@zoom_grange buranın konusunu değiştirme lütfen bahsettiğin gümrük olayları için forumda birçok tapic var ve bu işlerle ilgilenen bilgili insanları oralarda bulursun boşuna burada kendini yorma başlığın konusunuda saptırma.
beyler bu alette joystick war galiba dimi ? sağ sol tuşu olark...
Keza ZVM 900 YTL civarında dolaştıgını düşününce A2nin 1.100 fiyatı bana çokda mantıksız gelmedi
Yok ben direk yurtdışıyla kıyasladım fiyatını, o yüzden...
Valla ben artık TR fiyatlarına inanın bakmıyorum bu tip aletlerin o yüzden sizde Ebay falan bakıp sonra TR ye dönerseniz nerenizle güleceğinizi bulamamanız çok normal
Yılmaz, teşekkürler dostum, Senin sayende A2 yi tanıdım ve şu an Ebayden aldıgım alet elime geldi 13 ünde adamın USPS Express Maile verdiği kago şu an elimde yani 6 günde gelmiş oldu
Alet çok ihtişamlı dediğin gibi ve sandıgım kadarda büyük gelmedi akşamı sabırsızlıka bekliyorum çünkü şarj etmem için eve gidip ucuna TR priz adaptörü takmam lazım
dieride ebay fakat ebay hakkında bilgim yok yani alabileceğimi sanmıyorum .. bu konuda bana yardımcı olurmsun?
Ebay harici bir yerden alırsan gümrükte takılma olasılıgı çok fazla çünkü gönderen kişi bir ticari şirket olacak, fiyatını fatura değeri üzerinden beyan edecek,
Ebayden alırsan karşındaki adamla anlaşıp yukarıdaki kritik seçenekleri safdışı edebiliyorsun, getiren çoğu arkadaş böyle getirdi.
peki ebaydan getirtme konusunda yardımcı olabilecek biri warmı ( satıcı bulma gümrük olayını adama açıklama faln) ingilizcemin tüm bunlara yeteceğini sanmıyorum.
şimdi zaten ebay de şu an worlwide A2 satan bir kullanıcı var oda benim alışveriş yaptıgım adam
Bu arkadaşa diyoruz ki ben turkiyedeyim, buraya malı gönderirken kutusunu ve cd lerini çıkart ve USPS Express mail ile yolla, hepsi bu gerisini o zaten hallediyor, tabi express kargo için adama ekstra 48 $ veriyoruz, ama sonuçta garantili ve çabuk + internetten izlenebilir bir kargo sistemi bu, sana takip numarasını falanda veriyor, zaten bu adamdan türkiyede benim bildiğim 4 kişi a2 aldık adam alıştı bu şekilde göndermeye :)
Düşünürsen eğer bu adamdan alıcan yani
kutuyu çıkartmayı anladım da cd leri nası çıkar aga ? cd yide mi almıyoruz? sanırım gift seçeneğinii falan da işaretletiyoruz. .
Cd ye gerek duymuyorsun çünkü A2 de aleti direk usb ile baglıyorsun bildiğin USB hard disk gibi atıp duruyon, işletim sistemi o kadar güzelki kendi algılıyor hangi medyanın ne oldugunu
Sen istersen cd sini de al ben gerek duymadım yılmazla konuşup.
Gift seçeneği diye birşey yok arkadaşla irtibata geçerken ona belirtiyoruz gift olarka yolla diye.
Sıcagı sıcagına resimler, resimlre tıklayın
Ebayden gelen Paket
İşte Gömlek Cebi testi :) A2 cebe sıgıyor
ZVM ile Çeşitli Pozlar
Şimdilik bu kadar istedimki bu topic biraz resimli olsun, bu arada ses konusunda A2 ZVM ye bayagı bir fark atıyor dostlar ilk izlenimim böyle
Hayırlı olsun kardeş, demiştim ben sana gelir diye. Beğendiğine sevindim. Bazı ufak noktalara dikkat ettikten sonra ebayden alışverişin ne kadar kolay olduğunun kanıtı.
sağol kardeş, sayende tanıştık sahibi olduk Çok memnunum :)
@eozen81 Hayırlı olsun hocam Her türlü yorumunu bekliyoruz en kısa zamanda
@Be Creative dostum tez zamanda inşallah nalet olsun şansıma bilgisayarda da bir sorun çıktı onla cebelleşiyom zaten alet şarjda Fw öncesi bir karnı doysun
Ebayden alacaksın tabikide, daha önce açtığım topiği okumuşsundur inşallah(çok tehlikeli bir topik olduğu için çok ilgili modlar kapamışlar,sağolsunlar her zaman bu başlığa çok ilgili olmuşlardır zaten), onlara uyarsan sorun yaşamazsın, istersen aldığımız satıcıyıda söylerim ondan alırsın.