kayıt Kalitesi : Mp3 formatında (64,128 veya 192 kbps) çok net kayıt yapıyor alet, radyo kayıdı yapanlarınız varsa ZVM ye göre çok ama çok farklı ve başarılı

* Recent Files : son 10 yarıda kalan medialarınızı hafızada saklıyor ve devam ediyorsunuz, inanılmaz güzel birşey. ZVM de bu biliyorsunuz tek bir video

* Şarj : Video da 10 (LCD parlaklıgına göre artabilir ya da azalabilir) Audio da 18 saat gibi dev bir süre sizi çok rahatlatıyor

* Alarmlı Kayıt Özelliği : İstediğiniz saatte ayarlaryın istediğiniz radyo kanalından veya dışardan veya Tv den kayıt yapması inanılmaz güzel, bana skystar lı günlerimi hatırlattı

Gelelim olumsuz olarak gördüğüm noktalara

Şu ana kadar erken de olsa ZVM ile aynı anda piyasaya çıkan A2 nin ne yazıkki aksesuarları ZVM kadar geniş değil hatta o kadar az ki Ebay de bile arama yaptıgınızda 1-2 sayfada bütün ilanlar bitiyor, sanırım bu yüzden olsa gerek şu an A2 için tek alternatif olan Zcover silikon kılıf 39 $

Sonuç :

Yurtdışından PMP getirtecek olan var ise tercihini yaparken artık ZVM, A2 olarak yapabilir ZV W i hiç hesaba katmıyorum çünkü A2 varken asla tercih edilmemeli. ZVM ile A2 arasında tercih yapıyor olmanızın nedeni de boyut,

Eğer A2 nin 13,30 ve 7,80 boyutları sizin için ok se kaçırmayın derim keza A2 varken ZVM ne yazıkki çok ama çok arkalarda kalıyor her konuda, he pardon 1 konuda ZVM önde : ZVM de 32 radyo kanalı var bunda 25

Saygılar...

• Öncelikle hayırlı olsun. Senin yorumlarından sonra a2 hevesim dahada arttı. Umarım en kısa zamanda Turkiyeye getirirlerde bizde kavusuruz. Emiğine sağlık güzel inceleme olmus.
  • Cem var zaten şu an ülkemizde ama sen ucuza ikinci ele düşmesini kastediyorsun heralde.

Ayrıca şunu da belirtiyim, şu an müzik açısından batarya ömrünü ölçüyorum, sonuçları yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 20 Aralık 2006; 12:08:48 >
  • İnsanı çileden çıkartıyorsunuz, biraz daha överseniz aleti gözüm dönecek, ama ZV:M'yi bir satayım ondan sonra A2 ya da ZV:M 60GB tercihim olacak...
  • Yapma etme parana yazık valla ZVM 30 dan 60'a geçmek, sefere mi gidiyonda 60 alıyon sanki sabah gidiyon akşam geliyon eve işte

Gel sen A2 al bak yılbaşı geçmeden gümrük olayıda sıkıntı olmaz
  • Yürübe emre koçum benim Gümrüklere genelge yolladım, A2 lere dokunmayacaklar, saldırın arkadaşlar
  • Aa ama olmadı 1 hafta oldu aleti alalı ne bu böyle içim gitti

Ama okul falan ZVM tam oturuyor cebime, bunu oturtamam heralde çantada bırakmak da okulda güven vermez en azından. Yoksa aklımdan geçmedi değil satıp buna sulanmak .

Şaka bi yana ZVM kadar sadece ekranı var, harika bir alet, güle güle kullanın hayırlı olsun
  • Turkıyede yok derken gittigidiyor vb. sıtelerde demek ıstedımdı. Haklısın 1000ytl kusure var ama o bıze gelmez. ZV:M Turkıyeye cabuk geldı dıye bılırım ama a2 pıyasada yok henuz.
  • @eozen81 dostum demişinki : * Ekran : Aşık oldum : ) ZVM gibi hassas değil ama gene de ben yıkanabilir koruyucu talep ettim BSE gibi o gelsin onu da tanıtıcam

A2 nin bse skin i yok bildiğim kadarıyla bahsettiğin bse ye benzer koruyucu nedir banada lazım öyle birşey biraz açıklarmısın kılıfın nasıl birşey olduğunu resim filanda varsa güzel olur.
  • @mert BSE yok ama BSE nin başkanına dedim Cowon A2 için üretim yapacak mısınız diye o da yakın gelecekte düşünüyoruz deyince anladımki BSE den kısa vadede bir hayır yok

Dışardaki forumları inceleyip şu koruyucuyu aldım

ClearTouch Anti-Glare™ for Cowon A2

http://www.boxwave.com/products/cleartouch/cleartouch-screen-protector-cowon-a2_1148.htm

COWON A2 İNCELEMESİ

Kargo Dahil : 15$ a geliyor fiyatı pahalı gibi ama yıkanabiliyor bayagı dayanıklı birşeymiş

COWON A2 İNCELEMESİ

• eozen81

hayırlı olsun arkadaşım. güle güle kullan. alet hakkında bişey demeye bile gerek yok. 1 numara!
  • Arkadaşlar 2 hafta önce BSE Custom almıştım bir arkadaş için, istediğin gibi kesip Cowon'a uygulayabilirsin, boyutları şu an aklımda değil ama bizzat inceledim, fazlasıyla yeter de artar bile cowon'a...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauron

Arkadaşlar 2 hafta önce BSE Custom almıştım bir arkadaş için, istediğin gibi kesip Cowon'a uygulayabilirsin, boyutları şu an aklımda değil ama bizzat inceledim, fazlasıyla yeter de artar bile cowon'a...

Dostum BSE evet istediğin ölçülerde kestirip sipariş verebiliyorsun ama biraz riskli bir iş gibi kesip biçmek o yüzden pek paramı boşa harcamak istemedim, en azından yıkanabilir bir ürünü de test etmiş olurum dedim en kötü
  • alet super o ne ekrandir yaa... ZVM kadar...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.