Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
1
Favori
56.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emre abı hayırlı olsun gercekten ııı fıyata almıssın bende czv:m satarsam alcam INSAALLAH...
  • @quetm sağolasın, satabilirsen bu ara satıp hemen al derim yılbaşı agayına gümrük geyiği biliyorsun
  • a2 zvm yi her türlü katlıyor bölüyor parçalıyor bu gerçeği kendi gözlerimlede gördüm
  • Yavaş beyler, dağıttınız yine ortalığı
  • arkadaşlar bunlarda cowon'un rakipleri...amacım tabii ki cowon u kötülemek değil.. sadece rakiplerini göstermek istedim.

COWON A2 İNCELEMESİ

COWON A2 İNCELEMESİ

COWON A2 İNCELEMESİ

COWON A2 İNCELEMESİ

COWON A2 İNCELEMESİ

COWON A2 İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat.aydin -- 23 Aralık 2006; 20:10:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

a2 zvm yi her türlü katlıyor bölüyor parçalıyor bu gerçeği kendi gözlerimlede gördüm

bence A2 konusunun seviyesini düşürmeyelim beyler....
    katlar, böler falan gibi tabirlere daha cok cakma cihazların tartışıldıgı konularda rastlanıyor.
  • Suat aydın, A2 incelemesi başlığı altında cowonun rakipleri diye resim koymanın mantığı ne? Kirletmeyin şu başlığı abuk sabuk şeylerle.
  • 3. mesaj olmasındandır. kötü niyetli değil abisi...

ben A2 kullanıcılarından altyazılı bir dosya oynatmalarını ve süre vermelerini rica edicem. eger altyazıda da pil başarısını sürdürürse bir kere daha helal olsun.

A 2 için koruma:
    http://www.boxwave.com/products/cleartouch/cleartouch-screen-protector-cowon-a2_1148.htm

psp korumaları uygun değil mi yahu, kasmadan burdan alırdınız rahatca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 23 Aralık 2006; 22:05:38 >
  • ben aslında 1 senedir bu forumun müdavimlerindenim.sadece mesaj yazmıyodum arkadaşım.
  • Psp stickerleri cowon a uygun D&R ve Teknosa da bile psp stickerleri 9 ytl ye satılıyor alın ve keyfinize bakın
  • Nedir bu PSP Sticker i
    plastik birşey mi yoksa şeffaf BSE gibi mi
  • yani şeffaf tabii. bse kadar kaliteli bir malzeme mi bilemem ama alıp denenebilir. cevahir ep center da da bulunuyor. sorunlu bi olay cıkacagını sanmam...
  • psp sticker i sıfır cihazların üzerinde gelen tek yapıştırılmalık olan ekran koruyuculardan buna verebileceğim en iyi örnek zvm nin ekranının üzerinde gelen sticker in aynısı diyebilirim sadece boyut farkı var ekrana takıldığı zaman görüntüyü hiç bozmuyor ve kesinlikle hava kabarcığı olması gibi bir durumu yok.
  • O kalın o zaman bana uymaz ben haftaya BSE denişcem DIY da satılanı kesip biçip, BSE gibisi yok valla anlaşıldı
  • Uzun zamandır boş kalan bu topici canlandırayım :)

A2 de Lyrics özelliğinden zaten bahsedilmişti, ben size bu özelliğin bir ileri fonksiyonundan bahsedeceğim

A2de özellikle popüler mp3 lerinizin Lyrics aramasında (LDM MANAGER Programında) Sync Lyrics araması sonuç verirse ki bu Senkronize Altyazının kısaltılmışı yani Kareokeli Altyazı oluyor,

İşte o zaman bu şarkıyı çaldıgınızda karaokeli olarak şarkının altyazısı akıyor,karaoke rengi sarı oluyor.

Gene resim vererek daha net olacagını tahmin ediyorum

COWON A2 İNCELEMESİ

Hatta 20 sn lik isteyen olur diye video da koydum

Buyrun ==>http://www.youtube.com/watch?v=jBQubrwoNAg

************************************************************************************************

Gelelim fikirlerinizi almaya bu aletin şarj aletini tanıyanınız var mı, daha dogrusu bu şarj aletinin yerine geçebilecek bir alet var mıdır piyasada, keza girişi bizim ZVM kadar komplike değil o açıdan sormak istedim

Veriler şöyle

AC input 100-240VAC, 50 ~ 60Hz. Modern Switching, Regulated Output 5VDC - 1500mA

• Yanında gelen şarjı niye kullanmıyorsun emre? Bir sorun yok o şarj cihazlarında, her prize uygunlar merak etme.
  • Yılmaz yok zaten onu kullanıyorum ancak işe de bir tane yedek götürmek istiyorum o açıdan
  • Alt yazı destegınde nasıl yapacaz. Yanı ben genellıkle mp3'lerı lime wire'dan ındırıyorum. Sarkılar caldıgında otomatıkman alt yazıda gelecek mı? Yoksa bu ozellık ıcın ayrı bır program mı gereklı?
  • Cem Mp3 lere altyazıyı gömüyor bu program : LDB MANAGER mp3 ü çektiğin yer önemli değil yeterki online olarak eşi bulsun program

Programı aşağıdaki adresten çekip A2 yi seçerek mp3 lerini işlemeye başla derim

http://www.servisim.com.tr/sofware/cowon-driver/iAUDIO_LDB20_Mgr_Setup_V2.28.zip

COWON A2 İNCELEMESİ
     COWON A2 İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 28 Aralık 2006; 0:34:23 >

• Tesekurler Emre abı. Guzel bır ozellık. Sımdıden ındırıyorum. 2-3gun sonra ısıme yarar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.